ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy ben dayanamiyom gidip ovu.testi yapicam

Ben her zamanki saatim olan 16.55'i bekliyorum tamam canım hadi koyu çizgilerin olur inşallah
Ay ne koyu cizgisi silik bile cikmadi suna bak biran gebelik testiylemi karistirdim dedim ama degilmis. Icime dogmustu zaten bu ay olmayacagi hadi bakalim sira sende ins seninki koyu cikar

Eklentiler

• 20150309_170717.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 178
Ay ne koyu cizgisi silik bile cikmadi suna bak biran gebelik testiylemi karistirdim dedim ama degilmis. Icime dogmustu zaten bu ay olmayacagi hadi bakalim sira sende ins seninki koyu cikar
Dediğim gibi bu kesin bilgi değil. Benimki de pek umut vaat etmiyor yüklüyorum hemen

23.gündeki ovulasyon testim....Bat 14 mart...

Eklentiler

• IMG-20150309-WA0001.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 206
23.gündeki ovulasyon testim....Bat 14 mart...
Yoo cnm seninki gayet iyi bence eee benimkine bir baksana sanki hatir Icin azicik bir gozukeyim demis sanki valla kuzum benim hic umudum yok gercektende takmiyorumda aslinda beklemedigim icinde pek moralimi bozmadi acikcasi akisina biraktim

Kizlar benim adet.olacakmisim gibi agrim var ya.bat 17 mart.

Yoo cnm seninki gayet iyi bence eee benimkine bir baksana sanki hatir Icin azicik bir gozukeyim demis sanki valla kuzum benim hic umudum yok gercektende takmiyorumda aslinda beklemedigim icinde pek moralimi bozmadi acikcasi akisina biraktim
3 gün var sana da daha ve baya belirtin var. Adet olana kadar vazgeçmek yok benimki yumurtlamadan sonra silikleşti, sonra sipsilik oldu, sonra biraz koyulaşır gibi oldu şimdi de bu koyulukta çıktı ama hala silik canım ya. Bak bu da bugünden önce en son yaptığım testin fotosu:

Eklentiler

• IMG-20150304-WA0002.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 188
Sanki koyulasmaya mi basliyo ne cnm yaa benim adet onceside adet sendromum yogun geciyor zate hamilelik belirtileriyle birbirine okadar cok benziyoki alistim artik negatiflere en kotusune hazirlamistim kendimi

Kızlar daha önceki hamileliligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim koyu çıkmış ikinizinde gebelik testinde silik ciGiyi görürsünüz hayırlı olsun canlarrrrrrr hamışsiniz bencee

Sizden özenip bende yaptım ov. Testi hatır için bile ikinci çizgi gözükmedi yok yok arkadaşım gebelik ben ovülasyon testinde negatifleri gördük iyice ümidim bitti benim inşallah siz iyi haberler verirsiniz topiğe de moral olur hepimize

Valla al bendende okadar benim ümitler tükendi kasiklarim agriyor acayip bu ayda gitti

Sanki koyulasmaya mi basliyo ne cnm yaa benim adet onceside adet sendromum yogun geciyor zate hamilelik belirtileriyle birbirine okadar cok benziyoki alistim artik negatiflere en kotusune hazirlamistim kendimi
Bilmem az biraz daha koyu gibi. O da az su içtiğimden olabilir bugün. 2 gün sonra tekrar yaparım testi bakarız o zaman daha mı koyu daha mı açık. Bence gebe değilim demen için çok erken ki inşallah bu ay demezsin de zaten

Ben önümüzdeki ay incirle havuç kürünü denemeyi düşünüyorum yumurtlama ve çatlama için hayırlısı ya ne diyeyim

Kızlar daha önceki hamileliligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim koyu çıkmış ikinizinde gebelik testinde silik ciGiyi görürsünüz hayırlı olsun canlarrrrrrr hamışsiniz bencee
Ovulasyon testini adete kaç gün kala yapmıştın canım? Bir de hangi iki kişiden bahsettin :)

Fotoyu yüklesene tatlım bir de yumurtlama günü kopkoyu muydu 2.çizgin yoksa silik miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…