• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar benim bugün Bat.dan sonraki 16. Günüm dün geceden beri sol kasığımda önce ağrı başladı şimdi de kalp etkili gibi kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor :) yumurtlama belirtisi olabilir mi ama akıntım falan yok...
Akıntı hakkinda yorum yapamicam ama. İlişki olunca adet ağrısı gibj ağrım olmuştu. Meğer döllenme oliymiss ;)

ılışkıden sonra akan spermde olabılır canım benım ılışkıden sonra ıkı gun boyunca akıntı gıbı oluyor yınede testını yap ıstersen
Kız ne güzel cevap vermişin bak evet bu benim aklıma gelmemişti. Ay kuzum seni de hamis görecez. Az kaldı inşallah. Sen biraz daha profesyonelleş istior galiba senjn minnak ;)

Evet nasip olursa ilk bebek :) Çalışıyorum öğretmenim. Hatta şu an bugünkü 10.saat dersime girdim ve 1 saat daha gireceğim sonra ölü bir ben :)
Amanın .. gir bacim gir. Ek ders bilmem ne . Ne lazımsa halin varken gir. Nasılsa hamisken ve bebis varken mecbur en az ıni gozeteceksin. İstesen de alamaz oluyirşun dersleri ben de haftasonu kurslar dahil haftada 38 saat derse giriodum . Ama ne oldu şimdi hiçbiri yok..;) . Öğretmensen demek tam topigindesin

Amanın .. gir bacim gir. Ek ders bilmem ne . Ne lazımsa halin varken gir. Nasılsa hamisken ve bebis varken mecbur en az ıni gozeteceksin. İstesen de alamaz oluyirşun dersleri ben de haftasonu kurslar dahil haftada 38 saat derse giriodum . Ama ne oldu şimdi hiçbiri yok..:KK66: . Öğretmensen demek tam topigindesin
nerdeyse benım bır ayda gırdıgımı sen 1 haftada gırıyorsun 14 saatcik dersim varda :KK70::KK70:

37 saat dersim vardı bu dönem 33 e dusurdum.Matematikçi olunca boş birakmiyolar :) 33 saat dersin 3 te 1 i pazartesi çıkıyor aradan da diğer günlere pek hal kalmiyor.Hatta geçen haftaya kadar o 11 saatin yanında bir de nobetim vardı.Sobra da durum bu:rolleyes:

Arkadaşlar yarın doktora gideceğim dua edin bana çok tedirginim..

Bi de benim sat 3 martti ama 29.martta yumurtladim.Doktorlar hafta hesabını sata göre yapıyormuş. O zaman olması gerekenden düşük görünür de doktor moralimi fln bozar mı diye de korkuyorum.

Ne stresli bi süreçmiş..

Arkadaşlar yarın doktora gideceğim dua edin bana çok tedirginim..

Bi de benim sat 3 martti ama 29.martta yumurtladim.Doktorlar hafta hesabını sata göre yapıyormuş. O zaman olması gerekenden düşük görünür de doktor moralimi fln bozar mı diye de korkuyorum.

Ne stresli bi süreçmiş..
Canım tebrik ederim dualarımız seninle inşallah yarın doktora gittiğinde herşey yolunda olacak Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :) gönlünü kalbini ferah tut kendini sakın strese sokma bebişin seninle ben inanıyorum ;)

Kızlar ben de beklemedeyim şimdi ilk defa bu ay klomen kullandım ya adet günü neye göre hesaplanacak bilemedim 2 tam büyüklükte bir de orta büyüklükte yumurta var diye çatlama iğnesi de vuramadı doktor inşallah yumurtam kendiliğinden çatlamıştır :/ ben şimdi hangi günü beklesem bilemedim ama daha çok beklemem gerekiyor gibi hissediyorum :(

Şimdi ben ne zaman yumurtladım ya da yumurtladım mı :KK1::KK17:o_O

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama olmuş gibi görünmüyor :/ test yapmaya devam et ama t çizgisi c ile aynı ya da t c den daha koyu olması gerekiyor yum. Olması için diye biliyorum

28 günde bir aslında ama geçen ay 35 gün oldu bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdim :( sanıyorum 19-20.günü bulacak canım...

28 günde bir aslında ama geçen ay 35 gün oldu bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdim :KK43: sanıyorum 19-20.günü bulacak canım...
Sen teste ve gün aşırı ilişkiye devam et canım kimyasal gebelik yaşadıysan hamile kalkabiliyorsun demektir en yakın Zamanda olacak inşallah sıkma canını ;)

Sen teste ve gün aşırı ilişkiye devam et canım kimyasal gebelik yaşadıysan hamile kalkabiliyorsun demektir en yakın Zamanda olacak inşallah sıkma canını :KK66:

Evet canım ama inan o da çok zor tutunamıyor bebeklerim :( troid var pcos var eşimde ileri hareketlilik düşük...bir tane değil yani problem...belki de pcos dan yumurtam çatlamıyor...

Canım gözün aydın darısı kalp atışlarını duymaya:) doktorun da iyi şeyler söyledi umarım tekrar tebrik ederim :KK66:
Degerlerimin iyi olduğunu fakat daha çok yeni gebelik olduğu için 2 hafta sonra ultrason için gitmemi söyledi. Bu iki haftada da kendime dikkat etmemi ağır iş yapmamami söyledi.
Darısı bebek isteyen herkesin başına olsun inşallah.

Back
X