Canım adetmin ilk gününden saymaya başladıgımda bugun 11.gün oluyor. Ben 21 günde bir adet oluyorum ve 4 gün sürüyor. Akşamms dogru tekrar ovulasyon testi yapacam insallah. Çok tesekkur ederimAdetinin ilk gününden say canım ,beş gün sürse 12.gün falan olmalı bugün.kaç günde bir oluyorsun siklusun kısa galiba ki yarın yumurtlayacak görünüyorsun.26 ,27 gunde bir adet oluyor gibi...bugünü de yarını da değerlendirin :))
Sağol teyzesi . Toparlanmak evime bebeme bakmak istiyorum artık inşallah olacakAyyy duygulandim ya( kuzum gozun,aydin olsun cok şükür anneside biran once toparlanacak insallah,kendine oglusuna dikkat et canim
İnsallah bu ay hamis olursunCanım adetmin ilk gününden saymaya başladıgımda bugun 11.gün oluyor. Ben 21 günde bir adet oluyorum ve 4 gün sürüyor. Akşamms dogru tekrar ovulasyon testi yapacam insallah. Çok tesekkur ederimm.beauty
Betiyyy diesim gelio sanaAdetinin ilk gününden say canım ,beş gün sürse 12.gün falan olmalı bugün.kaç günde bir oluyorsun siklusun kısa galiba ki yarın yumurtlayacak görünüyorsun.26 ,27 gunde bir adet oluyor gibi...bugünü de yarını da değerlendirin :))
Hayırlısı canım,sız kendınıze,dıkkat edın paşamıza ıyı bak annesıSağol teyzesi . Toparlanmak evime bebeme bakmak istiyorum artık inşallah olacakinsallah senjn de hamis haberinı alıcaz bu aylar
Ayyy vorones korku ve heyecan da çoğalıyor...Ben de operim güzel annişle Ömer Ediz'i...Betiyyy diesim gelio sanacanım senin de az kalmis . 36 dan sonrasi Hemen geçer . 30 lu lar geldi . Onlarda gelcek. Hadi allahm yardimcin olsun . Öperiz seni oglusumla teyzesi
İnsallah Can'ım yaaaa :)))İnsallah bu ay hamis olursun
Sorma sona yaklaştıkça insan yani özellikle ben korkudan saf gibj durup durup ağladım. Normal doğum kabus oldu bana. Kolaymis sanarak sezeryan istedimm . Ha ikisi de eminim zordur . Doğum sonrası bebisin sağlıkla yanindaysa gerisi tirtAyyy vorones korku ve heyecan da çoğalıyor...Ben de operim güzel annişle Ömer Ediz'i...
Spinal mi epidural mi oldun?genel değildi yanlış hatırlamıyorsam..ağrın sızın oldu mu?günlük hayatına dönebildin mi rutin islerini yapabiliyor musun canım?Sorma sona yaklaştıkça insan yani özellikle ben korkudan saf gibj durup durup ağladım. Normal doğum kabus oldu bana. Kolaymis sanarak sezeryan istedimm . Ha ikisi de eminim zordur . Doğum sonrası bebisin sağlıkla yanindaysa gerisi tirt
Netlesmesini bekle canım silik çıkmış.Mrb benim bugün adetimin 16. Günü iki gündür yapıyorum testi. Ama zaten adetlerim düzensiz. Silik çıkıyor acaba bu koyulukta mi yoksa daha netleşirmi.
Her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyorMuş. Ama yumurtlama zamanlarında üst üste ilişki olabiliyor. Fakat şahsi fikrim bir dolu bir boş olması.ovulasyon testlerimde kırmızı cizgi çıkan günler ilk gun değerlendirdik ikinci gün bişey olmadı Eki Görüntüle 1843318
Her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyorMuş. Ama yumurtlama zamanlarında üst üste ilişki olabiliyor. Fakat şahsi fikrim bir dolu bir boş olması.
Can'ım zaten 24 36 ıcınde çatlama olduğu ıcın ertesi gün tekrar olsun ılıskı bır gün boş gecmesı sperm kalıtesını artırır gayet guzel koyuluguda sımdı sılıklestıgı günde olsun ılıskı guzel haberler verırsın ınsovulasyon testlerimde kırmızı cizgi çıkan günler ilk gun değerlendirdik ikinci gün bişey olmadı Eki Görüntüle 1843318
ilk koyulugu degerlendirdik ikinci koyuluk boş geçti sonraki gün degerlendirdik o gunde silikleşti dün boştu bugunde degerlendiririz sonra mola artık işallah olur bu ay :)Can'ım zaten 24 36 ıcınde çatlama olduğu ıcın ertesi gün tekrar olsun ılıskı bır gün boş gecmesı sperm kalıtesını artırır gayet guzel koyuluguda sımdı sılıklestıgı günde olsun ılıskı guzel haberler verırsın ıns
Can'ım gözün aydın nezamandır gelemedım aklımdaydı. Hep ne yaptın dıye cok sukur saglıkla gelmıs kuzum gözün aydın Can'ım kaçıncı haftada geldıİyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
sılıklestıgı gün ve sonrakı günde ılıskı olması yeterli Can'ım tamamen sılıklesmıs olacak zatenBizde öyle yaptık canım ikl kırmızıda calıştık ikinci kırmızı boş sonraki gün silikleşti son olarak o gün denedir ara verdik şimdi içindende diyorum acaba devam etsekmi diye ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?