Ayy ben dayanamiyom gidip ovu.testi yapicamİnşallah bebek vardır da bu ağrıları çektiğine değerbenim rahime yerleşme günü diye tahmin ettiğim güne kadar hep ağrıdı, battı. Ama ondan sonra iyice azaldı. Şimdi gün içinde nadiren ve hafif rahatsızlık, ağrı hissediyorum. Ya bebeğim tutundu iyice yerleşti ve artık acıtmıyor ya da tutunamadan kaydı gitti ve dışarı çıkmak için adeti bekliyor. Rabbim doğrusunu bana hafta sonu hayırlısı ile gösterecek inşallah.
Ben her zamanki saatim olan 16.55'i bekliyorumAyy ben dayanamiyom gidip ovu.testi yapicam
Ay ne koyu cizgisi silik bile cikmadiBen her zamanki saatim olan 16.55'i bekliyorumtamam canım hadi koyu çizgilerin olur inşallah
Sen yaptinmi testi cnmayluc nedir sonuç canım?
Dediğim gibi bu kesin bilgi değil. Benimki de pek umut vaat etmiyorAy ne koyu cizgisi silik bile cikmadisuna bak biran gebelik testiylemi karistirdim dedim ama degilmis. Icime dogmustu zaten bu ay olmayacagi hadi bakalim sira sende ins seninki koyu cikar
Yoo cnm seninki gayet iyi bence eee benimkine bir baksana sanki hatir Icin azicik bir gozukeyim demis sanki23.gündeki ovulasyon testim....Bat 14 mart...
3 gün var sana da daha ve baya belirtin var. Adet olana kadar vazgeçmek yokYoo cnm seninki gayet iyi bence eee benimkine bir baksana sanki hatir Icin azicik bir gozukeyim demis sankivalla kuzum benim hic umudum yok gercektende takmiyorumda aslinda beklemedigim icinde pek moralimi bozmadi acikcasi akisina biraktim
Sanki koyulasmaya mi basliyo ne cnm yaa benim adet onceside adet sendromum yogun geciyor zate hamilelik belirtileriyle birbirine okadar cok benziyoki alistim artik negatiflere en kotusune hazirlamistim kendimi3 gün var sana da daha ve baya belirtin var. Adet olana kadar vazgeçmek yokbenimki yumurtlamadan sonra silikleşti, sonra sipsilik oldu, sonra biraz koyulaşır gibi oldu şimdi de bu koyulukta çıktı ama hala silik canım ya. Bak bu da bugünden önce en son yaptığım testin fotosu:
Senin testin gayet güzel canım bence inşallah güzel haberleri alırsın batta23.gündeki ovulasyon testim....Bat 14 mart...
Valla al bendende okadar benim ümitler tükendi kasiklarim agriyor acayip bu ayda gittiSizden özenip bende yaptım ov. Testi hatır için bile ikinci çizgi gözükmedi yok yokarkadaşım gebelik ben ovülasyon testinde negatifleri gördük iyice ümidim bitti benim inşallah siz iyi haberler verirsiniz topiğe de moral olur hepimize
Bilmem az biraz daha koyu gibi. O da az su içtiğimden olabilir bugün. 2 gün sonra tekrar yaparım testi bakarız o zaman daha mı koyu daha mı açık. Bence gebe değilim demen için çok erken ki inşallah bu ay demezsin de zatenSanki koyulasmaya mi basliyo ne cnm yaa benim adet onceside adet sendromum yogun geciyor zate hamilelik belirtileriyle birbirine okadar cok benziyoki alistim artik negatiflere en kotusune hazirlamistim kendimi
Ovulasyon testini adete kaç gün kala yapmıştın canım? Bir de hangi iki kişiden bahsettin :)Kızlar daha önceki hamileliligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim koyu çıkmış ikinizinde gebelik testinde silik ciGiyi görürsünüz hayırlı olsun canlarrrrrrr hamışsiniz bencee
Ciddi misin kuzum ya? Ayy inşallah canım ya. Sonra yüklediğim 4-5 gün önceki test fotosunu da gördün değil mi?Senin testin gayet güzel canım bence inşallah güzel haberleri alırsın batta
Fotoyu yüklesene tatlımSizden özenip bende yaptım ov. Testi hatır için bile ikinci çizgi gözükmedi yok yokarkadaşım gebelik ben ovülasyon testinde negatifleri gördük iyice ümidim bitti benim inşallah siz iyi haberler verirsiniz topiğe de moral olur hepimize