• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Yarın tekrar kan verip doktora gidecem inşallah güzel bi yükselme olur degerimde.

Daha adet tarihi gelmedi kasiklarim.belim agriyo adrt olacakmisim gibi,korkuyorum.

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Yarın tekrar kan verip doktora gidecem inşallah güzel bi yükselme olur degerimde.

Daha adet tarihi gelmedi kasiklarim.belim agriyo adrt olacakmisim gibi,korkuyorum.
Tebrikler canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen folik asite başla Dr gitmeden ki değerin ikiye de katlansa şuan drun yapacağı pek bir şey olmuyor 1500 ken vajinal 3000 lerde karından gözüküyor hoş benim 1500 lerde gozukmuştu anladığım.kadarıyla henüz adetinde yeni geçti Dr icin sabredebilirsen biraz daha bekle derim strese giriyor insan çünkü. Ama folik asite basla ihmal etme derim. Tabiki için nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım :nazar::KK46::anneadayı:

Kizlar selam bir sorum olacak.

Benim cumartesi koyu gozuktu ctesi ve pazar gununu degerlendirdik hatta dun cizgi biraz siliklesmisti. Bugun test yapmadim ama vajinal akintim hala biraz var gibi. Yumurta aki gibi uzayan degil ama yumurtlamadan sonra boyle oluyor mu?

Canimmm günaydınlar. . Teşekkür ederim Rabbin hepimiz ı korusun . Oy minnoşumuz minamiz büyümüştür şimdi. Evcilik Oyunu gibi kız küçükken oynardım bebeklerle pispisla Giydir falan Oyyy. Yerim onları ben. Benim bebeğim de gelsin de oynayım onla; :KK66: :KK66: arada unutmayıp uğraman çok güzel . Öpüyorum ikinizi de
Ahhh canım valla benzemiyor pek evcilik oyununa oyuncak bebekler koyduğun yerde kalıyo,ağlamıyo,gazı da yok bu minnoşlar dünyasını şaşırtıyor insana :KK35: ama dünyaya bedeller bi gelsin minik paşa o zaman alalım yorumlarını :KK8:

Arkadaşlar testlerimi yorumlar mısınız döngüm 30 gün geç mi yumurtlayacağım acaba?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 52
Ahhh canım valla benzemiyor pek evcilik oyununa oyuncak bebekler koyduğun yerde kalıyo,ağlamıyo,gazı da yok bu minnoşlar dünyasını şaşırtıyor insana :KK35: ama dünyaya bedeller bi gelsin minik paşa o zaman alalım yorumlarını :KK8:
Ay hayırlısı ile gelsin de dediğin gibi o zaman görürüm kendimi;)

Arkadaşlar testlerimi yorumlar mısınız döngüm 30 gün geç mi yumurtlayacağım acaba?
Canım döngün 30 sa 17 18 de koyulaşma olur testleri yapmaya devam . 9. Günden beri yapıp kendinj strese sokma gelecek ay. TaBi inşallah gerek kalmaz bebis gelir bu ay

Bir saat önce kan tahlili vermiştim şimdi aradım öğrendim sonucu 97,9 çıkmış degerim.Sanırım bu gebeyim demek.
Çok güzel çıkmis değerin. Ay maşallah. Hayırlı kolay hamislik olsun . İlk bebek dimi. Sen çalışiyor musun ne iş yapion merak ettik ;)

Çok güzel çıkmis değerin. Ay maşallah. Hayırlı kolay hamislik olsun . İlk bebek dimi. Sen çalışiyor musun ne iş yapion merak ettik :KK66:
Evet nasip olursa ilk bebek :) Çalışıyorum öğretmenim. Hatta şu an bugünkü 10.saat dersime girdim ve 1 saat daha gireceğim sonra ölü bir ben :)

Canım döngün 30 sa 17 18 de koyulaşma olur testleri yapmaya devam . 9. Günden beri yapıp kendinj strese sokma gelecek ay. TaBi inşallah gerek kalmaz bebis gelir bu ay

Ayyy ağzından bal damlıyor canım normalde 28 si aslında kimyasaldan sonra 30 olmaya başladı bende ne olur ne olmaz 9.günde başlayayım dedim inşallah biz de senin gibi meleğimize kavuşuruz bir an önce...

Kizlar akintim devam ediyor. Yumurtlamam gecti diye dusunuyorum ama gecmedi mi acaba? Dollenme akintiya sebep olur mu boyle birsey yasadiniz mi?

Kızlar benim bugün Bat.dan sonraki 16. Günüm dün geceden beri sol kasığımda önce ağrı başladı şimdi de kalp etkili gibi kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor :) yumurtlama belirtisi olabilir mi ama akıntım falan yok...

Selamlar herkese,baya uzun zaman oldu topiğimize uğramayalı,pış pışla uyut,emzir,gaz çıkar,altını değiştir,pış pışla uyut,emzir.... bu eksende akıyor hayatımız mina hanımla :confused:
Yeni müjdeler vardır inşallah biraz okuma fırsatım oldu vorones vorones çok geçmiş olsun kuzum verilmiş sadakanız varmış canınıza gelmemiş ya mal yerine konur elbet rabbim can sağlığı versin herkese minik paşa nasıl az kalmış artık sağ salim kavuşun inşallah
Topiğe yeni katılan arkadaşlarda inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırlar müjdeyi
kuzummm özlettın kendını ya ıyıymıssın şukur prensesımızı yerımıze öp canım :nazar::nazar::nazar:

Kizlar selam bir sorum olacak.

Benim cumartesi koyu gozuktu ctesi ve pazar gununu degerlendirdik hatta dun cizgi biraz siliklesmisti. Bugun test yapmadim ama vajinal akintim hala biraz var gibi. Yumurta aki gibi uzayan degil ama yumurtlamadan sonra boyle oluyor mu?
ılışkıden sonra akan spermde olabılır canım benım ılışkıden sonra ıkı gun boyunca akıntı gıbı oluyor yınede testını yap ıstersen

Back
X