ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

En koyu yakaladığım son attığım.uzayan akıntım,ve yumurtalıklarda kramp oldu 11 saat sonra birliktelik yaşadık. Birkaç saat sonra testi tekrarladım silikleşmişti.ilişkiden 2-3 saat sonra da çok şiddeti bir kramp oldu nefes alamadım.anlayan bacılaaaaar lütfen yorum yapıno_O
Alaaaa belirtiler süper. İlişki sonrası ağrı dà bi belirti idi. Bat ne zaman acaba heyecanli bekleyisimiz olsun

Alaaaa belirtiler süper. İlişki sonrası ağrı dà bi belirti idi. Bat ne zaman acaba heyecanli bekleyisimiz olsun
Canım bat 15 ağustos inşallah allah yüzümü güldürür.yalnız canım anlamadım ilişkiden 2-3 saat sonra şiddetli bi kramp yaşadım ya o çatlama belirtisi mi ne belirtisi tam anlayamadım ya:)) birde benim rahmim ters yani arka yönlü ama engel olmadı bir kez hamilelik geçirdim.fakat rahim ters olduğu için çok takıyorum onu acaba geçmiş olur diye

Canım bat 15 ağustos inşallah allah yüzümü güldürür.yalnız canım anlamadım ilişkiden 2-3 saat sonra şiddetli bi kramp yaşadım ya o çatlama belirtisi mi ne belirtisi tam anlayamadım ya:)) birde benim rahmim ters yani arka yönlü ama engel olmadı bir kez hamilelik geçirdim.fakat rahim ters olduğu için çok takıyorum onu acaba geçmiş olur diye
Vallâ ben ilk hamilelikte yasamistim onu. Ama bu nasıl desem muhtemel çatlama günü 12. 15 ise benim 17 18 de ağrı olmuştu. Yani yerleşme falan miydi ki. Bilmiorum da tam. Insallah olur senin. Haber ver mutlaka

Tanıyorsun tabi ki :KK23:Bakalım nasipse artık gelebilir diyoruz bir ısrarımız yok :KK70:onca yaptıklarımdan sonra:rolleyes: hiç ısrar etmiyorum keyfi bilir gelirse yaşatırım hayatını :KK45:
Ayy sen kesin çok tatlı bi annis olirsun. Gelsin yahuu hazır heyecan ve güç kuvvet in varken oluversin bidik

Vallâ ben ilk hamilelikte yasamistim onu. Ama bu nasıl desem muhtemel çatlama günü 12. 15 ise benim 17 18 de ağrı olmuştu. Yani yerleşme falan miydi ki. Bilmiorum da tam. Insallah olur senin. Haber ver mutlaka
Ayyyyyy Vorones ağzın bal yesin.İnşallah ben ve tüm bekleyenler biran önce bebeklerimize kavuşalım.ağrı olmadan 3 gün önce birliktelik yaşamıştık allah nasip eder de belki o tutunmuştur.olumlu olumsuz muhakkak bildiricem

Amin inşallah canım :dua:çok teşekkür ederim o senin tatlılığın :KK22:
Kızlaaaaar benim kasıklarımda ve rahim bölgemde sızlama var çamaşır asarken uzanınca rahim de batmalar oluyor.belim de ağrıyor ama adetime daha 9 gün var.acaba üşüttüm mü ne dersiniz.yoksa böyle şeyler gebelik belirti midir:)))) enfeksiyon olmasından korkuyorum.dua edin bana bebek ararken enfeksiyon ile uğraşmayayım noluuur ya:'(

Kızlaaaaar benim kasıklarımda ve rahim bölgemde sızlama var çamaşır asarken uzanınca rahim de batmalar oluyor.belim de ağrıyor ama adetime daha 9 gün var.acaba üşüttüm mü ne dersiniz.yoksa böyle şeyler gebelik belirti midir:)))) enfeksiyon olmasından korkuyorum.dua edin bana bebek ararken enfeksiyon ile uğraşmayayım noluuur ya:'(
Hamilelik belirtilerinden olabiliyor canım ama beklemekte fayda var ağır iş yapmadan reglinin geçmesini bekle derim Hoppa

Hamilelik belirtilerinden olabiliyor canım ama beklemekte fayda var ağır iş yapmadan reglinin geçmesini bekle derim Hoppa
Canım daha bat a çok varya bu kadar erken ağrı olabilir mi ki?sorma paranoyak oldum zaten:) ben çok hızlı hareket ederim kendimi durdurmaya çalışıyorum.vallahi gerekirse gebelik için önümüzdeki ay gene denerim ama enfeksiyon olursa kurtulmak 1-2ay sürüyor mahvolurum.mart nisan ayında 2 ay enfeksiyonla uğraştım hatta geçmediği için dr iyileştiğimde hsg çekti yapışıklık yapmış olabilir diye

Canım daha bat a çok varya bu kadar erken ağrı olabilir mi ki?sorma paranoyak oldum zaten:) ben çok hızlı hareket ederim kendimi durdurmaya çalışıyorum.vallahi gerekirse gebelik için önümüzdeki ay gene denerim ama enfeksiyon olursa kurtulmak 1-2ay sürüyor mahvolurum.mart nisan ayında 2 ay enfeksiyonla uğraştım hatta geçmediği için dr iyileştiğimde hsg çekti yapışıklık yapmış olabilir diye
Allah korusun öyle şeyleri getirme aklına bir de belirtiler genelde psikolojik oluyormuş ama çok erkende farkeden ve hamile çıkan var yani imkansız değil :KK48:bende yerimde duramam unuturum uzanırım ağır kaldırırım :KK45:

Kızlar heyecanlı bekleyişim bu ayda boş çıktı regl oluyorum yarın veya sonraki gün olurum.biz 5 yıl bebek düşünmedik eşim korundu.yeni evlilere tavsiyem en en fazla 1 yıl bekleyin.çünkü ne yazık ki isteyince olmuyor.bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ilişkiler de düzenli oldu ama maalesef gene Yok gene Yok ve ben hergeçengün umudumu kaybediyorum.

Selam kizlar ovu testlerimi aldim yarin gelir
Dogum kontrol hapini yarida birakmistim kanamam leke leke geliyo daha tam sokulemedim
Tam gelse 1. Baslayip sayip 9. Gu. Testlere baslicam

Selam kizlar ovu testlerimi aldim yarin gelir
Dogum kontrol hapini yarida birakmistim kanamam leke leke geliyo daha tam sokulemedim
Tam gelse 1. Baslayip sayip 9. Gu. Testlere baslicam
Canım seni hatırlıyorum uzun zaman öncesinden hamileydin diye biliyodum.

X