ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Gün aşırı devam et tatlım, ama bugün baya koyu ne olur ne olmaz bugünü de değerlendir mutlaka :KK66:

Yaa canım ben değerlendirmek istiyorum ama eşimin yarın tez sunumu var yanaşır mı bilemedim birde farklı bi Şehre gidecek nasıl ikna eksem kiii :KK61:

Kizlar yaa benim karnima adet sancisi gibi sancI giriyo sanki adet olmusum gibi vucudum da cok halsiz bitkinim kesin adet oluyorum kizlar :KK51:neyse canim canim sagolsun :KK70: birdahaki aya nasipmis morak bozmak yok:KK69:

Kizlar yaa benim karnima adet sancisi gibi sancI giriyo sanki adet olmusum gibi vucudum da cok halsiz bitkinim kesin adet oluyorum kizlar :KK51:neyse canim canim sagolsun :KK70: birdahaki aya nasipmis morak bozmak yok:KK69:
benımde aynı sekılde. sabahtan berı adet sancısı var
ama adetıme 5 gun var :)

Benim 3 gunum var ama sanki yarin adet olacakmisim gibi sancim var ki boyle oldugundada kesin adet oluyorum bende
sabahtan beri sancım var
adetten 1 hafta once agrı olurdu ama gelır gıderdı
sankı aniden adet olacak mısım gıbı agrıyor

Bak bu belirtiler hamilelikle aynı içini ferah tut birde bişey sorabilir miyim :) ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce ne kadar sonra ilişki olabilir araştırdım ama söylenilen şu 24 saat içinde çatlar ama ne zaman olur tam nasıl bilebiliriz? Bi fikrin var mı :KK58:

Bak hiç koyu çizgi görmediğine göre silik çizgi senin için pozitif olmuş. Ben koyu çizgiyi görmüştüm. O yüzden ikimizin test yorumu farklı. Bu testindeki uçuk silik çizgiyle bendeki hafif silik çizgi aynı manaya geliyor yani:KK66: karışık oldu biraz ama senin LH seviyen tüm döngü boyunca düşük seyretmiş o yüzden bugün koyu çıkmadı diye üzülme :KK66:
Ayy kuzum çok sağol ya tamamen bozulmuştu bugün moralim iyi geldi söylediklerin en az kendim kadar istiyorum buradakilerin bebeklerine kavuşmalarını dualarımızı duyar inşallah allah

Bak bu belirtiler hamilelikle aynı içini ferah tut birde bişey sorabilir miyim :) ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce ne kadar sonra ilişki olabilir araştırdım ama söylenilen şu 24 saat içinde çatlar ama ne zaman olur tam nasıl bilebiliriz? Bi fikrin var mı :KK58:
Evet 24 saat Icinde oluyo mesela ben sabah 10 ve aksam 5 te testi uyguluyordum ertesi gunu 5teki testim birden kipkirmizi oldu yumurtluyodum iste 24 saatim vardi be o gun denedik hemen ertesi gunde oyle cok silik degildi o gunde denedik sonra siliklesti zaten siperm 72 saate kadar yasayabildigi icin catladiginda direk sipermle bulusmasini sagliyoruz cnm o yuzden hemen iliski daha iyi ayiptir soylemesi ben esim isten gelir gelmez yemek bile yedirmeden isi hallettik

Yani 6 ila 24 saat sonra herşey bitecek. Kızlar benim sol kasığıma sanki Bıçak saplıyorlar afedersiniz ama çok akıntım var sizde de bunlar oldu mu???
Evet canım oldu. Hatta yumurtlamadan 1 hafta sonrasına kadar devam etti ki hala ara ara ama çok daha hafif şekilde batmalar,sancılar oluyor :KK66:

Yaa canım ben değerlendirmek istiyorum ama eşimin yarın tez sunumu var yanaşır mı bilemedim birde farklı bi Şehre gidecek nasıl ikna eksem kiii :KK61:
Bu saate niye bıraktın kuzum o zaman:KK45: işi uzatmadan, onu çok yormadan halledin öyleyse:KK22:

Ayy kuzum çok sağol ya tamamen bozulmuştu bugün moralim iyi geldi söylediklerin en az kendim kadar istiyorum buradakilerin bebeklerine kavuşmalarını dualarımızı duyar inşallah allah
Amiiin canım benim amin. Ben onları avutmak için söylemedim bunu da bil :KK66:

Kızlaaar hamile bi arkadaş ovu. Testinin 4 gün kala t nin c den koyu olduğunu söyledi. Ümidimi iyice kaybettim. Bizimkiler 5 gün 3 kala hep silikkkk

Moral bozmak yok diyene bak hemen bir dahaki aya demiş:KK45:dur kız daha perşembe günü gelsin hele:KK66: adetle hamilelik belirtisi aynıymış ki biz bu farkı anca gebe kalınca anlayacağız, o yüzden öteki aya geçme hemen:KK20::KK39:

Yani 6 ila 24 saat sonra herşey bitecek. Kızlar benim sol kasığıma sanki Bıçak saplıyorlar afedersiniz ama çok akıntım var sizde de bunlar oldu mu???
Bende de olmuştu. Akıntı da olmuştu. Bence bişiler yap. Bugünü değerlendir bebeğim :) biz kadınlar isteyelim yapamayacagimiz şey yok . Bi şu bebis leri hemen istiyoruz olmuyo ama o da şimdi olmasa sonra olacak allahin izniyle

Kızlar birkaç saat önce tesadüfen fark ettim, dokununca değil ama eğildiğim zaman (özellikle sağ) göğüs uçlarıma doğru acı toplanıyor. Hemen doğrulmak zorunda kalıyorum. Böyle bir belirti olur mu?:confused:

Moral bozmak yok diyene bak hemen bir dahaki aya demiş:KK45:dur kız daha perşembe günü gelsin hele:KK66: adetle hamilelik belirtisi aynıymış ki biz bu farkı anca gebe kalınca anlayacağız, o yüzden öteki aya geçme hemen:KK20::KK39:
Ay ben öteki aya geçtim bile. . Umudum iyice kırık. Belim ağrıyo şiddetli ama. Kendimi dinlemekten de sıkıldım Bile. Haftasonu hiç bu kadar uzak gelmemişti bana

Ben bu ay okadar cok umutsuzumki adetten hemen sonra ki programimi bile ayarladim nezaman ovu. baslasam birde bu sefer gun asiri yapmayi dusunuyorum . Icimdeki bir duygu benim birdahaki ay hamile kalacagimi soyluyo en basindan beri vardir bir hikmet bundada ne diyim ama sancim var ve basim agriyo surekli birseyler yiyip duruyorum adet oncesi sendromu yasiyorum suan

Kızlar birkaç saat önce tesadüfen fark ettim, dokununca değil ama eğildiğim zaman (özellikle sağ) göğüs uçlarıma doğru acı toplanıyor. Hemen doğrulmak zorunda kalıyorum. Böyle bir belirti olur mu?:confused:
Çok tatlısın Ya . Gözlere bak. Göğüs ucu ağrısı olur olur kabul belirtidendir. :KK59:

X