geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha.tedavi neden görmüyorsun canım?klomen vs.tedavisi ile üçüzlere bile hamile kalabilirsin:)Allah bu mübarek günlerin hürmetine seni de sevindirsin inşallah.Canim 10senelik evliyim ben ölü dogum dis gebelik gecti basimdan uzun zamandir istiyoruz biz ama tedavi gormedim pco var bende
olur canım bazı bünye kürtajdan sonra hemen hamile kalırken bazı bünye anca toparlanıyor.sakin ol sters yapma bu günlerin tadını çıkar,vaktini bekliyor minnağın:)ay canım inşallah bende 11 aylık evliyim işte aralık ayında bo gebelikten dolayı kürtaj oldum iki ay korundum nisandan beri korunmuyoruz ama olmadı bende doktora gttm kistim falan yok hormonlarım normal sadece prolaktn süt hormonu 50 çıktı dostinex verdi başkada bi problem yok çok şükür, bu ay başaldım ovu testine yoksa pek dkkat etmedik biz aylardır yum gününe falan :)
ay ne güzel konuşuyosun yaa :) önceki aylar baya stres yapmıştımda bu ay rahatım nedense :) hamilesin dua adersen sevinirim canım bide sana özelden gün gün atsam testleri yorumlarmısın bugunden sonra :)olur canım bazı bünye kürtajdan sonra hemen hamile kalırken bazı bünye anca toparlanıyor.sakin ol sters yapma bu günlerin tadını çıkar,vaktini bekliyor minnağın:)
25 te umarım siliklesmez 24 olmuş gibi. Degerlendirdin mj pekiOvu testim şu şekilde dha yum olmamis dimi kizlar yardımcı olun,devam ediyorum yapmaya
Ay bugun gece ekşinnnn olmalıbuda bugün sabahki canim sence ?
Anammmmm adete yakında değil hayra alamet lekelenme. İlski sonrası da olabilir yerleşme diyen de var. Bendé olmadi da. Hadi inşallahhTemmuz 3canim insallah aksam iftardan sonra hafif lekelenmem oldu bakalim devami gelecekmi
Amin canim asilamaya baslicaktik ramazan olunca erteledik simdi yine adet gibi degil ama lekelenmem oluyo ve ikinci gun bu ayda adetmi degilmi derken atlicaz galiba asilamayigeçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha.tedavi neden görmüyorsun canım?klomen vs.tedavisi ile üçüzlere bile hamile kalabilirsin:)Allah bu mübarek günlerin hürmetine seni de sevindirsin inşallah.
Bilmiyorum ki canim bende anlayamadim beklemedim bakalimAnammmmm adete yakında değil hayra alamet lekelenme. İlski sonrası da olabilir yerleşme diyen de var. Bendé olmadi da. Hadi inşallahh
Bu gece degerlendirdik :)25 te umarım siliklesmez 24 olmuş gibi. Degerlendirdin mj peki
Canım çok çok çok sevindim senin adına sabrettin sabırla bekledin ama bebeğin seninle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDr dan geliyorum kızlar kesem büyümüş 6.5 mm olmuş gayet düzgün görüyor dedi dr. Progesteron yazdı 3×1 haftaya tekrar kontrol Allah a şükürler olsun...
Canım senin de az kaldı az allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahAyyy vorones korku ve heyecan da çoğalıyor...Ben de operim güzel annişle Ömer Ediz'i...
Sağol tatlım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah başta siz canlarıma öpüyorum herkesi çokCanım çok çok çok sevindim senin adına sabrettin sabırla bekledin ama bebeğin seninle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de Con bakamıyorum buralarà da arada gene senin gibi kopmadan merakla bakiorum inşallah hamis haberini alırız bu ay. Yumurtalar varsa şükür kontrollü ise olur allahin izni ileSlm kızlar :)vorones bebişin ömürlü olsun canım benim :) girmedim çok uzun zamandır foruma sürekli birşeyler okuyorum diye kendime yasak koymaya çalışıyorum herşeyi kafama takıyorum çünkü :) ama dayanamadım yine bir bakayım dedim. Güzel haberler vardır inşallah yeni hamiş haberleri olsun bol bol:) ben yine beklemedeyim her zamanki gibi olmuyor bir türlü sabırla bekliyorum ... Bu ay yine klomen 2 yumurta büyüdü çatlatma iğnesi vuruldu ilk defa çok Ağrım oldu umarım değmiştir. Daha çok var adetime bakalım hayırlısı ... Hamişlerin duası bizlerle olsun kızlar :) şimdi geriye dönüp okuyayım biraz neler oldu acaba diye :)
Amin canım sağol:)Canım senin de az kaldı az allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sende pko var mıydı canim?son testin koyuluğu hoşuma gitti.hadi inşallah bu ay:)Foto burda kızlar eklemeyi unutmusum
Evet canım malesef vardı ne zaman yumurtladım 14 gun mu yoksa dun muSende pko var mıydı canim?son testin koyuluğu hoşuma gitti.hadi inşallah bu ay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?