ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım dünkü testte yum. Var gibi sanki t çok koyu c ye göre çünkü bugün sabah falan değerlendirebildiniz mi Can'ım sen çalışmalara devam et bu işler belli olmuyor ki allahım nasip eder inşallah
Yok canım malesef esimle küsüm ve degerlemdıremiycem olmuycak bı ayda

daha koyu olması gerek sanki canım en sonki resim bugunse yarın yada diğer gn olabilir yum un
Bugun silik cıktı canım ben anlamadım 14 gün koyu sonra silindi 18 gün yani dün yine koyu hiç bşy anlamadım bu aydan umıdı kestim zaten dunu degerlendıremedik bugunde boyle cıktı

Eklentiler

• image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 52
14. ve 18. günü atabilirmisin canım herkesin aynı koyulukta olmuyo çünkü belki 14te yada 18de yumurtlamış olabilirsin

Atıyım canım

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 54
tabi akşam yedibuçuk gibi tekrr yap yum sorunun falan yok dimi dediğim gibi herkeste aynı koyulukta olmuyo sen her ihtimale karşı iki gnde bi ilişki yaşa nolur nolmaz
Pko var canım bende 2 kere koyuluk olmasının sebebi ıh yüksekliği mi benim ıh yüksek pko oldugum için

Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adetimin 4. Günü ama normalde düzenli olan adetim bu ay 10 gün gecikti. 5 aydır çocuk deniyoruz. Bu ay ovulasyon testleri aldım ve adetimin 4. Günü ama bir deniyim dedim ve pozitif çıktı test. Yani ben adetliyken mi yumurtlıyorum ya da birkaç gün daha pozitif devam mı edicek bakarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 76
naptın canım koyu çizgiyi yakaldınmı
Aksamları koyu cıktı 20 güne kadar gündüzleri silikti ama 20 gününde yaptıgım aksam 7 de olam testim de koyuydu sonra acıldı bi daha da yapöadım canım pko yum ya belki ıh dalgalanması oluo bendw ümidim yok zaten hayırlısı olsun sen naptın bat yaklastımı

benim 12 gün var adet düzenszliğim var bikaç gn ileri atablyo o yüzden bilmiyorum bat ne zamndr :) umarım olmam ve hamile olurum hayırlısyla isteyen herkesle beraber

sabah ovulasyon dedi yaptın cizgi 2. silikti şimdi 3 gibi yaptım iki cizgi aynı koşulunda ama silik gibi ne oluyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…