• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sağol canım rabbim herkesin evladını esirgesin,evet canım bende sezaryen oldum sağlıkla atlatırsın inşallah normal doğumdan çekiniyorsun sanırım
Evet canim malesef. İnşallah bu gecenin hatrına güzel geçer ameliyat vs. Sağlıkla kolaylikla gelirim senin ulaştığın gunlere

Kızlar ben yarın hsg çektireceğim. Doktorum artık bu ay bir rahim filmine de bakalım dedi prolaktin dışında şu ana kadar sorun yok ama 1 yılı geçtik artık bilemiyorum umarım yarın iyi haberler alırım. Doktorum da hsg den sonra 3-4 ayın daha gebelik ihtimali fazla olduğunu söyledi inşallah allahım çok aratmaz artık isteyen herkese verir.

Duymuştum rahim filminden sonra hemen hamile kalanlar varmış peki bu film için belli bir gün istiyorlar mı adetten sonra şu kadar gün gibi bişey var mı
Can'ım doktorum adet bitiminden birkaç gün sonra yaptırmamın uygun olacağını söyledi benim adetim dün bitti yarın da film çekilecek doktorun önerirse çok erteleme bence bir an önce bakılsın inşallah da sonuçların tertemiz çıkar

Kızlar ben yarın hsg çektireceğim. Doktorum artık bu ay bir rahim filmine de bakalım dedi prolaktin dışında şu ana kadar sorun yok ama 1 yılı geçtik artık bilemiyorum umarım yarın iyi haberler alırım. Doktorum da hsg den sonra 3-4 ayın daha gebelik ihtimali fazla olduğunu söyledi inşallah allahım çok aratmaz artık isteyen herkese verir.
Hadi inşallah canım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alalım

Kızlar hsg çekildi çok şükür bir sorun yok temiz çıktı. Artık bundan sonrası için bakalım :)
sevindim canım senin adına bende gittim bugün doktora ikinci klomeni verdi.bu ayda kullan dedi.sonra olmazsa üç ay daha kendin düzenli ilişkiye gir o da olmazsa film çektircez dedi...inşallah o aşamalara gerek kalmaz tutar bu ay Allah ın izniyle

sevindim canım senin adına bende gittim bugün doktora ikinci klomeni verdi.bu ayda kullan dedi.sonra olmazsa üç ay daha kendin düzenli ilişkiye gir o da olmazsa film çektircez dedi...inşallah o aşamalara gerek kalmaz tutar bu ay Allah ın izniyle
Şnşallah gerek kalmadan güzel haberleri alırsın canım benim ben inanıyorum bu yaz hepimize şanşlı gelecek inşallah :))

Sağol kuzucum ya ben birkaç yerde adet geçilebiliyor diye okumuştum ama acaba bebiş mi varki test yaptın mı kuzucum ? İnşallah bebiş vardır yaaaaa :))
Keske olsa canım ama testlerım negatıf olmadı bu ay nie gecikirmiş ki adet ondan mı yoksa pko oldugumdan mı cok merak ettim suan

Hsg mı cekılmıstın canım bende pko var yumurtlayıp yumlamadıgımı bılmıyorum 7 gun oldu yarın doktora gıdıcem sokturucu almak için
Yok Canım çekilmedim ... Ben ilk kez düzenli ovulasyon takibi yaptım ve adetimin 22. Günü ovulasyon oldu ... Bu yüzden 5 mayısta beklediğim adetim gecikmeli olarak 19 mayısta oldu

Back
X