- 26 Temmuz 2018
- 18
- 10
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın canım sabah akşam yapmaya devam etKızlar sizce ovulasyon Yakın mı ? Testime bakar mısınzEki Görüntüle 2174379
Dün gece merak edip tekrar yaptım daha silik çıktı. Saat 11 gibi acaba saat fark eder mi ? Yani akşam gec saatte yaptm ya yanlış çıkma ihtimali var mı ,Yakın canım sabah akşam yapmaya devam et
Bence yapmaya devam et çünkü baya bi koyu oldugu zamanı yakalamanın gerek zaten o gün uzayan akıntı ve genelde tek taraflı kramp şeklinde ağrın da olabilir sabah akşam yap. Mutlaka lh hormonu da dalgalanmalar olur ama yine de çok koyuyu bulmak gerek.Dün gece merak edip tekrar yaptım daha silik çıktı. Saat 11 gibi acaba saat fark eder mi ? Yani akşam gec saatte yaptm ya yanlış çıkma ihtimali var mı ,
Canım pik yakaladığın gün yumurtalık ağrın ve uzayan şeffaf akıntın var mıydı.hayırlısı olsun.inşallah değerlendirmişsindir.Bende testlerimi sonunda yüklemeyi becerebildim.Benimkiler de böyle kızlar
Evet var gibi canım bugün de yap bakalım bugün de ilişkide bulunun yarın da.Eki Görüntüle 2174761 Kızlar foto kalitesi iyi değil diğer attığım daha net bi yorumlayın gözünüzü seveyim
Canım çok sağol bu ay ilk defa test kullanıyorum.son attığım testten sonra baya silikleşti ama attığım test te yeterli koyulukta değil gibi ama inşallah olmuştur.çok istiyorum.cevabın için çok sağol :)Evet var gibi canım bugün de yap bakalım bugün de ilişkide bulunun yarın da.
Canım pik yakaladığın gün yumurtalık ağrın ve uzayan şeffaf akıntın var mıydı.hayırlısı olsun.inşallah değerlendirmişsindir.Bende testlerimi sonunda yüklemeyi becerebildim.
Evet dün bian kasıgıma bi agrı girdi ve snra hemen bi ıslaklık hissettim iç çamasırımda. Şimdi yıne yapcam ovu.Bence yapmaya devam et çünkü baya bi koyu oldugu zamanı yakalamanın gerek zaten o gün uzayan akıntı ve genelde tek taraflı kramp şeklinde ağrın da olabilir sabah akşam yap. Mutlaka lh hormonu da dalgalanmalar olur ama yine de çok koyuyu bulmak gerek.
Hadi hayırlısı bence yakaladınız olumlu olumsuz cevabını yaz mutlaka iki hafta sonra belli olunca.Canım çok sağol bu ay ilk defa test kullanıyorum.son attığım testten sonra baya silikleşti ama attığım test te yeterli koyulukta değil gibi ama inşallah olmuştur.çok istiyorum.cevabın için çok sağol :)
Hadi hayırlısı bence yakaladınız olumlu olumsuz cevabını yaz mutlaka iki hafta sonra belli olunca.[/QUOTE