• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

@sevdabuzer çok akıcı bir dil kullanıyorsun. o yüzden yazdıklarını bir çırpıda okudum :KK45:
en iyi yolu izliyorsun. eğer merkezden memnun değilsen değiştirmen çok iyi olmuş. Açıkçası ben en yakınlarıma annem ve ablam dahil hiç bir şekilde durumumu anlatmadım. Çünkü gerçekten insanlar bazen yardımcı olayım derken daha fazla üzebiliyorlar. O yüzden şimdi kafam rahat, dr. gidiyorum. Bana o dr. ne dedi, siz ne yaptınız, sonuç nasıl çıktı vs. diye soran kimse yok. Eşimle birlikte rahat rahat ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz
bu arada ben 8 yıllık evli olduğum için insanların kafasında zaten sirineslerin çocuğu olmuyor diye bir düşünce hakim
ben her defasında çok emin bi şekilde çocuk düşünmüyoruz desem de kendi kendilerine fikir sahibiler :sinirli::sinirli::sinirli:
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Anammmmm biz 3 yıllık ken adımizı çıkarmışlar di . Sizı iyi baskiliolardir. Gerzekler ya onlara neyse ...Senin de yakındır olması ya. Benim doktorun bi lafı vardı. Sen bu yola baskoyduysan olur merak etme demişti. .haklı. . Geç olsun güç olmasin

benim adetim önceden çok düzensizdi meğer şeker varmış bende sonra diyetisyen ilaç derken 16 kilo verdim ve kilo verdikçe düzene girdi şimdi yine tam günü gününe olmuyorum ama en azından en geç 1 hafta geciyo gece saat 4 buçukta kalktım agrim gitmis demistim ya gece gece değerlendirdik ama bilemiyorum ya sanki yine kasiklarim hafiften agriyo bide gece diş ağrısıyla uyandım oda bi belirti olabilir mi
Canım benim bebis varken yani meğer varmış sonrası calismalarda adet agrisı gibi ağrı saplanmstı karnıma wc yé duvara tutunarak gitmstim. Ben klomen falan yaptı die düşünmüştüm ama bebis tenms galiba.. ağrılar belirti olabilir

Kizlar yardimci olurmusunuz bugun 14.gun ve cizgi baya yok oldu ama hic pizitifi yakalayamisim galiba ya bakarmisiniz bi. Duzenli de adet goruyorum neden boyle oldu ki smdi ya

Eklentiler

• CYMERA_20170112_120121.webp
    CYMERA_20170112_120121.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu ay çok garip durum ya. ovulasyon testi kullandım ve çok dikkatli değerlendirdim pozitif çıkan günleri ve sonrasını. 2. yüklediğim resim bu ay ki ovulasyon testlerim. tabi geç çektiğim için bazıları koyulaşmış. 17 ve 18 günler silikleşmeye başlamıştı T çizgisi. 13-14-15-17-21 ve 23 günleri değerlendirdim :confused: 19. gün iyice silikti. adetime 7 gün var ve gebelik testlerim negatif. dünden önce bi gebelik testi yaptım 6 saat sonra hayali bi çizgi çıktı. dün de ovulasyon yapayım dedim birden tekrar koyulaşmış. 1 yüklediğim foto da o. ama sonrasında yaptığım gebelik testlerinde bişey gözükmüyo henüz. valla anlamadım. beklemedeyim bakalım :dua:
Anammm kizzz hamişşşş sin bence . Benim bat günü hayalet çizgi cikmusti. . Senin 7 gün varken çıkmaz tabi . ilk . Lh dan şüphelenmistim bende. Bak
2015-09-20 16.35.36.webp
2015-09-26 12.29.26.webp

Kizlar yardimci olurmusunuz bugun 14.gun ve cizgi baya yok oldu ama hic pizitifi yakalayamisim galiba ya bakarmisiniz bi. Duzenli de adet goruyorum neden boyle oldu ki smdi ya
Canım. 12 . Günü olms bence . zaten . İkisi aynı koyulukta olmuyor genelde

Canım. 12 . Günü olms bence . zaten . İkisi aynı koyulukta olmuyor genelde

Ya canim ama kagitta ayni koyulukta olmasi lazim yaziyo ya moralim bozuldu. Sizde de oluyo mu boyle. Gerci bak ekte attim gecen ayda 13.gun yumurtlama takibi yaptim bugun catlar demisti doktor bayagi gelismisti. 2 tane gelismis var bir sagda yum. Da bir sol yum. Da. ALT VE UST FOTOLARA BAK

Eklentiler

• CYMERA_20161216_220401.webp
    CYMERA_20161216_220401.webp
    18 KB · Görüntüleme: 46
olabilir hayatım. hamilelik çok değişik bişey her türlü belirtisi olabiliyor. inşAllah bebiş vardır. ama dediğim gibi sen ilişkiyi de ihmal etme. çinko içir bol bol eşine iğrenç ama,, keçi boynuzu pekmeziyle. bebiş varsa zaten zararı olmaz. Hadi inşAllah bebiş vardır.
inşallah ya ben 4 yıllık evliyim ve hiç çocuğum yok geçen sene eylülde tedavisiz hamile kaldim ama 2 aylıkti kalp atışı durdu aldılar malesef ondan önce de sonrada gitmediğim doktor kalmadı en son üniversiteye başladım aşılama denemek için önce sorun var yapamazsam dediler bende şeker çıktı eşimde de hareket hızı düşük tu bende adet düzensizliği vardı neyse bana kilo vermemi söyledi doktor verdim verdikçe düzene girdi eşimde pekmez ilaç birde cobancokerten otu içti oda çok şükür yükseldi sonrada artık hiç bir sorun kalmadı çok şükür buna bi diyeceğim yok da sonrada doktor demez.mi size aşılama yapamayız sorun yokalmamış sizde aşılama yapamayız dediler 92 kilodan 75 düştüm daha da vermem lazım mis bide suda var ben hamile kaldığımda bütün bu saydığım sorunlar varmış bizde bizim haberimiz yoktu tabi bide ben hamile kaldığımda 86 kiloydum şimdi nasıl oluyo da bu kiloya düştüğüm halde hala olmaz diyolar ben onu anlamıyorum artik cok yoruldum her ay o tek çizgilri gormekten doktorlara gitmekten yoruldum şimdi yine yumurta takımı yapacaklarmış eğer yumurtalarda bi sorun olursa ancak aşılama yapacaklarmış

Anammm kizzz hamişşşş sin bence . Benim bat günü hayalet çizgi cikmusti. . Senin 7 gün varken çıkmaz tabi . ilk . Lh dan şüphelenmistim bende. BakEki Görüntüle 1938331 Eki Görüntüle 1938332

Valla ağzından bal damlıyo kuzum yaa. İnşAllah şu mübarek günlerde dua yerine geçsin. Normalde laboquick kullanıyorum LH için. O da resimdeki sondu. Bugün clear blue buldum bi tane evde.tuvalet olayına çok dikkat etmeden yaptım o da açık renkli çıktı. Anlamadım ben bu durumu. Bakalım 17 sinde tekrar yapıcam HCG için. Dayanabilirsem beklicem o zamana kadar :eek: İnşAllah vardır. Hayırlısı tabi. Rabbim evlatlarımızın varlığında acısıyla yokluğunda hasretiyle kimseyi imtihan etmesin inşAllah. :dua:

inşallah ya ben 4 yıllık evliyim ve hiç çocuğum yok geçen sene eylülde tedavisiz hamile kaldim ama 2 aylıkti kalp atışı durdu aldılar malesef ondan önce de sonrada gitmediğim doktor kalmadı en son üniversiteye başladım aşılama denemek için önce sorun var yapamazsam dediler bende şeker çıktı eşimde de hareket hızı düşük tu bende adet düzensizliği vardı neyse bana kilo vermemi söyledi doktor verdim verdikçe düzene girdi eşimde pekmez ilaç birde cobancokerten otu içti oda çok şükür yükseldi sonrada artık hiç bir sorun kalmadı çok şükür buna bi diyeceğim yok da sonrada doktor demez.mi size aşılama yapamayız sorun yokalmamış sizde aşılama yapamayız dediler 92 kilodan 75 düştüm daha da vermem lazım mis bide suda var ben hamile kaldığımda bütün bu saydığım sorunlar varmış bizde bizim haberimiz yoktu tabi bide ben hamile kaldığımda 86 kiloydum şimdi nasıl oluyo da bu kiloya düştüğüm halde hala olmaz diyolar ben onu anlamıyorum artik cok yoruldum her ay o tek çizgilri gormekten doktorlara gitmekten yoruldum şimdi yine yumurta takımı yapacaklarmış eğer yumurtalarda bi sorun olursa ancak aşılama yapacaklarmış

Canım çok iyi anlıyorum. Şu dediklerini ilk çocuğumda 5.5 yıl boyunca yaşadım. Defalarca tüp filmleri aşılamalar. 102 kiloya çıktım. aynen kilo ver dedi doktor 5 ayda 71 kiloya indim. Tam tüp bebek için randevu almıştık ki İstanbuldan o ay hamileymişim. Şimdi 9 yaşında bi oğlum var. Profil fotosundaki. İkinci olmuyor. 1 ölü 1 düşükten sonra. Rabbim İnşAllah tez zamanda hayırlı bi evlat verir bütün isteyenlere.

Canım çok iyi anlıyorum. Şu dediklerini ilk çocuğumda 5.5 yıl boyunca yaşadım. Defalarca tüp filmleri aşılamalar. 102 kiloya çıktım. aynen kilo ver dedi doktor 5 ayda 71 kiloya indim. Tam tüp bebek için randevu almıştık ki İstanbuldan o ay hamileymişim. Şimdi 9 yaşında bi oğlum var. Profil fotosundaki. İkinci olmuyor. 1 ölü 1 düşükten sonra. Rabbim İnşAllah tez zamanda hayırlı bi evlat verir bütün isteyenlere.
aman inşallah benim bi tek hamileliğimigren oldu bi daha da olmadı bakalım bu ay çok değişik hissediyorum kendimi inşallah kendiliğinden yine hamile kalırım çok yıprandım artık Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın böle bı durumu

Ya canim ama kagitta ayni koyulukta olmasi lazim yaziyo ya moralim bozuldu. Sizde de oluyo mu boyle. Gerci bak ekte attim gecen ayda 13.gun yumurtlama takibi yaptim bugun catlar demisti doktor bayagi gelismisti. 2 tane gelismis var bir sagda yum. Da bir sol yum. Da. ALT VE UST FOTOLARA BAK
Evet canim kağıtta öyle yazıo dà önceki ve sonrakilerden en koyu suna bakıoz genelde. Bi de ben mesela.artık hel 12..Günü yum.günü oldgnu ogrenmstim aylarca yaparak. .Senin de az buçuk bellidir hangi gün ovu. Oldgü. İki yumurta değil de.birinin secilmis dedikleri yani en gekismis olması beklenir.

Valla ağzından bal damlıyo kuzum yaa. İnşAllah şu mübarek günlerde dua yerine geçsin. Normalde laboquick kullanıyorum LH için. O da resimdeki sondu. Bugün clear blue buldum bi tane evde.tuvalet olayına çok dikkat etmeden yaptım o da açık renkli çıktı. Anlamadım ben bu durumu. Bakalım 17 sinde tekrar yapıcam HCG için. Dayanabilirsem beklicem o zamana kadar :eek: İnşAllah vardır. Hayırlısı tabi. Rabbim evlatlarımızın varlığında acısıyla yokluğunda hasretiyle kimseyi imtihan etmesin inşAllah. :dua:
Masallahhhhh oglusuna. Kendini anlatsan ya biraz.meslek yaş kaç. Umarım istediğin olur. Minnosun senledir. Allah kimseyi bekletmesın eli boş. Ben bi çocuğu olup bi daha isteyenleri anlmaazdim. Ama insan istermis yani..Hele ki 9 sene çok uzun bi süre. Nasıl bu kadar korunabildn yani neyle

Evet canim kağıtta öyle yazıo dà önceki ve sonrakilerden en koyu suna bakıoz genelde. Bi de ben mesela.artık hel 12..Günü yum.günü oldgnu ogrenmstim aylarca yaparak. .Senin de az buçuk bellidir hangi gün ovu. Oldgü. İki yumurta değil de.birinin secilmis dedikleri yani en gekismis olması beklenir.

Iste benim sag yumurtaligimda en gelismis olan 1 tane var solda da oyle. Biri 16 mm digeri 20 oldukca gelismsti.doktor ikizin bile olqbilir demisti. Eee simdi bu teste gore ben ne zaman yumurtladimki cnm

Iste benim sag yumurtaligimda en gelismis olan 1 tane var solda da oyle. Biri 16 mm digeri 20 oldukca gelismsti.doktor ikizin bile olqbilir demisti. Eee simdi bu teste gore ben ne zaman yumurtladimki cnm
:) yumrtlamak. . ;) ay biz alemiz valla . 12.gün gibi geldi bana. Ama sen onları bosver. 12 14 16 çalışma olduysa hatta 10. Gun.. gerisi allaha kalmış inşallah tutmustr

:) yumrtlamak. . :KK66: ay biz alemiz valla . 12.gün gibi geldi bana. Ama sen onları bosver. 12 14 16 çalışma olduysa hatta 10. Gun.. gerisi allaha kalmış inşallah tutmustr
Ha catladi ha catliyacak diye diye biz catladik heee:KK24:sen kac gunde bir regl oluyosun ki 12.gun yumurtluyosun

Masallahhhhh oglusuna. Kendini anlatsan ya biraz.meslek yaş kaç. Umarım istediğin olur. Minnosun senledir. Allah kimseyi bekletmesın eli boş. Ben bi çocuğu olup bi daha isteyenleri anlmaazdim. Ama insan istermis yani..Hele ki 9 sene çok uzun bi süre. Nasıl bu kadar korunabildn yani neyle
Kütahyanın Tavşanlı ilçesindeyim canım. Adım Melike. 34 yaşındayım. Osmangazi Elektrik Kurumunda çalışıyorum 7 yıldır. Oğluşum 5 yıllık ağır bir tedavi sonucunda oldu. PCO başladı hormon ilaçları yüzünden bir sürü tüp filmi aşılama klomen....vs vs sonrasında tüp bebeğe gitmeye karar verdim. paramı hazırladım hastaneyle görüştüm. Her ay 20 gün 30 gün gecikmeli geliyodu adetim. Hatta bazen 3 ay adet görmediğim oluyodu. doktor kilo vermemi söyledi ve ben 5 aydı 71 kiloya düştüm 102 kilodan. tüp bebeğe gitmeme 1 ay varken doktor gebelik testi yapmamı söyledi. istemiyorum dedim çünkü göğüslerim adet belirtisi gibi sancıyodu. hiç gebe kalmamıştım ki nereden bilebilirdim ki. tabi testi yapınca ben şok. çift çizgi hemde kopkoyu. ellerim titreye titreye kamerayı aldım elime. o zaman böyle telefonlar yoktu :))) kayıda başladım eşim öğlen eve gelmişti. eline testi veriverdim. hala izler ağlarız. çok şükür sağlıklı sıhhatlı doğdu oğlum. uzun zaman bebiş istemedim ama olmadı da zaten. başkasına desem inanmaz hiç korunmadım. 2 yıl önce karnımda öldü 1 tane. geçtiğimiz yıl ekimde de 1 düşük yaptım. geçen sene babamı kaybettim kardeş çok önemliymiş böyle bir acının arkasına o yüzden artık 2. çocuğu gerçekten istemeye başladım. ondan önce Allah buna ömür versin demek yetiyodu. Şimdiyse Allahım hayırlısıyla bana bi tane daha evlat ver. Verki ana baba acısı görürse bigün kardeşlerine sarılabilsin diyorum. Hayırlısını bilir Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye inşAllah.

Evet canim 2. Bebis için . Çılgınca ama istiyorum galiba . Bebem 8 . Ayın içinde :KK66:
Aynen canım hsg cektirneden asılama yapma. Ben yaptım ttutmadi . Hsg çektim 9. Günde 12.günde de doktora inat çalismalar yaptık . Oglusum geldi :KK66: bu ay senin de olur bence
vay be vorones vorones 8 ay oldumu bebişin doğalı
hatırlıyorum bu foruma sen bebeğim olmuyor diye sitemler ederken ben senin bir doktora görünmen gerektiğini, sağlıklı düşüncelere sahip olmadığını vs. yazmıştım
zaman çok hızlı geçiyor
senin bebiş oldu. Hatta şimdi ikinci bebişi istiyorsun. inşallah hayırlısıyla olur
açıkçası Allah nasip ederse bende aynı şekilde olsun istiyorum, 2 bebek ard arda
kaç doğumlusun sen

vay be vorones vorones 8 ay oldumu bebişin doğalı
hatırlıyorum bu foruma sen bebeğim olmuyor diye sitemler ederken ben senin bir doktora görünmen gerektiğini, sağlıklı düşüncelere sahip olmadığını vs. yazmıştım
zaman çok hızlı geçiyor
senin bebiş oldu. Hatta şimdi ikinci bebişi istiyorsun. inşallah hayırlısıyla olur
açıkçası Allah nasip ederse bende aynı şekilde olsun istiyorum, 2 bebek ard arda
kaç doğumlusun sen
Bilmem mi canım benim canyoldaslarim. İnşallah kalbimizé göre olur . Ben 86 li yi m sen ?

Back
X