• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Can'ım gözün aydın nezamandır gelemedım aklımdaydı. Hep ne yaptın dıye cok sukur saglıkla gelmıs kuzum gözün aydın Can'ım kaçıncı haftada geldı☺️ayy nerelerden nerelere buranın dili olsana konuşsa allahım herkese Nasıp etsın ıns kımsenın kucağını boş bırakmadın rabbım
Sağol tatlım darısı basina valla öyle ben de hala inanamıyorum anne olduğum à rabbim korusun minnaklarimizi. 39+0 da tercihi spinal sezeryanle oldu. Şükür kavuşturana

Benim bugün 17.günüm hala silik ne zamn netleşecek merak ediyorum..galiba boşuna uğraşıyorum bu testlerle çünkü bende pko var. At 3.günü hormon testim var doktorsuz bişey olmiycak sanırım moralim çok bozuk. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Az önce yaptım böyle çıktı olmus mu simdi

Eklentiler

• 20160609_141939.webp
    20160609_141939.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar benimkinide bi yorumlasaniz size zahmet

Eklentiler

• 20160616_184133.webp
    20160616_184133.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 82
29 günde bir adet oluyorum bu ay klomen kullandım. 10. Gün ovalasyon testine başladım ilk günlerdi silikti git gide azaldı acaba daha erken yumurtlamış olabilir miyim kızlarr ?

Eklentiler

• IMG_20160619_231537.webp
    IMG_20160619_231537.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 59
29 günde bir adet oluyorum bu ay klomen kullandım. 10. Gün ovalasyon testine başladım ilk günlerdi silikti git gide azaldı acaba daha erken yumurtlamış olabilir miyim kızlarr ?
Klomeni dr.verdi değil mi canım,rahatsızlığın mı var?
29gunde bir adet oluyorsan 14.15.gunler koyu olması lazımdı sanırım klomenden...

Canım bir rahatsızlığım yok yok 2 ay önce düşük yaptm çocuk istediğim için dr. Verdi. Ayrıca eşimde varikosel var oda klomen içiyor

Herkese merhabalar. Ay kızlar soylerlerdi de anlamazdim bebis olunca insanın dünyası değişiyor ve her an her şeye vakit bulamio. Fırsat bulursam hemen uyku ya veriyorm kendimi. Sizler.umarım hamis olursunuz. İnsan bu hayatı yaşamalı .bence . Ha su da var ki öyle 5 cocuk vs. Yapanların onunde saygıyla egiliorum. ;)

Herkese merhabalar. Ay kızlar soylerlerdi de anlamazdim bebis olunca insanın dünyası değişiyor ve her an her şeye vakit bulamio. Fırsat bulursam hemen uyku ya veriyorm kendimi. Sizler.umarım hamis olursunuz. İnsan bu hayatı yaşamalı .bence . Ha su da var ki öyle 5 cocuk vs. Yapanların onunde saygıyla egiliorum. :KK66:
Gerçekten öyle Vorones,ilk üç ay mide bulantıları,depresyon,aciller,son üç ay içinde kaşıntılar vallahi yıldım tükendim.sonrası var tabi bi de..Bir taneyşe böyle oldum,4,5 tane düşünemiyorum bile...

Gerçekten öyle Vorones,ilk üç ay mide bulantıları,depresyon,aciller,son üç ay içinde kaşıntılar vallahi yıldım tükendim.sonrası var tabi bi de..Bir taneyşe böyle oldum,4,5 tane düşünemiyorum bile...
Canım valla gözünü korkutmak istemem de 36 dan sonrasi hepten cekilmio. Tek teselli bebisin minnoslugu varligı. Doğumdan sonra uykusuzluk gögüs acısı ve hele ki sezeryan acıları . Su 20 gunde hayat bi tuhaf.. Rabbim sağlık versin. Tüm isteyene nasip etsin . Her an yardim etsin bize

Canım napdin hamis sindir inşaallah 12. Gün çatlama olmuş 20. De gördüğün testi de de atarmisin bebise işaret olabilir
Foto bu canim ama ertesi gun tekrar yaptim silik cikti bazi arkadaslar iki kere yumurtlamis olabilirsin diye yorumladi

Eklentiler

• 20160622_085242.webp
    20160622_085242.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 66
vorones vorones canim musmutlu ol insallah m.beauty m.beauty kuzucum.az.kalmis doğuma az daha sabret minnosuna kavusacaksin insallah
Benimde bat 27 haziran ama bu ay gec yumurtlama oldu 3 gun once oldu yumurtlama gec olurum gibi adeti.
Gecen ay o kadar cok umitliydimki felaket belirti vardi bilmiyorum ama korktumda ama yine fos cikti
Burada eskilerden bi ben kaldım heralde bazen olur dert etme diyorum bazen saldim çayıra modundayim bazende allahim yeterki hamile kalabildigimi bileyim düşsun kimyasal olsun diyorum biliyorum sacmaliyorum kendi adima degil su cevredekilerin agzi kapansin istiyorum
Esim ve ben allahim ne zaman hayirlisini gorup verirse diyoruz hep bu yonde dualarimiz amaa ah o cevre kisirmisin diye soruyorlar
Bazen etkilenip bende kendime soruyorum olabilirmi 20 ay oldu hicbirsey yok diye ama bildiğim kadariyla kisirlarda yumurtlama ve adet olmuyo
Neyse kafanizi sisirdim demi :(( bazen bunaliyorum iste ...

vorones vorones canim musmutlu ol insallah m.beauty m.beauty kuzucum.az.kalmis doğuma az daha sabret minnosuna kavusacaksin insallah
Benimde bat 27 haziran ama bu ay gec yumurtlama oldu 3 gun once oldu yumurtlama gec olurum gibi adeti.
Gecen ay o kadar cok umitliydimki felaket belirti vardi bilmiyorum ama korktumda ama yine fos cikti
Burada eskilerden bi ben kaldım heralde bazen olur dert etme diyorum bazen saldim çayıra modundayim bazende allahim yeterki hamile kalabildigimi bileyim düşsun kimyasal olsun diyorum biliyorum sacmaliyorum kendi adima degil su cevredekilerin agzi kapansin istiyorum
Esim ve ben allahim ne zaman hayirlisini gorup verirse diyoruz hep bu yonde dualarimiz amaa ah o cevre kisirmisin diye soruyorlar
Bazen etkilenip bende kendime soruyorum olabilirmi 20 ay oldu hicbirsey yok diye ama bildiğim kadariyla kisirlarda yumurtlama ve adet olmuyo
Neyse kafanizi sisirdim demi :KK43:( bazen bunaliyorum iste ...
Yavrummm senin burdaki enerjini inancını hepimiz görüyorz sen 20 ay da olsa hiç pes etmedin moral bozmadan devammm. Ben dé senin sacmaliyorum dediğin halleri ni düşüncelerinı yaşadım. Sırf hamile kalabildigimi bileyim insanlara söylemek uğruna kimyasallara bile ozeniodum. Herşeyin zamanı var biliosun rabbim gönlüne göre versin..mutlu ol demissin ya inan buna o kadar ihtiyacım var ki. Elimdeki nimetlerin kıymetini bilemicek kadar aciizm şu aralar. Rabbim bebemi korusun. ..

Foto bu canim ama ertesi gun tekrar yaptim silik cikti bazi arkadaslar iki kere yumurtlamis olabilirsin diye yorumladi
Benim 20 . Günler de falan hiç çıkmaz di .Hamsken çıkmıştı da m belkim sen de öyledir hamişşşşsindir. Hadi inşallahh. Bat ne zaman

Neyse kafanizi sisirdim demi :KK43:( bazen bunaliyorum iste ...
Canım eşinin rahatsızlığını bildiğin halde neden kisırım moduna girdin?ikiniz de kisır değilsiniz hem.sperm sayısi az kuzum.ml.de 20milyon toplamda 40milyondan az ise hamile kalabilme oranı cok cok zorlaşıyor canım.aşılamayla ya bismillah deyip başlasanız mı canım.siz bilirsiniz tabi..

Canım eşinin rahatsızlığını bildiğin halde neden kisırım moduna girdin?ikiniz de kisır değilsiniz hem.sperm sayısi az kuzum.ml.de 20milyon toplamda 40milyondan az ise hamile kalabilme oranı cok cok zorlaşıyor canım.aşılamayla ya bismillah deyip başlasanız mı canım.siz bilirsiniz tabi..
Canim ağustosta rahim filmi tekrardan sperm testi yaptircaz bakalim hayırlısı insallah
Yani bi an doldum oyle sizleride yakin görüyorum ama gecti gitti sagolun allahin izniyle hersey hallolur allahim ne zaman hayirlisini gorurse o zaman olsun

Yavrummm senin burdaki enerjini inancını hepimiz görüyorz sen 20 ay da olsa hiç pes etmedin moral bozmadan devammm. Ben dé senin sacmaliyorum dediğin halleri ni düşüncelerinı yaşadım. Sırf hamile kalabildigimi bileyim insanlara söylemek uğruna kimyasallara bile ozeniodum. Herşeyin zamanı var biliosun rabbim gönlüne göre versin..mutlu ol demissin ya inan buna o kadar ihtiyacım var ki. Elimdeki nimetlerin kıymetini bilemicek kadar aciizm şu aralar. Rabbim bebemi korusun. ..
HHaklisin kuzum bi an boslukta hissettim kendimi gecti gitti
Aaaa sen niye oyle diyon bakim esin bi kaza atlatti ama cok sukur birseyi yok pasamiza saglikla sihhatle kavustun saglikli sihhatliysenizde aileninde sagligi huzuru yerindeyse
Anlik uzuntuler gelip geciyor canim biz kendimizi yiprattigimizla uzdugumuzle kaliyoruz
Minnosuna saril,annesi enerjine ve mutlu olmana ihtiyaci var onun :KK200::KK200:

Canim ağustosta rahim filmi tekrardan sperm testi yaptircaz bakalim hayırlısı insallah
Yani bi an doldum oyle sizleride yakin görüyorum ama gecti gitti sagolun allahin izniyle hersey hallolur allahim ne zaman hayirlisini gorurse o zaman olsun
Bu topikte bizlere ne kadar moral oldun destek oldun.ben de senin hamile kalmanı cok istiyorum.inanir misin bugun aklimdan gecmistin yazmışsın:)bu mubarek gunlerin hurmetine rabbim de sana hayirli zamanda hayirli saglikli bir bebek cok guzel rahat bir hamilelik nasip etsin insallah

Back
X