• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

HHaklisin kuzum bi an boslukta hissettim kendimi gecti gitti
Aaaa sen niye oyle diyon bakim esin bi kaza atlatti ama cok sukur birseyi yok pasamiza saglikla sihhatle kavustun saglikli sihhatliysenizde aileninde sagligi huzuru yerindeyse
Anlik uzuntuler gelip geciyor canim biz kendimizi yiprattigimizla uzdugumuzle kaliyoruz
Minnosuna saril,annesi enerjine ve mutlu olmana ihtiyaci var onun :KK200::KK200:
Rahim film in den sonra oldu bu ıs; ) ;) ;) ben de dolmuştum sizler benim kardes lerin siniz dostlar m . Yazınca rahatlio insan

Bu topikte bizlere ne kadar moral oldun destek oldun.ben de senin hamile kalmanı cok istiyorum.inanir misin bugun aklimdan gecmistin yazmışsın:)bu mubarek gunlerin hurmetine rabbim de sana hayirli zamanda hayirli saglikli bir bebek cok guzel rahat bir hamilelik nasip etsin insallah
Dimi tatlım. İnşallah senin de bebisin gelene kadar sevdam hamis olacak

Ovu testim şu şekilde dha yum olmamis dimi kizlar yardımcı olun,devam ediyorum yapmaya

Eklentiler

• IMAG0010.webp
    IMAG0010.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 63
Agzindan bal damliyo tatlim ya bekliyorum iste senn basina geldimi boyle birsey
gelmedi canım ama olabiliyor.döllenmeden sonra embriyo rahme yerleşirken minik bir kanamaya sebep olabiliyor.bunu adet sanan da çok oluyor:)döllenmeden 9-10 gün sonra falan oluyor ortalama ..
ne zamandır deniyorsun kaçıncı ayın bebek çalışmasında?

buda bugün sabahki canim sence ?
canım tarihleri değil adetinin kaçıncı günüyse onu yaz.perşembe koyulaşmış ama t çizgisi c çizgisi ile eşit koyulukta hatta daha koyu olmalı...adetinin kaçıncı günündesin?bugün de koyulaşma var iyice koyulaşıp bir iki güne çatlayacak ta olabilir...

canım tarihleri değil adetinin kaçıncı günüyse onu yaz.perşembe koyulaşmış ama t çizgisi c çizgisi ile eşit koyulukta hatta daha koyu olmalı...adetinin kaçıncı günündesin?bugün de koyulaşma var iyice koyulaşıp bir iki güne çatlayacak ta olabilir...
adetim biteli 6.gün bugün canım sen ovuylamı hamile kaldın anlatırmısn

adetin ilk gününden say canım.hep ona göre yap hesaplarını.bana adetin ilk gününden yazar mısın kaçıncı günde olduğunu ve kaç günde bir adet olduğunu?
adetim düzensiz benim o yüzden ovu teesti kullanıyorum. en son adet tarihim 12 haziran, 20 sinde başladım ovu yapmaya nolur nolmaz kaçırmayım diye. bu durumda 12'sinden bu yana 13.gündeyim :)

adetim biteli 6.gün bugün canım sen ovuylamı hamile kaldın anlatırmısn
aslında benim yumurtlamam adetin 14.gün oluyordu bunu biliyordum anlıyordum belirtilerden. bir kere de hamileliğim olmuştu tam 14.gün ilişkisiyle, ama kaybettim 7.haftada...
ikinci eviliğimde yaşımdan da dolayı hemen başladık çalışmaya.ama olmuyordu 6aydır.eşimden huylanmaya başlamıştım benim oluyor çocuğum diye onda kusur arıyordum .sonra korktum da yaşım mı geçti yumurta rezervim mi azaldı diye ama herşeyimiz normal çıktı.dedim test alayım garanti olsun.testi kullandığım ikinci ay hem adetin 6.günü hem de 12.günden itibaren daha idararı damlatır damlatmaz t çizgisi ko0pkoyu olup c çizgisini geçmişti ve beş gün silinmemişti.beş günü de değerlendirmiştik ha çatladı ha çatlayacak diye:)o ay hamile kaldım işte kuzum.darısı başına inşallah

adetim düzensiz benim o yüzden ovu teesti kullanıyorum. en son adet tarihim 12 haziran, 20 sinde başladım ovu yapmaya nolur nolmaz kaçırmayım diye. bu durumda 12'sinden bu yana 13.gündeyim :)
bugün yarın çatlayacak gibi,14.gündesin aman boş geçmeyin bu haftayı hele bu günleri:)

ay canım inşallah bende 11 aylık evliyim işte aralık ayında bo gebelikten dolayı kürtaj oldum iki ay korundum nisandan beri korunmuyoruz ama olmadı bende doktora gttm kistim falan yok hormonlarım normal sadece prolaktn süt hormonu 50 çıktı dostinex verdi başkada bi problem yok çok şükür, bu ay başaldım ovu testine yoksa pek dkkat etmedik biz aylardır yum gününe falan :)

gelmedi canım ama olabiliyor.döllenmeden sonra embriyo rahme yerleşirken minik bir kanamaya sebep olabiliyor.bunu adet sanan da çok oluyor:)döllenmeden 9-10 gün sonra falan oluyor ortalama ..
ne zamandır deniyorsun kaçıncı ayın bebek çalışmasında?
Canim 10senelik evliyim ben ölü dogum dis gebelik gecti basimdan uzun zamandir istiyoruz biz ama tedavi gormedim pco var bende

Back
X