ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar merhabalar ovulasyon testinde en koyu çıktığı günümü değerlendirmek lazım sizce yoksa bir sonra ki günümü ??

Arkadaşlar adetimin 17 günü ara kanama geçirdim ve şuan adetim 5 gün geçti. doktora gittim çatlama kanamasıymış dedi. neden hâlâ adet olmuyorum. ilaç verdi getirsin diye. halbuki çok düzenliydi. şaşkınım. ilacı kullanınca yumurtlama günüm yine ilk gününe göremi olucak onu anlamadım.

Belki de hamişşşşsindir test yaptin mj

Kızlar bendé bü ay gene beklemedeyim. Bat günü gelse heycan yapiorim

kızlar size bi sorum olacak aralığın 22 sinde adet oldum bir hafta sürer benim her zaman bir hafta sonra adet bitiminden hemen sonra değerlendirdik sonra bebek istediğimiz için bir gün arayla devam ettik ama benim adet bittikten yaklaşık 3 4 gün sonra kasiklarimida belimde ağrı olmaya başladı ve onlara baş ağrısı çok hafiften Diz ayak agrisida eklendi ve en son dün belli belirsiz akıntıya beraber kahverengi kan gibi bişey geldi ve bel ve kasık agruplarımız daha da çoğalmaya başladı sonra ben yatıp uyudu mu gecenin yarısında uyandım ve o ağrılarının hepsi bıçak gibi kesilmiş sizce bu durum ne olabilir yumurta mı çatladı acaba yoksa meleğim mi geliyo

hayırdır vorones yoksa ikinci bebiş için mi bu heyecan?
senin ilk bebeğin ne kadarlık oldu?
bizde en son 31 aralıkta eşimin değerlerine baktırdık. doktorum bu değerler normal. bu nedenle size aşılamayı uygun görmüyorum. bikaç ay daha normal deneyin dedi. Bana hsg çektirmemi önerdi.
yarın bat tarihim, sanırım önümüzdeki hafta hsg yi çektirmiş olurum.
sevdabuzer sen ne yaptın? en son tedaviye başlayacaktın

Bu ay çok garip durum ya. ovulasyon testi kullandım ve çok dikkatli değerlendirdim pozitif çıkan günleri ve sonrasını. 2. yüklediğim resim bu ay ki ovulasyon testlerim. tabi geç çektiğim için bazıları koyulaşmış. 17 ve 18 günler silikleşmeye başlamıştı T çizgisi. 13-14-15-17-21 ve 23 günleri değerlendirdim 19. gün iyice silikti. adetime 7 gün var ve gebelik testlerim negatif. dünden önce bi gebelik testi yaptım 6 saat sonra hayali bi çizgi çıktı. dün de ovulasyon yapayım dedim birden tekrar koyulaşmış. 1 yüklediğim foto da o. ama sonrasında yaptığım gebelik testlerinde bişey gözükmüyo henüz. valla anlamadım. beklemedeyim bakalım

Eklentiler

• 20170111_223641-1_1484205430927.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20170109_000429-1-1_1484205430703.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44

Canım geçen ayda benim böyle oldu doktora gittim meger çatlama kanamasıymış o gün ilişki yaşasaydın bebiş olabilirdi dedi doktor. ama yerleşmede olabilir. Kaç günde bir oluyo adetin. Ve eğer imkanın varsa doktora git. o görür. Gidemiceksende bence bugünü ve sonrasındaki günleri değerlendir. Çünkü biliyosun 24 saatin var.

benim adetim önceden çok düzensizdi meğer şeker varmış bende sonra diyetisyen ilaç derken 16 kilo verdim ve kilo verdikçe düzene girdi şimdi yine tam günü gününe olmuyorum ama en azından en geç 1 hafta geciyo gece saat 4 buçukta kalktım agrim gitmis demistim ya gece gece değerlendirdik ama bilemiyorum ya sanki yine kasiklarim hafiften agriyo bide gece diş ağrısıyla uyandım oda bi belirti olabilir mi

Canim benim ben basladim tedaviye vitamin haplari vermisti doktor ayni zamanda burdaki aktarim bi macun hazirladi bana hocam kime yaptiysam cok memnun kaldi dedi memleketten incir getirttim ( hic sevmem bu arada ama mecbur ) sigarayi biraktim
Fsh degerim en son 25 ti yani tup bebek denemesi bile yapilamayacak degerdeydi ilk tup bebek merkezine gittigimde.
sonra 18 gecen ayda 11e düştü bu ayda önümüzdeki hafta bakilirim belki .ama tup bebek merkezini birakmak zorunda kaldim hic bbirsekilde ilgi gormedim 1ay oldu tahlilerimi gondereli hala cvp vermediler onumuzdeki ay tip fakultesi veya aytug polankaya var kanal d de cikiyor ona gidebiirim.
Psikolojik tedaviye basladim herkesin.uzulme bebegin olur lafindan tiksiniyorum artik ben bebegin olmasinib dusunmuyorumki hayatimdki menepoz kelimesini cikarmak istiyorum yuzlesemiyorum bir turlu kabul.edemiyorum .bu kelimeyi yazmak bile aglamama neden.oluyor.
GGecen cok.samimi oldugum arkadasim daha 4 ylik evli bende bo hormonlarima baktirayim dedi.ilk bana gosterdi fsh degeri 15ti.kiza ne diyecegimi bilemedim doktorla konus dedim benim durumuma benziyor dedim tam algilayamadi durumu ...bulasicimi ne dedim kendi kendime bu ay insallah onunki duserde...
Kuuzm.hsg cekilmen en.iyisi bak vorones te hsg den sonra hamis kaldi bu arada bacim hayirdir 2. Bebismi insallahta olur
Sorduguna pişman ettim demi seni

olabilir hayatım. hamilelik çok değişik bişey her türlü belirtisi olabiliyor. inşAllah bebiş vardır. ama dediğim gibi sen ilişkiyi de ihmal etme. çinko içir bol bol eşine iğrenç ama,, keçi boynuzu pekmeziyle. bebiş varsa zaten zararı olmaz. Hadi inşAllah bebiş vardır.

sevdabuzer çok akıcı bir dil kullanıyorsun. o yüzden yazdıklarını bir çırpıda okudum
en iyi yolu izliyorsun. eğer merkezden memnun değilsen değiştirmen çok iyi olmuş. Açıkçası ben en yakınlarıma annem ve ablam dahil hiç bir şekilde durumumu anlatmadım. Çünkü gerçekten insanlar bazen yardımcı olayım derken daha fazla üzebiliyorlar. O yüzden şimdi kafam rahat, dr. gidiyorum. Bana o dr. ne dedi, siz ne yaptınız, sonuç nasıl çıktı vs. diye soran kimse yok. Eşimle birlikte rahat rahat ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz
bu arada ben 8 yıllık evli olduğum için insanların kafasında zaten sirineslerin çocuğu olmuyor diye bir düşünce hakim
ben her defasında çok emin bi şekilde çocuk düşünmüyoruz desem de kendi kendilerine fikir sahibiler
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Evet canim 2. Bebis için . Çılgınca ama istiyorum galiba . Bebem 8 . Ayın içinde
Aynen canım hsg cektirneden asılama yapma. Ben yaptım ttutmadi . Hsg çektim 9. Günde 12.günde de doktora inat çalismalar yaptık . Oglusum geldi bu ay senin de olur bence

Canımmmmmmm haberlerini almak ne güzel . Daha güzel haberler olucak inşaallah. Tedaviye başlaman ilerisi için planların gayet iyi bişi. Umarım gönlüne göre olur.. Ben de 2. Yi aradan ciksin istiom yaş geçio yahu 32 oldum ne ara 4 çocuk yapcem ben. Zaten hemen olmiyi bizim yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…