- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş baslio canım vücutta aşırı yorgunluk oluo . Ben derdim. Eşime . Millet bi adım atıp yoruluo sa ben 3 adım yorgunluğu yaşıyorm die. Bu haftama gelince de millet 1 se ben 10 valla ... allah yardimcimiz olsun. Cok yorma ayakta kalmaYa arkadaşlar ben bugün heyecandan doktora sormayı unuttum.Benim çok fazla bel ve kasık ağrım var.Sürekli okulda ayakta durduğum için de artıyor olabilir bilmiyorum.Bu tip ağrılar normal midir?
Bence hala yumurtlama olmamis testi yapmaya devam edinŞimdi ben ne zaman yumurtladım ya da yumurtladım mı![]()
Bence hala yumurtlama olmamis testi yapmaya devam edin
Olabilir o zaman canim benimde iki cizgide koyu olmaz birisi daha acik olur belkide o gun catladi seninki calismada olduysa insallah tutmusturacaba diyorum 16.sı gibi mi çatladı çünkü inanılmaz kasık Ağrı'sı yaşadım...
O herkesten çok şey bilen akrabalar insanın ömründen ömür alır. .Bana da sürekli senin adetlerin zaten düzensiz çocuğun olur mu belli değil neyi bekliyorsun bak bakalım olacak mı sıkıntı varsa erken çözün yok efendim yaşın küçük değil. .Karşısındakinin ne hissettiğini düşünen insanlarla karşılaşmak bu kadar zor olmamalı. ..Sabaha karsi adet oldum kızlar 15 aydır hic korunmadik ama olmuyorda gecen gun yine akrabalar laf soyluyordu gidin doktora aşılama yapin tup bebek yapin olmuyorsa evlatlık alin diye
Ya bize siz çalışma yapiyormusunuz bunu bile soruyorlar
İnsanlar neden bu kadar anlayissiz ...
Tamam sabirliyim tmm birsey demiyorum gülüp geciyorum ama icimden kendimi parcaliyorum
Olabilir o zaman canim benimde iki cizgide koyu olmaz birisi daha acik olur belkide o gun catladi seninki calismada olduysa insallah tutmustur
2ye bence gerek yok akşam 5 gıbı en uygun vakıt o zamanlar yaptıysan sııkıntı yokBenim ki de iki çizgi aynı koyulukta değildi ama günde bir kez yaptım ovü testini belki de 2 kez yapsam yakalayacaktım eşit koyuluğuçalışma oldu bakalım kısmet artık...
bılmıyorum canım ınsanlar hıc bırı bana boyle soylese moralım bozulmazmı dıye dusunmuyor agzı olan laf soyluyor bırde esımınde daha önce kanserden bır testısı alınınca baskılar ıyıce artıyor çoğu zaman gulup geçiyorum ıcım ıcımı yesede...allahım vermıyor hayırlı zamanı değilmiş dıyorum ama bazendeO herkesten çok şey bilen akrabalar insanın ömründen ömür alır. .Bana da sürekli senin adetlerin zaten düzensiz çocuğun olur mu belli değil neyi bekliyorsun bak bakalım olacak mı sıkıntı varsa erken çözün yok efendim yaşın küçük değil. .Karşısındakinin ne hissettiğini düşünen insanlarla karşılaşmak bu kadar zor olmamalı. ..
Rabbim en doğru zamanı bilirr.Bizim okuldan arkadaşın olmadı 3 sene sebepsiz ve ardindan pespese oldu bi kizindan sonra da ikiz kizlari geldi.Birinin de hemen oldu ama kalp atışı alamadılar. .Allah her şeyin hayirlisini versin.İnsan istiyor düşünmeden edemiyor biliyorum ama kulak tıkamak lazım çoğu şeye bu zamanlarda..bılmıyorum canım ınsanlar hıc bırı bana boyle soylese moralım bozulmazmı dıye dusunmuyor agzı olan laf soyluyor bırde esımınde daha önce kanserden bır testısı alınınca baskılar ıyıce artıyor çoğu zaman gulup geçiyorum ıcım ıcımı yesede...allahım vermıyor hayırlı zamanı değilmiş dıyorum ama bazende![]()
@sevdabuze seni bu forumdan tanıyorumSabaha karsi adet oldum kızlar 15 aydır hic korunmadik ama olmuyorda gecen gun yine akrabalar laf soyluyordu gidin doktora aşılama yapin tup bebek yapin olmuyorsa evlatlık alin diye
Ya bize siz çalışma yapiyormusunuz bunu bile soruyorlar
İnsanlar neden bu kadar anlayissiz ...
Tamam sabirliyim tmm birsey demiyorum gülüp geciyorum ama icimden kendimi parcaliyorum
evet canım bende ılk başlarda ıstemıyordum hala daha tam anlamıyla ıstıyormuyum bılemıyorum hep şöyle duşunuyorum bız çalışmalarımızı yapalım allahım ne zaman hayırlı görurse ...@sevdabuze seni bu forumdan tanıyorum
benim de bebek çalışmalarım yaklaşık 1 yılı bulacak
ilk başlarda bebek sahibi olmayı çok çok istemesem de, olmayınca epey stres yaptım
eşimle dr. gittik, dr. sperm testi istedi ama biz bir türlü sperm örneği veremediğimiz için sonucu bilmiyorum
Allah'ın bizler için yazdığı bir bebek zamanı vardır, sabırla o zamanı bekleyeceğiz
çevremizdekilere kulak asmayacağız
başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef...
Amin canim cumlemizesevdabuzer isallah en yakin zamanda Allah saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin.
Benim gebelik testim adetten 5 gün önce gölge gibi çıktığında ovulasyon testim silikti.Sonra hiç yapmadım. Çok da güvenmiyorum açıkçası.kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....
15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...
biz maalesef sperm testi veremedikevet canım bende ılk başlarda ıstemıyordum hala daha tam anlamıyla ıstıyormuyum bılemıyorum hep şöyle duşunuyorum bız çalışmalarımızı yapalım allahım ne zaman hayırlı görurse ...
ama 15 ay oldu artık tedavı olmamız gerekıyor sanırım bu sabah oturdum ağladım neden bebeğim olmuyor dıye değil tedavı lafı benı korkutuyor sönduruyor
bız sperm testı yaptırdık 7 mılyon cıktı doktor çok düşük ama olmayacakda değil dedi hayırlısı a<rtık yazın tekardan doktora gıdeceğiz
Amaninnn kuzuya bayıldım,büyüyor maşallah,Allah nazarlardan saklasınAhhh canım valla benzemiyor pek evcilik oyununa oyuncak bebekler koyduğun yerde kalıyo,ağlamıyo,gazı da yok bu minnoşlar dünyasını şaşırtıyor insanaama dünyaya bedeller bi gelsin minik paşa o zaman alalım yorumlarını
![]()