Evet canim benim hsg hemen sonrakı ay oldu.Başka herhangi bir tedavi falan oldun mu Can'ım gebe kalmak için , hsg falan çektirdin mi
Bence testi sabah yaptıysan gecesi degerlendirilmelikızlar merhabalar ovulasyon testinde en koyu çıktığı günümü değerlendirmek lazım sizce yoksa bir sonra ki günümü ??
Belki de hamişşşşsindir test yaptin mjArkadaşlar adetimin 17 günü ara kanama geçirdim ve şuan adetim 5 gün geçti. doktora gittim çatlama kanamasıymış dedi. neden hâlâ adet olmuyorum. ilaç verdi getirsin diye. halbuki çok düzenliydi. şaşkınım. ilacı kullanınca yumurtlama günüm yine ilk gününe göremi olucak onu anlamadım.
Yaptım bebiş yok malesefBelki de hamişşşşsindir test yaptin mj
Gelecek ay olur inşallah üzülmeYaptım bebiş yok malesef
Ay inşallah. Allah razı olsun.Gelecek ay olur inşallah üzülme
Canım napdin.bu ay haberler nedir . İnş bebis vardirAy inşallah. Allah razı olsun.
hayırdırKızlar bendé bü ay gene beklemedeyim. Bat günü gelse heycan yapiorim
Bu ay çok garip durum ya. ovulasyon testi kullandım ve çok dikkatli değerlendirdim pozitif çıkan günleri ve sonrasını. 2. yüklediğim resim bu ay ki ovulasyon testlerim. tabi geç çektiğim için bazıları koyulaşmış. 17 ve 18 günler silikleşmeye başlamıştı T çizgisi. 13-14-15-17-21 ve 23 günleri değerlendirdimKızlar bendé bü ay gene beklemedeyim. Bat günü gelse heycan yapiorim
kızlar size bi sorum olacak aralığın 22 sinde adet oldum bir hafta sürer benim her zaman bir hafta sonra adet bitiminden hemen sonra değerlendirdik sonra bebek istediğimiz için bir gün arayla devam ettik ama benim adet bittikten yaklaşık 3 4 gün sonra kasiklarimida belimde ağrı olmaya başladı ve onlara baş ağrısı çok hafiften Diz ayak agrisida eklendi ve en son dün belli belirsiz akıntıya beraber kahverengi kan gibi bişey geldi ve bel ve kasık agruplarımız daha da çoğalmaya başladı sonra ben yatıp uyudu mu gecenin yarısında uyandım ve o ağrılarının hepsi bıçak gibi kesilmiş sizce bu durum ne olabilir yumurta mı çatladı acaba yoksa meleğim mi geliyo
Canim benimhayırdırvorones yoksa ikinci bebiş için mi bu heyecan?
senin ilk bebeğin ne kadarlık oldu?
bizde en son 31 aralıkta eşimin değerlerine baktırdık. doktorum bu değerler normal. bu nedenle size aşılamayı uygun görmüyorum. bikaç ay daha normal deneyin dedi. Bana hsg çektirmemi önerdi.
yarın bat tarihim, sanırım önümüzdeki hafta hsg yi çektirmiş olurum.
sevdabuzer sen ne yaptın? en son tedaviye başlayacaktın
benim adetim önceden çok düzensizdi meğer şeker varmış bende sonra diyetisyen ilaç derken 16 kilo verdim ve kilo verdikçe düzene girdi şimdi yine tam günü gününe olmuyorum ama en azından en geç 1 hafta geciyo gece saat 4 buçukta kalktım agrim gitmis demistim ya gece gece değerlendirdik ama bilemiyorum ya sanki yine kasiklarim hafiften agriyo bide gece diş ağrısıyla uyandım oda bi belirti olabilir mi
Evet canim 2. Bebis için . Çılgınca ama istiyorum galiba . Bebem 8 . Ayın içindehayırdırvorones yoksa ikinci bebiş için mi bu heyecan?
senin ilk bebeğin ne kadarlık oldu?
bizde en son 31 aralıkta eşimin değerlerine baktırdık. doktorum bu değerler normal. bu nedenle size aşılamayı uygun görmüyorum. bikaç ay daha normal deneyin dedi. Bana hsg çektirmemi önerdi.
yarın bat tarihim, sanırım önümüzdeki hafta hsg yi çektirmiş olurum.
sevdabuzer sen ne yaptın? en son tedaviye başlayacaktın
Canımmmmmmm haberlerini almak ne güzel . Daha güzel haberler olucak inşaallah. Tedaviye başlaman ilerisi için planların gayet iyi bişi. Umarım gönlüne göre olur.. Ben de 2. Yi aradan ciksin istiom yaş geçio yahu 32 oldum ne ara 4 çocuk yapcem ben. Zaten hemen olmiyi bizim yavCanim benimben basladim tedaviye vitamin haplari vermisti doktor ayni zamanda burdaki aktarim bi macun hazirladi bana hocam kime yaptiysam cok memnun kaldi dedi memleketten incir getirttim ( hic sevmem bu arada ama mecbur ) sigarayi biraktim
Fsh degerim en son 25 ti yani tup bebek denemesi bile yapilamayacak degerdeydi ilk tup bebek merkezine gittigimde.
sonra 18 gecen ayda 11e düştü bu ayda önümüzdeki hafta bakilirim belki .ama tup bebek merkezini birakmak zorunda kaldim hic bbirsekilde ilgi gormedim 1ay oldu tahlilerimi gondereli hala cvp vermediler onumuzdeki ay tip fakultesi veya aytug polankaya var kanal d de cikiyor ona gidebiirim.
Psikolojik tedaviye basladim herkesin.uzulme bebegin olur lafindan tiksiniyorum artik ben bebegin olmasinib dusunmuyorumki hayatimdki menepoz kelimesini cikarmak istiyorum yuzlesemiyorum bir turlu kabul.edemiyorum .bu kelimeyi yazmak bile aglamama neden.oluyor.
GGecen cok.samimi oldugum arkadasim daha 4 ylik evli bende bo hormonlarima baktirayim dedi.ilk bana gosterdi fsh degeri 15ti.kiza ne diyecegimi bilemedim doktorla konus dedim benim durumuma benziyor dedim tam algilayamadi durumu ...bulasicimi ne dedim kendi kendimebu ay insallah onunki duserde...
Kuuzm.hsg cekilmen en.iyisi bakvorones te hsg den sonra hamis kaldi bu arada bacim hayirdir 2. Bebismi insallahta olur
Sorduguna pişman ettim demi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?