ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Adetinin ilk gününden say canım ,beş gün sürse 12.gün falan olmalı bugün.kaç günde bir oluyorsun siklusun kısa galiba ki yarın yumurtlayacak görünüyorsun.26 ,27 gunde bir adet oluyor gibi...bugünü de yarını da değerlendirin :))
Canım adetmin ilk gününden saymaya başladıgımda bugun 11.gün oluyor. Ben 21 günde bir adet oluyorum ve 4 gün sürüyor. Akşamms dogru tekrar ovulasyon testi yapacam insallah. Çok tesekkur ederim m.beauty m.beauty :KK200:

Ayyy duygulandim ya :KK43:( kuzum gozun,aydin olsun cok şükür anneside biran once toparlanacak insallah,kendine oglusuna dikkat et canim
Sağol teyzesi . Toparlanmak evime bebeme bakmak istiyorum artık inşallah olacak ;) ;) insallah senjn de hamis haberinı alıcaz bu aylar

Adetinin ilk gününden say canım ,beş gün sürse 12.gün falan olmalı bugün.kaç günde bir oluyorsun siklusun kısa galiba ki yarın yumurtlayacak görünüyorsun.26 ,27 gunde bir adet oluyor gibi...bugünü de yarını da değerlendirin :))
Betiyyy diesim gelio sana ;) canım senin de az kalmis . 36 dan sonrasi Hemen geçer . 30 lu lar geldi . Onlarda gelcek. Hadi allahm yardimcin olsun . Öperiz seni oglusumla teyzesi

Sağol teyzesi . Toparlanmak evime bebeme bakmak istiyorum artık inşallah olacak :KK66: :KK66: insallah senjn de hamis haberinı alıcaz bu aylar
Hayırlısı canım,sız kendınıze,dıkkat edın paşamıza ıyı bak annesı
Ay,daha dun gıbı esının halay cekmesı senın evhamlanmaların bak masallah bu,gune geldınız sağlıcakla mutlulukla bır arada devam,etaın ınsallah

Ayyy vorones korku ve heyecan da çoğalıyor...Ben de operim güzel annişle Ömer Ediz'i...:KK200::KK200:
Sorma sona yaklaştıkça insan yani özellikle ben korkudan saf gibj durup durup ağladım. Normal doğum kabus oldu bana. Kolaymis sanarak sezeryan istedimm . Ha ikisi de eminim zordur . Doğum sonrası bebisin sağlıkla yanindaysa gerisi tirt

Sorma sona yaklaştıkça insan yani özellikle ben korkudan saf gibj durup durup ağladım. Normal doğum kabus oldu bana. Kolaymis sanarak sezeryan istedimm . Ha ikisi de eminim zordur . Doğum sonrası bebisin sağlıkla yanindaysa gerisi tirt
Spinal mi epidural mi oldun?genel değildi yanlış hatırlamıyorsam..ağrın sızın oldu mu?günlük hayatına dönebildin mi rutin islerini yapabiliyor musun canım?
Emziriyor musun ay ne çok sordum...

Kizlar merhabalar benim yardima ihtiyacim var ovulasyon testim dunden onceki gun ve dun koyu cift cizgi cikti dunden onceki gunu degeelendirdik ama dun birşey olmadı bugun olur büyük ihtimalle sizce bir gun ara vermek hamilelik olasılıgını düşürürmü

ovulasyon testlerimde kırmızı cizgi çıkan günler ilk gun değerlendirdik ikinci gün bişey olmadı
Untitled-10.webp

Mrb benim bugün adetimin 16. Günü iki gündür yapıyorum testi. Ama zaten adetlerim düzensiz. Silik çıkıyor acaba bu koyulukta mi yoksa daha netleşirmi.

Eklentiler

• 20160608_171327.webp
    20160608_171327.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
Her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyorMuş. Ama yumurtlama zamanlarında üst üste ilişki olabiliyor. Fakat şahsi fikrim bir dolu bir boş olması.

Bizde öyle yaptık canım ikl kırmızıda calıştık ikinci kırmızı boş sonraki gün silikleşti son olarak o gün denedir ara verdik şimdi içindende diyorum acaba devam etsekmi diye ne olur ne olmaz

ovulasyon testlerimde kırmızı cizgi çıkan günler ilk gun değerlendirdik ikinci gün bişey olmadı Eki Görüntüle 1843318
Can'ım zaten 24 36 ıcınde çatlama olduğu ıcın ertesi gün tekrar olsun ılıskı bır gün boş gecmesı sperm kalıtesını artırır gayet guzel koyuluguda sımdı sılıklestıgı günde olsun ılıskı guzel haberler verırsın ıns

Can'ım zaten 24 36 ıcınde çatlama olduğu ıcın ertesi gün tekrar olsun ılıskı bır gün boş gecmesı sperm kalıtesını artırır gayet guzel koyuluguda sımdı sılıklestıgı günde olsun ılıskı guzel haberler verırsın ıns
ilk koyulugu degerlendirdik ikinci koyuluk boş geçti sonraki gün degerlendirdik o gunde silikleşti dün boştu bugunde degerlendiririz sonra mola artık işallah olur bu ay :)

İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Can'ım gözün aydın nezamandır gelemedım aklımdaydı. Hep ne yaptın dıye cok sukur saglıkla gelmıs kuzum gözün aydın Can'ım kaçıncı haftada geldı☺️ayy nerelerden nerelere buranın dili olsana konuşsa allahım herkese Nasıp etsın ıns kımsenın kucağını boş bırakmadın rabbım

Bizde öyle yaptık canım ikl kırmızıda calıştık ikinci kırmızı boş sonraki gün silikleşti son olarak o gün denedir ara verdik şimdi içindende diyorum acaba devam etsekmi diye ne olur ne olmaz
sılıklestıgı gün ve sonrakı günde ılıskı olması yeterli Can'ım tamamen sılıklesmıs olacak zaten

Back
X