Yani kan testinden önce gebelik testi yap. Olur da henüz düşük HCG nedeniyle negatif falan derlerse moralin bozulur. Silik de olsa 2.çizgin olmadan kan testine gitme tatlımcanım 8 gün var çıkmaz ki
Tamam canım o zaman 3-4 gün daha geçsinYani kan testinden önce gebelik testi yap. Olur da henüz düşük HCG nedeniyle negatif falan derlerse moralin bozulur. Silik de olsa 2.çizgin olmadan kan testine gitme tatlım
Çıkmış gene deama hepimizin ki aynı gibi. Aman napalım olmazsa gelecek ay çalışırız. Moral bozmak yok .
İkimizinki çok benziyor tatlım. Yani nötr durumdayız bizYA ben ya ben . Benimkini yorumlasaniz. Hiç yok değil ama benim ki. Sizin c ler de çok koyu.
Yarın silikleşmeye başlar bence.Bak bu sefer sakladım tek günlerde ilişki oldu bugünü de değerlendireyim desem yarın daha koyu çıkar mı ki??
Maşallah gayet koyuSanırım hepimiz aynı durumdayız bak bu da bugünün ovu testi eşim ve ben çok şaşırdık hiç böyle olmadı ama farklı şeylerde yaşıyorum sol kasıkta batma hafif mide bulantısı başka bişeyim yok şükür :))
Doğru okumussun. . Çok sıkıntı hakikaten. Ama bazen de düşünüyorm o zaman herkes her istediğinde tek ilişkiyle hamile kalırdı bu testleré bakarak. Yani onun da kesinligi yok . 24 saat ama hangi aralık yani orası belirsizlik. ..ya ben söyle bişi okumustum biyerde çift çizgi yumurtanın 24 saat içinde çatlayacağını haberdar ediyormuş....ya yarın çatlarsa ne olacak kaçırmış mı olacağım bu ne sıkıntı iş
Gün aşırı devam et tatlım, ama bugün baya koyu ne olur ne olmaz bugünü de değerlendir mutlakaBak bu sefer sakladım tek günlerde ilişki oldu bugünü de değerlendireyim desem yarın daha koyu çıkar mı ki??
Başın sağ olsun canım ya. İnşallah bu defa nur topu gibi bir çocuğun olur ve sağ salim kavuşursun onaCanım blueflowerla senin testine demiştim adetten 4 gun once yapmıştım gebelikte silik çıkmıştı kanda hcg 4 çıkmıştı 2 gun sonra 58 olup arttı 5 aylıkken kaybetmiştim sizinde koyu çıkmış bence hamıştık var gibi ins vardır canım guzel haberler aliriz
Paylaşım için teşekkürler. Faydalı olur bize. Ben çifti gördüğum gün öncesi sonrası ilişki oldugu icin sperm kalitesinden endişeli olarak. Bu ayà da ihtimal veremıyorum . Hayırlısı taBi. İnşallah c.tesi gelmez kirmizilaarLH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
OVULASYON TESTİ nasıl çalışıyor ?
LH (Luteinise Hormon), yumurtayı harekete geçiren hormondur. Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH’nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış oluyor.
Read more: http://www.saglikekibi.com/deva/doktora-sor/ovulasyon-testi-2-14n.html#ixzz3TuRyxuqN
Read more: http://www.saglikekibi.com/deva/doktora-sor/ovulasyon-testi-2-14n.html#ixzz3TuRuOrAf
inşallah canım ya gelsin bebişler artıkPaylaşım için teşekkürler. Faydalı olur bize. Ben çifti gördüğum gün öncesi sonrası ilişki oldugu icin sperm kalitesinden endişeli olarak. Bu ayà da ihtimal veremıyorum . Hayırlısı taBi. İnşallah c.tesi gelmez kirmizilaar
Tamam işte o çatlarken içerde sperm olsun diye bugün çalışya ben söyle bişi okumustum biyerde çift çizgi yumurtanın 24 saat içinde çatlayacağını haberdar ediyormuş....ya yarın çatlarsa ne olacak kaçırmış mı olacağım bu ne sıkıntı iş
Test yaarsan mutlaka haber verTamam canım o zaman 3-4 gün daha geçsin
Aynen öyle forumun %90'ı hafta sonunu bekliyor. Buralar bayram yerine döner inşallahAyyy az kaldi sanirim bat cogu kisinin bir haftasi var hadi bakalim gelen her hamilelik habeti icin burda halay cekicemlorke lorke tey tey teyyy
Ayıp ettin canım test kurur kurumaz buradayımTest yaarsan mutlaka haber ver
Ahahsga tamam canımAyıp ettin canım test kurur kurumaz buradayım
Hayırlısı ile hepimiz inşallahMerhaba bayanlar. İnşallah bu kadar çabanın hesabın sonucunda hamile kalırız.
Yalnız ben ovulasyon testi yapmadım. İlk denemem olduğu için test olayına girmedim. Tutmazsa bir daha ki ay yaparım diye. İnşallah gerek kalmaz tabi
Dün adetimin 9. günüydü ilişki oldu. İnternette yaptığım yumurtlama hesabına göre 8 ile 12 Mart benim haftam. Öyle de olur inşallah.
Hadi bakalım kimler müjde verecek takipteyim.