Evet gördüm canım koyulaşma var gibi ovülasyon testinden gebelik öğrenilir mi bilmiyorum ama bat ikimizinde aynı gün bende hiç çizgi yokken senin benim teste göre oldukça koyu ümit vermek istemiyorum ama bana göre senin durumun çok daha iyi tabii önemli olan adet gecikmesiCiddi misin kuzum ya? Ayy inşallah canım ya. Sonra yüklediğim 4-5 gün önceki test fotosunu da gördün değil mi?
Benim hesaplamalara göre 28'i ama ben 26'sında silik çizgi gördüm sonra giderek silikleşip tamamen kayboldu hiç koyu çizgi göremedim bu da bugün yaptığım test canımFotoyu yüklesene tatlımbir de yumurtlama günü kopkoyu muydu 2.çizgin yoksa silik miydi?
canım 8 gün var çıkmaz kiOndan önce gebelik testi yapsana tatlım :)
Oooo senin 8 gun varken ovu boyle benim 3 gun var nerdeyse hic cizhi yok sen bence hamissin cnmcanım 8 gün var çıkmaz ki
Çıkmış gene de23.gündeki ovulasyon testim....Bat 14 mart...
YA ben ya ben . Benimkini yorumlasaniz. Hiç yok değil ama benim ki. Sizin c ler de çok koyu.Ovulasyon testini adete kaç gün kala yapmıştın canım? Bir de hangi iki kişiden bahsettin :)
Ben de kendim hariç herkesten ümitliyim vallabelki belirtisizlik de bir belirtidir ve annem haklıdır, adet gecikmeden adam akıllı belirti olmuyordur
Valla ne desem bilemedim. Gun aşırı deneyen de var aramızda benim gibi öncesi cift cizgi gunu ve sonrası .yani hergün ilişki deneyen var. Ama sonuçlar ne yazıkki haftasonuna kaldı. Tanı bilinen o ki çift çizgi günü çalışmak gerek Ki spermler.hazır beklesin.yumurta çatlayinca dollensinEki Görüntüle 1448232 öncelikle yıldızlı olanlar ilişki olduğu günleri gösteriyor .....resimde pek belli değil ama bugünkü tam tamına iki koyu çizgi şimdi bu gece ilişki olsunmu yoksa yarın mı olsun daha önceden ovu testi çok yaptım bundan sonra ki gün silikleşiyor hemen....bu gece olsunmu yoksa yarınmı sperm kalitesi için gün aşırı olayına uyalımmı uymayalımmı of yaaahiç de bu kadar geç yumurtlamamıştım normalde 12. gün olurdu 18. güne hiç rastlamamıştım tavsiyem çift cizgiyi bulana kadar devam edin
Kuzum seninkide cok iyi cikmis bat kac gun kaldiSanırım hepimiz aynı durumdayız bak bu da bugünün ovu testi eşim ve ben çok şaşırdık hiç böyle olmadı ama farklı şeylerde yaşıyorum sol kasıkta batma hafif mide bulantısı başka bişeyim yok şükür :))
hımm sende bu akşamda olsun diyosun yani hayırlısı artıkValla ne desem bilemedim. Gun aşırı deneyen de var aramızda benim gibi öncesi cift cizgi gunu ve sonrası .yani hergün ilişki deneyen var. Ama sonuçlar ne yazıkki haftasonuna kaldı. Tanı bilinen o ki çift çizgi günü çalışmak gerek Ki spermler.hazır beklesin.yumurta çatlayinca dollensin
Ben de kendim hariç herkesten ümitliyim vallabelki belirtisizlik de bir belirtidir ve annem haklıdır, adet gecikmeden adam akıllı belirti olmuyordur
İnşallah hepimiz hamişizdir canımOooo senin 8 gun varken ovu boyle benim 3 gun var nerdeyse hic cizhi yok sen bence hamissin cnm
Kuzum seninkide cok iyi cikmis bat kac gun kaldi
Evet dedigin gibi ogrenmir olucaz bir nevi test etmis olduz tezimiz dogrumu cikacak gorucez adet gunlerimizdeİnşallah hepimiz hamişizdir canım
Hamiş çıkmazsam da en azından ovu. testiyle gebelik kesin belli olmuyor diyebiliriz
Hayırlısı olsun canım ya. Bi bakmışsın ki sen hamilesin ben değilim ya da farklı test sonuçlarına rağmen ikimizde hamile olduğumuzu öğrenirizEvet gördüm canım koyulaşma var gibi ovülasyon testinden gebelik öğrenilir mi bilmiyorum ama bat ikimizinde aynı gün bende hiç çizgi yokken senin benim teste göre oldukça koyu ümit vermek istemiyorum ama bana göre senin durumun çok daha iyi tabii önemli olan adet gecikmesi
Canım blueflowerla senin testine demiştim adetten 4 gun once yapmıştım gebelikte silik çıkmıştı kanda hcg 4 çıkmıştı 2 gun sonra 58 olup arttı 5 aylıkken kaybetmiştim sizinde koyu çıkmış bence hamıştık var gibi ins vardır canım guzel haberler alirizOvulasyon testini adete kaç gün kala yapmıştın canım? Bir de hangi iki kişiden bahsettin :)
Bak hiç koyu çizgi görmediğine göre silik çizgi senin için pozitif olmuş. Ben koyu çizgiyi görmüştüm. O yüzden ikimizin test yorumu farklı. Bu testindeki uçuk silik çizgiyle bendeki hafif silik çizgi aynı manaya geliyor yaniBenim hesaplamalara göre 28'i ama ben 26'sında silik çizgi gördüm sonra giderek silikleşip tamamen kayboldu hiç koyu çizgi göremedim bu da bugün yaptığım test canım
Bugün baya koyu çıkmış. 2 gün üst üsteden bir şey olmaz, bence bugün de çalışma olsun. Sonra gün aşırı devam edersiniz yineEki Görüntüle 1448232 öncelikle yıldızlı olanlar ilişki olduğu günleri gösteriyor .....resimde pek belli değil ama bugünkü tam tamına iki koyu çizgi şimdi bu gece ilişki olsunmu yoksa yarın mı olsun daha önceden ovu testi çok yaptım bundan sonra ki gün silikleşiyor hemen....bu gece olsunmu yoksa yarınmı sperm kalitesi için gün aşırı olayına uyalımmı uymayalımmı of yaaahiç de bu kadar geç yumurtlamamıştım normalde 12. gün olurdu 18. güne hiç rastlamamıştım tavsiyem çift cizgiyi bulana kadar devam edin
ya ben söyle bişi okumustum biyerde çift çizgi yumurtanın 24 saat içinde çatlayacağını haberdar ediyormuş....ya yarın çatlarsa ne olacak kaçırmış mı olacağım bu ne sıkıntı işBugün baya koyu çıkmış. 2 gün üst üsteden bir şey olmaz, bence bugün de çalışma olsun. Sonra gün aşırı devam edersiniz yine