- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 37
Canım dünkü testte yum. Var gibi sanki t çok koyu c ye göre çünkü bugün sabah falan değerlendirebildiniz mi Can'ım sen çalışmalara devam et bu işler belli olmuyor kiFoto burda kızlar eklemeyi unutmusum
Yok canım malesef esimle küsüm ve degerlemdıremiycem olmuycak bı aydaCanım dünkü testte yum. Var gibi sanki t çok koyu c ye göre çünkü bugün sabah falan değerlendirebildiniz mi Can'ım sen çalışmalara devam et bu işler belli olmuyor kiallahım nasip eder inşallah
daha koyu olması gerek sanki canım en sonki resim bugunse yarın yada diğer gn olabilir yum unFoto burda kızlar eklemeyi unutmusum
Bugun silik cıktı canım ben anlamadım 14 gün koyu sonra silindi 18 gün yani dün yine koyu hiç bşy anlamadım bu aydan umıdı kestim zaten dunu degerlendıremedik bugunde boyle cıktıdaha koyu olması gerek sanki canım en sonki resim bugunse yarın yada diğer gn olabilir yum un
bence daha koyu değil gibi hatta 18.günündeki daha net yarın falan olabilirAtıyım canım
Tmm canım sagolasın acıldı rengi aksam koyu olurmu bakıyım bi olmazsabence daha koyu değil gibi hatta 18.günündeki daha net yarın falan olabilir
tabi akşam yedibuçuk gibi tekrr yap yum sorunun falan yok dimi dediğim gibi herkeste aynı koyulukta olmuyo sen her ihtimale karşı iki gnde bi ilişki yaşa nolur nolmazTmm canım sagolasın acıldı rengi aksam koyu olurmu bakıyım bi olmazsa
Pko var canım bende 2 kere koyuluk olmasının sebebi ıh yüksekliği mi benim ıh yüksek pko oldugum içintabi akşam yedibuçuk gibi tekrr yap yum sorunun falan yok dimi dediğim gibi herkeste aynı koyulukta olmuyo sen her ihtimale karşı iki gnde bi ilişki yaşa nolur nolmaz
ne haber kuzum ne yapıyorsun nasılsın özlemişim burayıYok canım malesef esimle küsüm ve degerlemdıremiycem olmuycak bı ayda
İyim şekerim unuttun bizleri :) valla halen bebiş yapmaya calısıyorum bir türlü beceremedimne haber kuzum ne yapıyorsun nasılsın özlemişim burayı
kuzum sıkma canını inşallah olur en yakın zamanda ara ara bakıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım...İyim şekerim unuttun bizleri :) valla halen bebiş yapmaya calısıyorum bir türlü beceremedim
İnş canım benım ama benden bi yol olmazkuzum sıkma canını inşallah olur en yakın zamanda ara ara bakıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım...
naptın canım koyu çizgiyi yakaldınmıAtıyım canım
Aksamları koyu cıktı 20 güne kadar gündüzleri silikti ama 20 gününde yaptıgım aksam 7 de olam testim de koyuydu sonra acıldı bi daha da yapöadım canım pko yum ya belki ıh dalgalanması oluo bendw ümidim yok zaten hayırlısı olsun sen naptın bat yaklastımınaptın canım koyu çizgiyi yakaldınmı
benim 12 gün var adet düzenszliğim var bikaç gn ileri atablyo o yüzden bilmiyorum bat ne zamndr :) umarım olmam ve hamile olurum hayırlısyla isteyen herkesle beraberAksamları koyu cıktı 20 güne kadar gündüzleri silikti ama 20 gününde yaptıgım aksam 7 de olam testim de koyuydu sonra acıldı bi daha da yapöadım canım pko yum ya belki ıh dalgalanması oluo bendw ümidim yok zaten hayırlısı olsun sen naptın bat yaklastımı
Amin canım inşbenim 12 gün var adet düzenszliğim var bikaç gn ileri atablyo o yüzden bilmiyorum bat ne zamndr :) umarım olmam ve hamile olurum hayırlısyla isteyen herkesle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?