- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
Canım yaa. Duà ediom. İnşallah bu bebeğimi normal olsun istiom . Sezeryan çok zor . Ağrı kesici şart valaAyyy okuyorum geldim buraya hemen:)ne majeziği emzikli kadın:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa. Duà ediom. İnşallah bu bebeğimi normal olsun istiom . Sezeryan çok zor . Ağrı kesici şart valaAyyy okuyorum geldim buraya hemen:)ne majeziği emzikli kadın:))
anam o neyAyy heyecanlandm bildirim gelince senden. Oh çok yakın bebek haberin kuzumm. . Ben de iyiyim şükr . Ogluşm abi olacak![]()
Kuzumm senden de güzel haberleer bekliyoz tez zamanda inşanam o neykiz sen hamilemisin ben şok
ayyy hayirli ugurlu olsun kuzum masallah i
bir acildin pir açıldin
cok sevindim kuzum allahim hayirli ugurlu eylesin
![]()
oyy kuzucan sende buralardasin nasilsinKuzumm senden de güzel haberleer bekliyoz tez zamanda inş
Sağol canım. En yakın zamanda senin de olsun inşallah. Gene hamis dua ediom bak. Bu kez kabul olcekanam o neykiz sen hamilemisin ben şok
ayyy hayirli ugurlu olsun kuzum masallah i
bir acildin pir açıldin
cok sevindim kuzum allahim hayirli ugurlu eylesin
![]()
sagol kuzum masallah sen 3. bebiside dogurursunda ben anca tup bebek yollarini arşınlarımSağol canım. En yakın zamanda senin de olsun inşallah. Gene hamis dua ediom bak. Bu kez kabul olcek![]()
Sorun neydiki canım umutsuz olma dua etsagol kuzum masallah sen 3. bebiside dogurursunda ben anca tup bebek yollarini arşınlarımsaka biryana tabiki saglikli sihhatli bir evlat olur insallah ama benim kendimden yana umudum 0.ki tup bebekle bile en fazla%5 dedi doktor
erken menopoz canim yumurtaliklar cok yavas calisiyormus tup bebekle 1 tane yumurtayı cok zor toplayabiliriz dedi doktor baslarda cok kotuydum menopoz kelimesini agzima bile almiyordum artik akisina biraktim herşeyi hakkimizda hayirlisi neyse o olsunSorun neydiki canım umutsuz olma dua et
Rabbim nasıl uygun görürse boynumun kıldan ince. Bilion bendé asilamadan sornra tüp bebek için para birikyiryim demiştim. . Bu ikinci içinde yok benim hemen olmaz.zor oldu birinci die düşünür ken rabbim nasıl uygun gorurse öyle oldu oluyor. Sen hiç umudunu kaybetme. Yumurta hiç yok die bişi yok nasilsa. Bi tane yeter allah n izniyleerken menopoz canim yumurtaliklar cok yavas calisiyormus tup bebekle 1 tane yumurtayı cok zor toplayabiliriz dedi doktor baslarda cok kotuydum menopoz kelimesini agzima bile almiyordum artik akisina biraktim herşeyi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
masallah anam bizim pasa buyumuste abide olurmusRabbim nasıl uygun görürse boynumun kıldan ince. Bilion bendé asilamadan sornra tüp bebek için para birikyiryim demiştim. . Bu ikinci içinde yok benim hemen olmaz.zor oldu birinci die düşünür ken rabbim nasıl uygun gorurse öyle oldu oluyor. Sen hiç umudunu kaybetme. Yumurta hiç yok die bişi yok nasilsa. Bi tane yeter allah n izniyle
Çok sağol canım benim . Burda ne güzel paylaşımlar yaptık ne güzel arkadaşlarsinz sağol mutlu bebişli ol inşallah. Akşam in bu vaktiydı à 101 kapanmaadan aynı yere gittikmasallah anam bizim pasa buyumuste abide olurmushala unutmam esinin 101de halay cektigini
sende az cektirmedin bize
rabbim esirgesin sizi inşallah
Canımm 7 gün 21 defa güneş battıktan sonra " ya musaavvır" okuKuzumm senden de güzel haberleer bekliyoz tez zamanda inş
evet en koyu 17 egerki 18 bu kadar koyu olmazsa yumurtlama gerceklesmis demektir kasik agrisi ve akintida olur bu aradaArkadaşlar sizce hangisi yumurtlama görünüyo bana 17 si gibi geldi ilk defa kullanıyorum cevaplarınız için teşekkürler
Aynen katılıyorumevet en koyu 17 egerki 18 bu kadar koyu olmazsa yumurtlama gerceklesmis demektir kasik agrisi ve akintida olur bu arada
Hadi hayırlısı inşallah,Allah kolaylık ve sabırlar versin.9aylık olduk biz.9 aydır 24 saat yapışık ikiz geziyoruz oğlumla.kuzum iyiyim aklimdasiniz hep :) bu ayki adette tup bebek merkezine gidecem igne falan verecekler sureci baslatacaklar yani bakalim hayirlisi artik sen nasilsin kuzucuk nasil bol bol yerimizevorones kuzum sen nasilsin
Kiz vorones ben de sezeryan oldum.ame.çıktım bir saat yattım yatmadım yallah ayağa.dr.hadi evine hadi evine diye kovaladı.giderken hemşireler 20lerdeki kardeslerime bakın bakın 40 yaşinda diye gosteriyordu ,hepsinin ağzı beş karış açıkCanım yaa. Duà ediom. İnşallah bu bebeğimi normal olsun istiom . Sezeryan çok zor . Ağrı kesici şart vala
Yumurtlamaya 24 saat kala böyle koyu oluyor.evet 17si canım.Arkadaşlar sizce hangisi yumurtlama görünüyo bana 17 si gibi geldi ilk defa kullanıyorum cevaplarınız için teşekkürler
Yavrum ben zaten sen in gibi anlatanlara ozendim de korkuma sezeryan oldum . Ikinamam ben dieKiz vorones ben de sezeryan oldum.ame.çıktım bir saat yattım yatmadım yallah ayağa.dr.hadi evine hadi evine diye kovaladı.giderken hemşireler 20lerdeki kardeslerime bakın bakın 40 yaşinda diye gosteriyordu ,hepsinin ağzı beş karış açıkhamilelikte çok sıkıntı çektim ödemden.sonrası güzel oldu kuzum:)ağrı kesici dahi içmedim.öffff övünür gibi olduysa özür dilerim valla.:)
Sezaryen sonrası yatınca kötü oluyor dr.un demiştir gerçi devamlı gez diye.Benim teyzeme de annem bakmis bir bucuk ay sezaryandan sonra.o da hiç kımıldayamiyomuş bile.sene 83 falanYavrum ben zaten sen in gibi anlatanlara ozendim de korkuma sezeryan oldum . Ikinamam ben dieya ben 2. Günü hastane den çıkınca tekerlikli sandalye istedim yuruyemiom ben die. 3 hafta yatalak hasta gibidim dogrulamiodum yattigm yerden.. Bi gün eşim gitti evde benle bebek yalnz kaldım aglarsa yerimden nasıl kalkarim die. Mahvoldum
Aman yaa . İnşallah bu kez öyle olmayacak.