ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayysemmmm he giz valla..Ben şok mok ama şükr aratmayan rabbime.. teşekkürler. .senjn bidiklar napar

Ayysemmmm he giz valla..Ben şok mok ama şükr aratmayan rabbime.. teşekkürler. .senjn bidiklar napar
Çat pat yürüolar her daim yerdeler emekliyolar bi dakka durma yok gece 2 den önce uyumazlar yaramazlar çok fenalar çok teyzesi iyi yaptn kız doğur her yıl bi tane

Çat pat yürüolar her daim yerdeler emekliyolar bi dakka durma yok gece 2 den önce uyumazlar yaramazlar çok fenalar çok teyzesi iyi yaptn kız doğur her yıl bi tane
Ay deli yaaa . Valla 2017 yi ucundan yakaladim . 2016 2017 .... ay bu bebeler valla iyi yoruyr insanı. Hele 2 tane senin masallahhhhh sana enerjiné. . Bizim tosbaaa da henüz kendi başına yurumui aama dagitmadik yer kalmio

Ay deli yaaa . Valla 2017 yi ucundan yakaladim . 2016 2017 .... ay bu bebeler valla iyi yoruyr insanı. Hele 2 tane senin masallahhhhh sana enerjiné. . Bizim tosbaaa da henüz kendi başına yurumui aama dagitmadik yer kalmio
Kasımda doğar senin kuzucuk aralık a kalmaz

Kasımda doğar senin kuzucuk aralık a kalmaz
Ay bilmem ki ogluş da haziran 7 bekliyemedim 31 mayis da aliverdik kuzumu. Bu da sezeryan olur zaar. Sezeryan sonrasi normal Dogum araştırıcam bi d é onu deneyim hoş gene korkarım da ben

Ay bilmem ki ogluş da haziran 7 bekliyemedim 31 mayis da aliverdik kuzumu. Bu da sezeryan olur zaar. Sezeryan sonrasi normal Dogum araştırıcam bi d é onu deneyim hoş gene korkarım da ben
Oluyor öle normal doğumda riske ne gerek var güzel bi doktor bul o yapsn sezeryanını doktor önemli

Uyanınca kötü oluyomuş ondada öle diolar ayılırken üşüme daha çok berbat bişi ben anestezi almştm yaaa bebek içinn 2015 temmuzda vay be ne günlerdi hee
Ayy evet ne günler dı. . Şükür aratmayan rabbime. Sen spinal oldun diiimi. Ya benim sırtım falan hep tutulmuş tü
Anestezi den mis hareket edemiodum. Gene usuyodim. Adet ağrısı cekiodum çılgın lar gibim . Bu kez dayarim majezik ı .tek çare o ben dé. Serumla agri kesmio du beni

Arkadaslar aizcede 13.gundepik ergilmi

Eklentiler

• 20170428_020702-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 36
vorones tebrikler kuzum yaaa,ikinci bebiş yoldaymışş
başta deme falan demişsin ama şimdilerde kabullenmişsindir...sağlıkla kucağına al inşallahh çok sevindim
Evet canim sımdi çok mutluyum sevindiriik im kalp atışı duyduktan sonra hele hersey çok başka oluo. Senin minnoş nasıl 1 yaşı gecmıstr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…