• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canim 10senelik evliyim ben ölü dogum dis gebelik gecti basimdan uzun zamandir istiyoruz biz ama tedavi gormedim pco var bende
geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha.tedavi neden görmüyorsun canım?klomen vs.tedavisi ile üçüzlere bile hamile kalabilirsin:)Allah bu mübarek günlerin hürmetine seni de sevindirsin inşallah.

ay canım inşallah bende 11 aylık evliyim işte aralık ayında bo gebelikten dolayı kürtaj oldum iki ay korundum nisandan beri korunmuyoruz ama olmadı bende doktora gttm kistim falan yok hormonlarım normal sadece prolaktn süt hormonu 50 çıktı dostinex verdi başkada bi problem yok çok şükür, bu ay başaldım ovu testine yoksa pek dkkat etmedik biz aylardır yum gününe falan :)
olur canım bazı bünye kürtajdan sonra hemen hamile kalırken bazı bünye anca toparlanıyor.sakin ol sters yapma bu günlerin tadını çıkar,vaktini bekliyor minnağın:)

olur canım bazı bünye kürtajdan sonra hemen hamile kalırken bazı bünye anca toparlanıyor.sakin ol sters yapma bu günlerin tadını çıkar,vaktini bekliyor minnağın:)
ay ne güzel konuşuyosun yaa :) önceki aylar baya stres yapmıştımda bu ay rahatım nedense :) hamilesin dua adersen sevinirim canım bide sana özelden gün gün atsam testleri yorumlarmısın bugunden sonra :)

geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha.tedavi neden görmüyorsun canım?klomen vs.tedavisi ile üçüzlere bile hamile kalabilirsin:)Allah bu mübarek günlerin hürmetine seni de sevindirsin inşallah.
Amin canim asilamaya baslicaktik ramazan olunca erteledik simdi yine adet gibi degil ama lekelenmem oluyo ve ikinci gun bu ayda adetmi degilmi derken atlicaz galiba asilamayi

Kızlar bugünkü ovu testim sizce olmusmu sanki t c den koyu gibi, yardm edin dün gece ilişki oldu bugn ku testim nasıl

Eklentiler

• IMAG0012.webp
    IMAG0012.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 60
Slm kızlar :) vorones vorones bebişin ömürlü olsun canım benim :) girmedim çok uzun zamandır foruma sürekli birşeyler okuyorum diye kendime yasak koymaya çalışıyorum herşeyi kafama takıyorum çünkü :) ama dayanamadım yine bir bakayım dedim. Güzel haberler vardır inşallah yeni hamiş haberleri olsun bol bol:) ben yine beklemedeyim her zamanki gibi olmuyor bir türlü sabırla bekliyorum ... Bu ay yine klomen 2 yumurta büyüdü çatlatma iğnesi vuruldu ilk defa çok Ağrım oldu umarım değmiştir. Daha çok var adetime bakalım hayırlısı ... Hamişlerin duası bizlerle olsun kızlar :) şimdi geriye dönüp okuyayım biraz neler oldu acaba diye :)

Dr dan geliyorum kızlar kesem büyümüş 6.5 mm olmuş gayet düzgün görüyor dedi dr. Progesteron yazdı 3×1 haftaya tekrar kontrol Allah a şükürler olsun...
Canım çok çok çok sevindim senin adına sabrettin sabırla bekledin ama bebeğin seninle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah;)

Slm kızlar :) vorones vorones bebişin ömürlü olsun canım benim :) girmedim çok uzun zamandır foruma sürekli birşeyler okuyorum diye kendime yasak koymaya çalışıyorum herşeyi kafama takıyorum çünkü :) ama dayanamadım yine bir bakayım dedim. Güzel haberler vardır inşallah yeni hamiş haberleri olsun bol bol:) ben yine beklemedeyim her zamanki gibi olmuyor bir türlü sabırla bekliyorum ... Bu ay yine klomen 2 yumurta büyüdü çatlatma iğnesi vuruldu ilk defa çok Ağrım oldu umarım değmiştir. Daha çok var adetime bakalım hayırlısı ... Hamişlerin duası bizlerle olsun kızlar :) şimdi geriye dönüp okuyayım biraz neler oldu acaba diye :)
Ben de Con bakamıyorum buralarà da arada gene senin gibi kopmadan merakla bakiorum inşallah hamis haberini alırız bu ay. Yumurtalar varsa şükür kontrollü ise olur allahin izni ile

Merhaba kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız 14 gün koyu cıktı sonra silikleşti bugun 18 günüm ve yine koyu cıktı ne demek oluo bu yardımcı olur musunuz lütfen

Foto burda kızlar eklemeyi unutmusum ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 75
Back
X