ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yok Canım çekilmedim ... Ben ilk kez düzenli ovulasyon takibi yaptım ve adetimin 22. Günü ovulasyon oldu ... Bu yüzden 5 mayısta beklediğim adetim gecikmeli olarak 19 mayısta oldu
Huuuu cok gecıkmıs pko var mı pekı sende pkolular hiç mi yumurtlamıo yoksa gec mı yumurtluo ben anlamadım bi turlü bu ay ınfolic kullanıcam o pkolular ıcınmıs normal kişilerde kullanabiliomus ve yumlatıomus onu deniyim diyprum canım Allah buyuktur

İşte o gecikmede umutlandım da pko yok bende Aslında yumurtlama da oluyor çatlamada ama biz 6 sene korunduk eşim korundu ve düzenli olarak iki aydır deniyoruz doktor takviye olsun diye klomen verdi nasip artık ... Ama pko olanlarda okuduğum yorumlarda ilaç işe yarayan var hatta ümidi olmayıp hamile kalanda ... Herşey Rabbim isteyince oluyor

Tabi guzel Allahım isteyince oluo rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın hayırlı evlatlar nasıp etsin cumlemıze :)

kızlar merhaba.
bende pkoluyum ve 2 seneyi geçti uğraşıyoruz aşılama falan da yaptırdık ve hala sonuç yok.bu ay ilaç tedavisi falan herşeyi bıraktım ve sadece kullanmam gereken glocophage ve inofolic kullanıyorum.bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım.adet bittikten 7-8 gün sonra 2. çizgi çok koyu çıktı ama tam olarak ilk çizginin renginde değildi.sonradan yaptıklarım hep silik çıkmaya başladı ama tabi ki bir gün biraz daha koyu bir gün biraz daha silik ama silik çıkmaya başladı.bu konuda bir fikri olan var mı? yani bu kadar erkenden yumurtam çatlamış olabilir mi? ya da testler mi bozuk ? en ucuz testlerden almıştım. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bende pko var yumurtlıyorum cnm onla alakası yok bnde inifolic kullaanıyorum sormak istedgn olursa yardmcı olablrm

Bende pko var yumurtlıyorum cnm onla alakası yok bnde inifolic kullaanıyorum sormak istedgn olursa yardmcı olablrm
Canım sagolasın infolic kullanıcaktım ama bu ay bi aktara gittim tanıdık vasıtasıyla o kişi tahlil sonuclarına bakıp bşyler hazırlıyormus ve benı yonlendıren kısı hamıle kaldı kımı goturduyse de hamıle kalmıs denemmıs bşy Allahtan umıt kesılmez vesile olur belki bu ay onu demıycem eger hamıle kalırsam haber veririm olmaxsa ınfolic kullanıcam Allahımın yarattıgı her bitkide bi deva gizlemiş ben ınanıyorum inşallah olur

kızlar dr dan geliyorum sat a göre 6+5 tim ama beta hcg olsun kese olsun 1 hafta geride gibiydi usg de de 5+6 çıktı kalp atışı göründü usg de ama zayıfmış daha yeni atmaya başlamış olabilir dedi dr...beklenen doğum tarihi de 14/01/2017 den 20/01/2017 ye kaydı...geç yumurtladığımı biliyordum zaten hayırlısı artık inşallah sağlıkla devam eder...kalp atışı olduğuna göre gebelik rutinlerini isteyelim dedi eliza hemogram biyokimya ve idrar tahlili istedi...darısı başınıza inşallah kızlar... :))

İnş cnm ama ben pek inanmıyorum aktar tarzı yerlere tabiki hersey Allahtan. Tıpta var inofolic baya yararlı yumurtalıkları da calştryo insülin direncini düzenlyo hayrlısı olsn inş olur

Canım Allahın her yarattıgı bitkide bir muciZe gizlidir hiç birsey bosuna yaratılmadı ben boyle dusunuyorum inş herkes gonlunun muradına erer hayırlısıyla

Kızlar bebm bu sıralar yumurtlama donemlerim testte koyuyu gordum gbi hafif acıklık var sanrm yarın yarından sonra netleşir nabmamız lazım netleşnce mi ilşki gerekio lütfen blgi vern tskler

Kızlar bunu gece yaptım ovlasyon testi bu poztf mi oluyo? Smdi bida yaptım cok silik cktı 2. Gunu yumurtlma donemi bitmş mi oluyo? Eşim burda değildi dün bişi olmadı maalum:) lütfen yardmcı olun bgn ilşki olsa bsey olmaz mı

Eklentiler

• IMG-20160527-WA0000.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 77
İki çizgi de en az aynı koyulukta olmalı,hatta t çizgisi c çizgisini geçmeli,pozitif değil bu test canım.pozitifi gördüğün gün ve sonraki gün ilişki olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…