ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Peki küçük die sezeryan mi oldu .normal mi
Mecburi sezeryandi ama bebekten kaynakli değil kardesim hamileliginin 8. Ayinda motor kazasi yasadi karin ustu 20 metre suruklendi diz kapagindaki et ve kemikler kopmustu ayagini katlayamadigi icin sezeryan oldu
Esimin kardeside gecen sene dogum yapti ben normal yapamam korkuyorum dedigi icin sezeryan oldu

İnş ☺ ilişkiden kaç gün sonra belirti yasamistiniz ?
Aslinda hatirliorum da ilski den sonraki 2 günde ben de ovulasyon günü ki gibi ağrı olmuştu hatta acaba yenidenı yum. Oluyir die test yapmıştım silik çıkmıştı. Adetin 12 . Günü ilski oldu 15. Günde de ya yum . Oluyorsa die ağrı olunca ! Bida ilski denedik.

Mecburi sezeryandi ama bebekten kaynakli değil kardesim hamileliginin 8. Ayinda motor kazasi yasadi karin ustu 20 metre suruklendi diz kapagindaki et ve kemikler kopmustu ayagini katlayamadigi icin sezeryan oldu
Esimin kardeside gecen sene dogum yapti ben normal yapamam korkuyorum dedigi icin sezeryan oldu
Ayy cok geçmiş olsun. Simdi iyidir insallah Rabbim kaza bela vermesin hiçbirimize.
İyi iyi bunları duyunca seviniyorum bi ben değilim o zaman korkuyorm sezeryan istiom ben dien:deli::deli:

çok çok üzgünüm... kelimelerle tarif edemiyorum... hiç olmaması böyle olup olup kaybetmekten daha iyidir diye düşünüyorum artık... oğlum kardeşsiz kalacak ama belki böylesi daha hayırlı olacak 2. çocuk fikrini tamamen sildim artık...Allah oğluma ömür versin inşallah...
Ya canim.oyle.deme.allahtan.umit kesilmez belkide herseyin boylesi hayirliymis ama.hic olmaz gozuyle bakma

Ayy cok geçmiş olsun. Simdi iyidir insallah Rabbim kaza bela vermesin hiçbirimize.
İyi iyi bunları duyunca seviniyorum bi ben değilim o zaman korkuyorm sezeryan istiom ben dien:deli::deli:
İyi canim cok sukr
Yok yok korkma emin olki cok nadir duyuyorum bem normal dogum yapcam diyeni

Yok kuzum yok cok sukur kurtuldum o beladan hersey yolunda yani :)) ama evet vajinismusken hep onu dusunurdum ben yapamam o kafa nasil cikacak diye :))) bak artik okuma oyle seyler canim iyice etkileniyorsun ya aslinda bebise kışlık kazak hirka neyin örsene hem kafan dağılmış olur
Şapka ordm bak ;)
2016-05-13 19.40.53.webp

Aslinda hatirliorum da ilski den sonraki 2 günde ben de ovulasyon günü ki gibi ağrı olmuştu hatta acaba yenidenı yum. Oluyir die test yapmıştım silik çıkmıştı. Adetin 12 . Günü ilski oldu 15. Günde de ya yum . Oluyorsa die ağrı olunca ! Bida ilski denedik.
Suan çok erken belirti yok ileri günler bakalım nolucak

kızlar bat a 2 gün var hamilelik testi negatif çıktı bugün. ovulasyon testi yaptım dün ve bugünü ekledim ne dersiniz

Eklentiler

• 2016-05-14 12.14.51.webp
    2016-05-14 12.14.51.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu ay ilk kez deniyorum ovulasyon testini:rolleyes: sen hamile olduğun ay yapmış miydin canım ovulasyon testini bat a yakın

Merhaba arkadaslar bugun adetimin 21.günü ve 19 unda o seffaf yumurta akıntı geldi pkolu olduğum için yumurtlama gunumu bulmak için kullanıyorum bugun ki testlerim böyle sizce yumurtluyor muyum?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba arkadaslar bugun adetimin 21.günü ve 19 unda o seffaf yumurta akıntı geldi pkolu olduğum için yumurtlama gunumu bulmak için kullanıyorum bugun ki testlerim böyle sizce yumurtluyor muyum?
Bence değerlendir canim.pozitif gibi duruyor resimde.

20160516_002145-480x853.webp
Kızlar az önce ovulasyon testini yaptım böyle çıktı bu ne demek oluyor

Back
X