ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay ben öteki aya geçtim bile. . Umudum iyice kırık. Belim ağrıyo şiddetli ama. Kendimi dinlemekten de sıkıldım Bile. Haftasonu hiç bu kadar uzak gelmemişti bana
Bak ya ben hepinizi toplayıp alışverişe, kuaföre falan götüreyim en iyisi, dağıtın biraz kendinizi ne bu umutsuzluk kızacağım ama:stop: hepiniz hamile olduğunuzu öğrenirsiniz de ben adet olursam ve beni teselli etmeyi unutursanız o zaman soracağım size:KK53:

Ben bu ay okadar cok umutsuzumki adetten hemen sonra ki programimi bile ayarladim nezaman ovu. baslasam birde bu sefer gun asiri yapmayi dusunuyorum . Icimdeki bir duygu benim birdahaki ay hamile kalacagimi soyluyo en basindan beri vardir bir hikmet bundada ne diyim ama sancim var ve basim agriyo surekli birseyler yiyip duruyorum adet oncesi sendromu yasiyorum suan
Bana hala perşembe adet olmayacaksın gibi geliyor hıh:KK12: hakkında hayırlısı olsun tabi ama bu ay hamile olduğunu öğrenirsen teyzesi olarak bebeğine bir bir anlatacağım bunları :KK70:

Evet 24 saat Icinde oluyo mesela ben sabah 10 ve aksam 5 te testi uyguluyordum ertesi gunu 5teki testim birden kipkirmizi oldu yumurtluyodum iste 24 saatim vardi be o gun denedik hemen ertesi gunde oyle cok silik degildi o gunde denedik sonra siliklesti zaten siperm 72 saate kadar yasayabildigi icin catladiginda direk sipermle bulusmasini sagliyoruz cnm o yuzden hemen iliski daha iyi ayiptir soylemesi ben esim isten gelir gelmez yemek bile yedirmeden isi hallettik

Ne güzel kocam çok yorgundu yattı şimdi de ders çalışıp 3 saattir odasından çıkmadı :KK61:

Ben bu ay okadar cok umutsuzumki adetten hemen sonra ki programimi bile ayarladim nezaman ovu. baslasam birde bu sefer gun asiri yapmayi dusunuyorum . Icimdeki bir duygu benim birdahaki ay hamile kalacagimi soyluyo en basindan beri vardir bir hikmet bundada ne diyim ama sancim var ve basim agriyo surekli birseyler yiyip duruyorum adet oncesi sendromu yasiyorum suan
Benim de başım ağrıyor arada . Ve çok aç hissediyorum. Çikolata çekiyor canım durmadan. Tam adet belirtileri. . Gelecek ovu tarihim 25 mart :KK55::KK58:

Bu saate niye bıraktın kuzum o zaman:KK45: işi uzatmadan, onu çok yormadan halledin öyleyse:KK22:

Bende de olmuştu. Akıntı da olmuştu. Bence bişiler yap. Bugünü değerlendir bebeğim :) biz kadınlar isteyelim yapamayacagimiz şey yok . Bi şu bebis leri hemen istiyoruz olmuyo ama o da şimdi olmasa sonra olacak allahin izniyle

Ahhhh canlarımm ahh :KK43:( kocam ders Çalışıyor çıkmıyor Odasından. Ceviz Fındık badem götürdüm çikolata götürdüm kahve cay içirdim meyve hazırlicam en son muzlusüt ile Kapanış. Yarın önemlinin semineri var ama kızlar normalde de bizim ilişki gece 1 i buluyor hep çalıştığı için geç uyuyor alıntımda ama bugün bilmiyormuş olur mühendis çok merak ediyorum olmak mı :KK43:( ama benim Babil'in olsaydı teyzeleri sizleri hep anlatacaktım ama bugün giderse nasıl olacak bilmiyorm gerçi Allah büyük :KK61:

Ahhhh canlarımm ahh :KK43:( kocam ders Çalışıyor çıkmıyor Odasından. Ceviz Fındık badem götürdüm çikolata götürdüm kahve cay içirdim meyve hazırlicam en son muzlusüt ile Kapanış. Yarın önemlinin semineri var ama kızlar normalde de bizim ilişki gece 1 i buluyor hep çalıştığı için geç uyuyor alıntımda ama bugün bilmiyormuş olur mühendis çok merak ediyorum olmak mı :KK43:( ama benim Babil'in olsaydı teyzeleri sizleri hep anlatacaktım ama bugün giderse nasıl olacak bilmiyorm gerçi Allah büyük :KK61:

Ayyy tek nasıl gideyim kiii :KK43:( haydi uyursam kızlar :)) sabah mümkün değil 6.45 kalkışım 6akşam 6 ya kadar ay kocam zati akşam 9 gibigelir çok stresliyim canım acıyor kasıklardan pöfff :KK64:
sakin ol canım kocan çocuk da yapar kariyerde :KK66: eğer uyku moduna geçtiyse hiç rahatsız etme, zaten streslidir şu an spermlerden hayır gelmez, yarın rahatlasın gelsin evine o zaman açığı kapatırsınız. 2 güne 1 olunca spermler kaliteli oluyor ve çok daha uzun yaşıyor zaten rahat ol:KK50:

Dün çalışma olduysa spermler hala sende korkma :KK66:

Oldu gece 1 e doğru günaşırı yapıyordukyatesadüfen dün oldu zaten söylenilen Şu ilk koyulukk olduğu. sıralarda ilişki yani öncesi olumluda sonrasında bi etkisi yokmuş :KK61:

Oldu gece 1 e doğru günaşırı yapıyordukyatesadüfen dün oldu zaten söylenilen Şu ilk köylülük olduğusıralarda ilişki yani öncesi olumluda sonrasında bi etkisi yokmuş :KK61:
olur mu canım. yumurta şak diye ölmüyor ya o da kraliçeler gibi 24 saat yaşıyor. Mesela sen bu gece 12'de yumurtladın diyelim yarın gece 12'ye kadar sperm gelirse bekler o ölmez merak etme :KK66:

Kızlar birkaç saat önce tesadüfen fark ettim, dokununca değil ama eğildiğim zaman (özellikle sağ) göğüs uçlarıma doğru acı toplanıyor. Hemen doğrulmak zorunda kalıyorum. Böyle bir belirti olur mu?:confused:
Cnm benim bendede var o agri oyleki iccamasirimi takamiyorum agriyo egilip kalkarken ozellikle hizli yurudugumde dede sizliyo

Ayyy tek nasıl gideyim kiii :KK43:( haydi uyursam kızlar :)) sabah mümkün değil 6.45 kalkışım 6akşam 6 ya kadar ay kocam zati akşam 9 gibigelir çok stresliyim canım acıyor kasıklardan pöfff :KK64:
Yahu başka günü boşver bugünü kaçırma. Gece uykudan uyanıyor onlar :) sen sinyal ver uyumadan. . Ay yardımcı olacam diye neler de yazıyorum böyle . Napiyim yahu koyuyu bu kadar yakalamis ken işi şansa bırakmani istemiyorum

sakin ol canım kocan çocuk da yapar kariyerde :KK66: eğer uyku moduna geçtiyse hiç rahatsız etme, zaten streslidir şu an spermlerden hayır gelmez, yarın rahatlasın gelsin evine o zaman açığı kapatırsınız. 2 güne 1 olunca spermler kaliteli oluyor ve çok daha uzun yaşıyor zaten rahat ol:KK50:

Eşimin uyku yok da stres var işte ayyaş zor işimiz yaa :) Rabbim inşallah hepimize nasip eder

Cnm benim bendede var o agri oyleki iccamasirimi takamiyorum agriyo egilip kalkarken ozellikle hizli yurudugumde dede sizliyo
benimki sadece eğilince oluyor, göğüslerim de saçmalamaya başladı :KK70: Demin sağ olsun forumdan biri eğilip denedi, evet eğilince daha çok ağrıyor dedi :KK70: vorones vorones de onayladı, sen de böyle dedin bu benim belirtim oldu gitti canım :-)

Bana hala perşembe adet olmayacaksın gibi geliyor hıh:KK12: hakkında hayırlısı olsun tabi ama bu ay hamile olduğunu öğrenirsen teyzesi olarak bebeğine bir bir anlatacağım bunları :KK70:
Ayy kuzum benim teyzesi dedin icim bir tuhaf oldu benim kiz kardesim yok cunki :KK61: cocugum teyzesiz kalmayacak yuppi ayyy cok sevindim :KK70:. Bende senin kesin hamile oldugunu hissediyorum cnm :KK73:

Canlar benim ovulasyon testleri yine cok silik cikmaya basladi hic bisey anlamadm valla koyulasmaya basliyor sonra siliklesiyr bu ay olmaz benim. Ay delircm bi türlü cok koyu tutturamadm rahat 30a yakın test var daha yapilmayan. Puff :KK14::KK14:

X