• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hemencecik dönmüşsün.çok ssğol canım:K9K25:
Yarın a öğleden sonra deniycem kısmetse.3 saatlik idrarla mı yapıyoruz daha mı uzun olmalı
???baya acemiyim de test te.panik oluyorum kaçırırsam diye

Illaki ilk idrarla yapılır diye birşey yok hamileysen her saat pozitifi görürsünüz

Kızlar selam.ben ovulasyon testine devam ediyorum.dün reglin 7. Gününde uzayan şeffaf akıntım başladı fakat ovulasyon test çizgisi hala belli belirsiz.test te mi hata var ??ben mi beceremiyorum??uzayan akıntı zamanında yumurtlama gerçekleşir diye biliyorum.bu durumu yaşayan var mı?ben bir gebelik geçirdim ama kucağına alamadım evladımı.Anne olmayı çok istiyorum 6 yıllık evliyiz.

Mayıs ayında hsg çektirdim film de bir sorun yok.hormonlarda da bir sıkıntı yok 27_28 günde bir regl oluyorum Dr lh fsh tan 1 tık daha yüksek dedi ama laboratuar da kan beklemiş olabilir dedi.lh 8.10 FSH 7.20 özel labaratuvar da ölçülen bu devlet hastanesinde daha düşük çıktı değerlerim yani uğraştıkça kafam çok karışıyo ve psikolojik olarak çok etkilendim.uzun oldu nolur kusura bakmayın

Merhaba arkadaşlar,
Adetimin bittiği gün yani 5.gün akşamı şüpli ilişki oldu ve o gün ve ertesi günü ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı. İlişkiden 7gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif ama ovulasyon testi ise anında komployu bir t oldu t çizgisi c den daha koyuyu resmi ekleyeceğim. Sizce hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20180731_120306_306.webp
    IMG_20180731_120306_306.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 68
Dün gece merak edip tekrar yaptım daha silik çıktı. Saat 11 gibi acaba saat fark eder mi ? Yani akşam gec saatte yaptm ya yanlış çıkma ihtimali var mı ,
Bence yapmaya devam et çünkü baya bi koyu oldugu zamanı yakalamanın gerek zaten o gün uzayan akıntı ve genelde tek taraflı kramp şeklinde ağrın da olabilir sabah akşam yap. Mutlaka lh hormonu da dalgalanmalar olur ama yine de çok koyuyu bulmak gerek.

IMG_0571.webp Kızlar foto kalitesi iyi değil diğer attığım daha net bi yorumlayın gözünüzü seveyim

Eklentiler

• IMG_0577.webp
    IMG_0577.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 62
En koyu yakaladığım son attığım.uzayan akıntım,ve yumurtalıklarda kramp oldu 11 saat sonra birliktelik yaşadık. Birkaç saat sonra testi tekrarladım silikleşmişti.ilişkiden 2-3 saat sonra da çok şiddeti bir kramp oldu nefes alamadım.anlayan bacılaaaaar lütfen yorum yapıno_O

Evet var gibi canım bugün de yap bakalım bugün de ilişkide bulunun yarın da.
Canım çok sağol bu ay ilk defa test kullanıyorum.son attığım testten sonra baya silikleşti ama attığım test te yeterli koyulukta değil gibi ama inşallah olmuştur.çok istiyorum.cevabın için çok sağol :)

Canım pik yakaladığın gün yumurtalık ağrın ve uzayan şeffaf akıntın var mıydı.hayırlısı olsun.inşallah değerlendirmişsindir.Bende testlerimi sonunda yüklemeyi becerebildim.

Canım benim akıntım o anlatıldıgı şekilde olmuyor su gibi birden akıyor sadece :)
Agrım vardı evet kuzum
Testlerine bakayım

Bence yapmaya devam et çünkü baya bi koyu oldugu zamanı yakalamanın gerek zaten o gün uzayan akıntı ve genelde tek taraflı kramp şeklinde ağrın da olabilir sabah akşam yap. Mutlaka lh hormonu da dalgalanmalar olur ama yine de çok koyuyu bulmak gerek.
Evet dün bian kasıgıma bi agrı girdi ve snra hemen bi ıslaklık hissettim iç çamasırımda. Şimdi yıne yapcam ovu.

Canım çok sağol bu ay ilk defa test kullanıyorum.son attığım testten sonra baya silikleşti ama attığım test te yeterli koyulukta değil gibi ama inşallah olmuştur.çok istiyorum.cevabın için çok sağol :)
Hadi hayırlısı bence yakaladınız olumlu olumsuz cevabını yaz mutlaka iki hafta sonra belli olunca.

Back