- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Huuuu cok gecıkmıs pko var mı pekı sende pkolular hiç mi yumurtlamıo yoksa gec mı yumurtluo ben anlamadım bi turlü bu ay ınfolic kullanıcam o pkolular ıcınmıs normal kişilerde kullanabiliomus ve yumlatıomus onu deniyim diyprum canım Allah buyukturYok Canım çekilmedim ... Ben ilk kez düzenli ovulasyon takibi yaptım ve adetimin 22. Günü ovulasyon oldu ... Bu yüzden 5 mayısta beklediğim adetim gecikmeli olarak 19 mayısta oldu
İşte o gecikmede umutlandım daHuuuu cok gecıkmıs pko var mı pekı sende pkolular hiç mi yumurtlamıo yoksa gec mı yumurtluo ben anlamadım bi turlü bu ay ınfolic kullanıcam o pkolular ıcınmıs normal kişilerde kullanabiliomus ve yumlatıomus onu deniyim diyprum canım Allah buyuktur
Tabi guzel Allahım isteyince oluo rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın hayırlı evlatlar nasıp etsin cumlemıze :)İşte o gecikmede umutlandım dapko yok bende Aslında yumurtlama da oluyor çatlamada ama biz 6 sene korunduk eşim korundu ve düzenli olarak iki aydır deniyoruz doktor takviye olsun diye klomen verdi nasip artık ... Ama pko olanlarda okuduğum yorumlarda ilaç işe yarayan var hatta ümidi olmayıp hamile kalanda ... Herşey Rabbim isteyince oluyor
Bende pko var yumurtlıyorum cnm onla alakası yok bnde inifolic kullaanıyorum sormak istedgn olursa yardmcı olablrmHuuuu cok gecıkmıs pko var mı pekı sende pkolular hiç mi yumurtlamıo yoksa gec mı yumurtluo ben anlamadım bi turlü bu ay ınfolic kullanıcam o pkolular ıcınmıs normal kişilerde kullanabiliomus ve yumlatıomus onu deniyim diyprum canım Allah buyuktur
Anam masallahKayınvalidem de geldi bu gün. Yaklaştı doğum1 haziran nasipse
Canım sagolasın infolic kullanıcaktım ama bu ay bi aktara gittim tanıdık vasıtasıyla o kişi tahlil sonuclarına bakıp bşyler hazırlıyormus ve benı yonlendıren kısı hamıle kaldı kımı goturduyse de hamıle kalmıs denemmıs bşy Allahtan umıt kesılmez vesile olur belki bu ay onu demıycem eger hamıle kalırsam haber veririm olmaxsa ınfolic kullanıcam Allahımın yarattıgı her bitkide bi deva gizlemiş ben ınanıyorum inşallah olurBende pko var yumurtlıyorum cnm onla alakası yok bnde inifolic kullaanıyorum sormak istedgn olursa yardmcı olablrm
İnş cnm ama ben pek inanmıyorum aktar tarzı yerlere tabiki hersey Allahtan. Tıpta var inofolic baya yararlı yumurtalıkları da calştryo insülin direncini düzenlyo hayrlısı olsn inş olurCanım sagolasın infolic kullanıcaktım ama bu ay bi aktara gittim tanıdık vasıtasıyla o kişi tahlil sonuclarına bakıp bşyler hazırlıyormus ve benı yonlendıren kısı hamıle kaldı kımı goturduyse de hamıle kalmıs denemmıs bşy Allahtan umıt kesılmez vesile olur belki bu ay onu demıycem eger hamıle kalırsam haber veririm olmaxsa ınfolic kullanıcam Allahımın yarattıgı her bitkide bi deva gizlemiş ben ınanıyorum inşallah olur
Oyle bn on laf etmedm ztn aktarlra inanmıyorum dedmCanım Allahın her yarattıgı bitkide bir muciZe gizlidir hiç birsey bosuna yaratılmadı ben boyle dusunuyorum inş herkes gonlunun muradına erer hayırlısıyla
eOyle bn on laf etmedm ztn aktarlra inanmıyorum dedm
İki çizgi de en az aynı koyulukta olmalı,hatta t çizgisi c çizgisini geçmeli,pozitif değil bu test canım.pozitifi gördüğün gün ve sonraki gün ilişki olsun.Kızlar bunu gece yaptım ovlasyon testi bu poztf mi oluyo? Smdi bida yaptım cok silik cktı 2. Gunu yumurtlma donemi bitmş mi oluyo? Eşim burda değildi dün bişi olmadı maalum:) lütfen yardmcı olun bgn ilşki olsa bsey olmaz mı
Çarşamba büyük gün,Allah mutlulukla kucağına nasip almayı nasip etsin canımKayınvalidem de geldi bu gün. Yaklaştı doğum1 haziran nasipse
Canim.seninde masallah az kalmis bebisin gelmesineÇarşamba büyük gün,Allah mutlulukla kucağına nasip almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?