- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Canım çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşaallahEvet canim sımdi çok mutluyum sevindiriik imkalp atışı duyduktan sonra hele hersey çok başka oluo. Senin minnoş nasıl 1 yaşı gecmıstr
Sağol ebicanim darısı tüm bekleyenlere olsunCanım çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşaallah
Canım napdin.bugün daha koyulastimı testlerinArkadaslar aizcede 13.gundepik ergilmi
Evet benim ovu. Günü adet olacak gibi agri olurdu . Çizgi ertesi günü siliklesirOvulasyon ağrısı hisseden var mı? Ve o gün çizgi kac gun koyu kalıyor?
benim kız 14 aylık oldu,yürümeye başladı,onun peşindeyim bende. Başka olmaz mı ya...bende özledim hamileliği ama mina en az 4 yaşına gelmeden düşünemem sanırım. Senin minnoş sürpriz yumurta :)Evet canim sımdi çok mutluyum sevindiriik imkalp atışı duyduktan sonra hele hersey çok başka oluo. Senin minnoş nasıl 1 yaşı gecmıstr
Kızzz 4 yasa gelecek tam büyüttüm oh derken yeniden pişpissla. . Yok anacim yav benn istedim bunu olsun aradan çıksin 2 deye.benim kız 14 aylık oldu,yürümeye başladı,onun peşindeyim bende. Başka olmaz mı ya...bende özledim hamileliği ama mina en az 4 yaşına gelmeden düşünemem sanırım. Senin minnoş sürpriz yumurta :)
bu topiği sen açtın,en sonlarda hamile kaldın ama ikincide hızlı çıktın maşallah sağlıkla kucağına al kuzum
Gece yymurtlama olmuş olabilir. Yatım saat iyi süre anca koyulasırKızlar benim testim 2 saat önce böyle çıktı.ama yarım saat falan sonra bu kadar koyu oldu.önceki günlerde test yapmadım.sizce durum nedir.bide ovulasyon testinde kaç dk dan sonra geçerli oluyor bileniniz var mı.Eki Görüntüle 1990402
Bizde güvenemedik canım ilişkiyi bu güne bıraktık.inş geçirmemiş oluruz.kasığım yeni ağrımaya başladı zaten.ovu ağrısı.bide benden şu uzayan akıntı hiç gelmiyor yaGece yymurtlama olmuş olabilir. Yatım saat iyi süre anca koyulasır
Tüm belirtiler olcak die bişi yok canım inşallah geç kalmamissindr. Ama stres yapma . O da etkilioBizde güvenemedik canım ilişkiyi bu güne bıraktık.inş geçirmemiş oluruz.kasığım yeni ağrımaya başladı zaten.ovu ağrısı.bide benden şu uzayan akıntı hiç gelmiyor ya
Stressiz olmuyor ki canım yaa.şimdi haziranda 2.tüp bebeğe başlıcaz.ilki tutmadı hani hazirana kadar belki doğal yoldan olur diye umut ediyoruz onun stresi var elimde değil inan kiTüm belirtiler olcak die bişi yok canım inşallah geç kalmamissindr. Ama stres yapma . O da etkilio
valla doğru diyon,rahata alışmışken zor gelirde,ev aldık yeni,bir sürü borç harç varken 2.benim için şimdilik zor. Tabi takdir allahın verirse ne ala ama bu aralar maddi olarak şansa bırakmamam lazım. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sen boy boy büyütüp çekilecen kenaraKızzz 4 yasa gelecek tam büyüttüm oh derken yeniden pişpissla. . Yok anacim yav benn istedim bunu olsun aradan çıksin 2 deye.vala 1. De çok uğraştım bilion. Bu dediğin gibi sürpriz olursa olur aman modu nda oldu . Ben diodum ama benm hemen olmaz. Biraz da deneme 1 2 derken tuttu . saf gibi yum. Günleri çalisma oldu
Ayyy okuyorum geldim buraya hemen:)ne majeziği emzikli kadın:))Ayy evet ne günler dı. . Şükür aratmayan rabbime. Sen spinal oldun diiimi. Ya benim sırtım falan hep tutulmuş tü
Anestezi den mis hareket edemiodum. Gene usuyodim. Adet ağrısı cekiodum çılgın lar gibim . Bu kez dayarim majezik ı .tek çare o ben dé. Serumla agri kesmio du beni
Benim beş gün kopkoyuydu:)))Ovulasyon ağrısı hisseden var mı? Ve o gün çizgi kac gun koyu kalıyor?
Bende de olmazdı canım.Bizde güvenemedik canım ilişkiyi bu güne bıraktık.inş geçirmemiş oluruz.kasığım yeni ağrımaya başladı zaten.ovu ağrısı.bide benden şu uzayan akıntı hiç gelmiyor ya
kuzum iyiyim aklimdasiniz hep :) bu ayki adette tup bebek merkezine gidecem igne falan verecekler sureci baslatacaklar yani bakalim hayirlisi artik sen nasilsin kuzucuk nasil bol bol yerimizesevdabuzer seni merak ettim nasılsın kuzum?
Ayy heyecanlandm bildirim gelince senden. Oh çok yakın bebek haberin kuzumm. . Ben de iyiyim şükr . Ogluşm abi olacakkuzum iyiyim aklimdasiniz hep :) bu ayki adette tup bebek merkezine gidecem igne falan verecekler sureci baslatacaklar yani bakalim hayirlisi artik sen nasilsin kuzucuk nasil bol bol yerimizevorones kuzum sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?