- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
Kızzz aynı benim ki. Bak sabhkinin yanına koydim. Az önce gene yaptım böyle tıpkı seninki
Aynen benziyo yarin gebelik testi yapsana ayy sonucu yaz beni de etiketleKızzz aynı benim ki. Bak sabhkinin yanına koydim. Az önce gene yaptım böyle tıpkı seninkiEki Görüntüle 1978393
Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzssss ne dionnnnnnnn
Wayyy wayyyy wayyyy tebrik ederim tatlıııımmmm görüomusn kız çalış çabala olmasn şimdi birdenbire kendiliğnden olsn amanınnn oğlan 19 aylık olur epeyde büyürr tam zamanı kızzz bu hızla devam
Ayysemmmm he giz valla..Ben şok mok ama şükr aratmayan rabbime.. teşekkürler. .senjn bidiklar naparWayyy wayyyy wayyyy tebrik ederim tatlıııımmmm görüomusn kız çalış çabala olmasn şimdi birdenbire kendiliğnden olsn amanınnn oğlan 19 aylık olur epeyde büyürr tam zamanı kızzz bu hızla devam
Çat pat yürüolar her daim yerdeler emekliyolar bi dakka durma yok gece 2 den önce uyumazlar yaramazlar çok fenalar çok teyzesi iyi yaptn kız doğur her yıl bi taneAyysemmmm he giz valla..Ben şok mok ama şükr aratmayan rabbime.. teşekkürler. .senjn bidiklar napar
Ay deli yaaa . Valla 2017 yi ucundan yakaladim . 2016 2017 ....Çat pat yürüolar her daim yerdeler emekliyolar bi dakka durma yok gece 2 den önce uyumazlar yaramazlar çok fenalar çok teyzesi iyi yaptn kız doğur her yıl bi tane
Kasımda doğar senin kuzucuk aralık a kalmazAy deli yaaa . Valla 2017 yi ucundan yakaladim . 2016 2017 ....ay bu bebeler valla iyi yoruyr insanı. Hele 2 tane senin masallahhhhh sana enerjiné. . Bizim tosbaaa da henüz kendi başına yurumui aama dagitmadik yer kalmio
Ay bilmem ki ogluş da haziran 7 bekliyemedim 31 mayis da aliverdik kuzumu. Bu da sezeryan olur zaar. Sezeryan sonrasi normal Dogum araştırıcam bi d é onu deneyim hoş gene korkarım da benKasımda doğar senin kuzucuk aralık a kalmaz
Oluyor öle normal doğumda riske ne gerek var güzel bi doktor bul o yapsn sezeryanını doktor önemliAy bilmem ki ogluş da haziran 7 bekliyemedim 31 mayis da aliverdik kuzumu. Bu da sezeryan olur zaar. Sezeryan sonrasi normal Dogum araştırıcam bi d é onu deneyim hoş gene korkarım da ben
Öyle mi Dion .ne bilim ..içimde ukte gibi .ama haklsiin kız. Ben normal doguramam yavOluyor öle normal doğumda riske ne gerek var güzel bi doktor bul o yapsn sezeryanını doktor önemli
Hatta diom bu kez genel anestezi alsam uyusam uyusamOluyor öle normal doğumda riske ne gerek var güzel bi doktor bul o yapsn sezeryanını doktor önemli
Uyanınca kötü oluyomuş ondada öle diolar ayılırken üşüme daha çok berbat bişi ben anestezi almştm yaaa bebek içinn 2015 temmuzda vay be ne günlerdi heeHatta diom bu kez genel anestezi alsam uyusam uyusam
Ayy evet ne günler dı. . Şükür aratmayan rabbime. Sen spinal oldun diiimi. Ya benim sırtım falan hep tutulmuş tüUyanınca kötü oluyomuş ondada öle diolar ayılırken üşüme daha çok berbat bişi ben anestezi almştm yaaa bebek içinn 2015 temmuzda vay be ne günlerdi hee
@vorones tebrikler kuzum yaaa,ikinci bebiş yoldaymışş
Evet canim sımdi çok mutluyum sevindiriik imvorones tebrikler kuzum yaaa,ikinci bebiş yoldaymışş
başta deme falan demişsin ama şimdilerde kabullenmişsindir...sağlıkla kucağına al inşallahh çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?