• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tamam canım yardımın için cok teşekkür ederim.kimyasal gebelik geçirdim geçen ay adetim halen gelmedi bugün 36.gün normalde dongum 28di.hani acikcasi adetiin gelme zamanını tahmin etmeye calisiyordum
Bu ay düzenli olmayabilir adetin.Belli olmuyor Hiçbirşey malesef.Bekle bakalım yine de

Okuyup okuyup heyecan yapiyorum ben 7sinde baslicam sogan kurune 9 unda da ovulasyon testlerine bakalim hayirlisi ardarda iliski beni korkutuyo zira esim cok stres yapiyo olumsuz oluyor sonuc olarak ins yipranmayiz bu donemde

Okuyup okuyup heyecan yapiyorum ben 7sinde baslicam sogan kurune 9 unda da ovulasyon testlerine bakalim hayirlisi ardarda iliski beni korkutuyo zira esim cok stres yapiyo olumsuz oluyor sonuc olarak ins yipranmayiz bu donemde
2 günde bir en güzeli.Stres yapacak birşey yok.Biz çocuk için 2 günde 1 E indirdik ilişki sayısını 2. Ay hamile kaldım :D Ardarda olunca olmuyor.

2 günde bir en güzeli.Stres yapacak birşey yok.Biz çocuk için 2 günde 1 E indirdik ilişki sayısını 2. Ay hamile kaldım :KK70: Ardarda olunca olmuyor.
Ne güzel çabucak kalmissin maşallah.ben 1 senedir deniyordum.aralıkta rahim filmi çekildi 2 tupumdede tikanikli olduğunu ve açtığını söyledi dr ve gerçektende ocakta hemen hamile kaldım ama kimyasaldi.hala bekliyorum adeti bakalim

Ne güzel çabucak kalmissin maşallah.ben 1 senedir deniyordum.aralıkta rahim filmi çekildi 2 tupumdede tikanikli olduğunu ve açtığını söyledi dr ve gerçektende ocakta hemen hamile kaldım ama kimyasaldi.hala bekliyorum adeti bakalim
Olur Can'ım merak etme ama bende 3 yıl sonunda hamile kaldım.3 senedir eşim birgünü boş geçirmedi onun yüzünden.Artık anladık 2 günde bir oldu mu bir de sabaha kadar yattı mı oluyormuş.Ve hiç bırakmadım bu ay yatmayı.Geç döllenme olmuş bende de.İyki devam etmişim

Olur Can'ım merak etme ama bende 3 yıl sonunda hamile kaldım.3 senedir eşim birgünü boş geçirmedi onun yüzünden.Artık anladık 2 günde bir oldu mu bir de sabaha kadar yattı mı oluyormuş.Ve hiç bırakmadım bu ay yatmayı.Geç döllenme olmuş bende de.İyki devam etmişim
Yaaa ne kadar sevindim.Hayırlısı ile Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah.bende su ay adetim inşallah belli olsun da dediğin gibi hiç kalkmadan yatayim.Hayırlı haberler veririm bende inşallah.

Yaaa ne kadar sevindim.Hayırlısı ile Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah.bende su ay adetim inşallah belli olsun da dediğin gibi hiç kalkmadan yatayim.Hayırlı haberler veririm bende inşallah.
İnşallah Can'ım dualarım tüm hamilelere sağlıkla kucağımıza almak için,bir de anne olmak isteyen herkese.

İnşallah Can'ım dualarım tüm hamilelere sağlıkla kucağımıza almak için,bir de anne olmak isteyen herkese.
Hayırlı hamilelık olsun canım. Sağlıkla al kucağına. Benim de olmazdı senin sebepleré benzer sebéPlerden. . Yatmak hemen wc gitmemek önemli. Tabi rahim filmi de acio tüpleri benim hemen ertesi olldu

Hayırlı hamilelık olsun canım. Sağlıkla al kucağına. Benim de olmazdı senin sebepleré benzer sebéPlerden. . Yatmak hemen wc gitmemek önemli. Tabi rahim filmi de acio tüpleri benim hemen ertesi olldu
3 yıl olmayınca artık kendimden şüphe edip eşime bi dahaki ay süt buharı yapıcam dedim.Çünkü hiç rahim filmi çektirmemiştim.Sürpriz oldu bize.İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım ben de.Nasıl olsa olmaz diye yine de sabaha kadar yattım hiç kalkmadım bu ay.Her ihtimale karşı 2 günde bir yattım o şekilde adete kadar nerdeyse.Zaten geç döllenme gözüküyor uyuşmuyor satla

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Canimmmm hamissin .hayırlı olsun. Çok sevindim

Kızlar az bi bakın hele adet gunu gecti ya da şöyle diyim emin degilim iki gün var olabilir. Bat. Â ovu testi vardı elimde yaptim. Benimm c hiç cikmazdi sizce var mı bişi suphelennmelimim
2017-04-06 11.15.08.webp

Kızlar az bi bakın hele adet gunu gecti ya da şöyle diyim emin degilim iki gün var olabilir. Bat. Â ovu testi vardı elimde yaptim. Benimm c hiç cikmazdi sizce var mı bişi suphelennmelimimEki Görüntüle 1978115
Umutlandirmak istemiyorum ama benim adete iki gun kala bu sekilde cikmisti ben hamilelgimi ogrenmistim zaten kanda denemek icin yaptigimda boyle cikmisti ama bazen adet zamani lh yukselebiliyo insallah hamilesindirrr :anneadayı:

Umutlandirmak istemiyorum ama benim adete iki gun kala bu sekilde cikmisti ben hamilelgimi ogrenmistim zaten kanda denemek icin yaptigimda boyle cikmisti ama bazen adet zamani lh yukselebiliyo insallah hamilesindirrr :anneadayı:
Kız demeeeeeeee. .Oy benim bebem 10 aylık teyzosu . Bu bir erken olucak olursa. Allahım ne diorum ben. Bu t nin bu kadar koyu olmasi hiç hayra alamet değil eşim gelsin . Test alicam.bakalım

Bakabilir miyim 2 gün kala ki ovu . Testine

Back
X