- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Darısı başına inşallah kuzum...Canim.seninde masallah az kalmis bebisin gelmesine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başına inşallah kuzum...Canim.seninde masallah az kalmis bebisin gelmesine![]()
Bende girip,bakayim bi,dogum olmuşmu diye rabbim yardimcin olsun,canim,sag salim kucagina alasin insallah hayirli ugurlu saglikli sıhhatli bir evlât olsun inşallahZaman daraldıkca heyecan artiyiuii. .yarını da atlatinca son kontrolümüz gelio p.tesi günü. . Ay allahım sen yardım et. Kızlar bol Duanizi eksik etmeyin. İnanamıyorum yahu benim de bebeğim mi olacak ... Rabbim burda bekleyen isteyen herkese versin. Tek şey umut ve dua. Allahım ne isterse o oluyor. Minnoslar gelsin ... herkesi kucagi dolsunnn. Allahım nazarlardan saklasin ..
Yavrum yarın sezeryan günümuz. Dua et. Çok garip hislerdeyimm.. Allahım sağlık sihhatle tekrar buraya güzel haber yazmak nasip etsin .Bende girip,bakayim bi,dogum olmuşmu diye rabbim yardimcin olsun,canim,sag salim kucagina alasin insallah hayirli ugurlu saglikli sıhhatli bir evlât olsun inşallah
1 haziran değil miydi canım doğum günü?amin canım..Yavrum yarın sezeryan günümuz. Dua et. Çok garip hislerdeyimm.. Allahım sağlık sihhatle tekrar buraya güzel haber yazmak nasip etsin .
İnsallah canimYavrum yarın sezeryan günümuz. Dua et. Çok garip hislerdeyimm.. Allahım sağlık sihhatle tekrar buraya güzel haber yazmak nasip etsin .
Allahım saglıkla bir ömür gecirmenizi masıp etsin gözün aydın inş bende bigun bu duyguyu tqdarım hayırlısıyla masallah size Allahım nazarlardan korusunKızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan ....![]()
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün. Bizleri haberdar et minnostan çok opuyorum siziKızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan ....![]()
Ayyy duygulandim yaİyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Ayyy gözünüz aydın hayırlı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah. Hamileliğin de etkisiyle okurkene yaşlar döküldü gözümden istemsiz=) Ne muhteşem bir şey yaşıyorsunuz.İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Gözün aydın saglikla büyüt oglunu inşallah canim birkac kez burda konusmustuk tatvandayim ben de. Can hastanedinde mi dogum yaptin merak ettim 45 dk ya hastaneye gidicez falan yazinca merak ettimİyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Gözlerim doldu,duygulandım Vorones..Sonunda kavuştun miniğe,sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Allahım en hayırlı zamanda, hayırlısıyla versin inşallah senin de bebeğini canım.
Aynen tavsiyelerine uyucam teşekürler vorones:)Yataktan hemen çıkmamalı. Beline de bi yastık koy istersen![]()
![]()
Adetinin ilk gününden say canım ,beş gün sürse 12.gün falan olmalı bugün.kaç günde bir oluyorsun siklusun kısa galiba ki yarın yumurtlayacak görünüyorsun.26 ,27 gunde bir adet oluyor gibi...bugünü de yarını da değerlendirin :))Hanımlar merhaba. Ben dün ovulasyon testi yapmaya başladım. Bugun adetim biteli 7.gün oldu. Testi yorumlarmısınız? Sanki yumurtlama bugun olmus gibi görünüyor ama tam da bir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun