Annem haklı deseneAynen cnm bende simdi okudum ilk belirti adet gecikmesi diyo ondan once belirti olmazmis. Hic akintisi olmadan hamile kalanlari duymustum bende belirtiler kisiden kisiye cok degisiyo cnm. Hem benim diger aylar butun belirtiler vardida ne oldu fos cikti hepsi benim bu ayda cok belirti var ama diger aylar gibi yine fos cikacak galibabugun kasiklarima surekli kram giriyo en son aaa yeter ama sende benim kafami karistirmaya calisiyosun ama yemezler dedim kendi kendime karnimla firca atar oldum tirlatmaya az kaldi
Niyeyse yazıyı okuyunca ümitlendim :) belim çok ağrıyo bir de. Umarım bu da belirtidir. Aman adet oncesi yle aynı yahu benimki de laFf. Haftasonu gelsin hemen ya. Yoksa dayanamayip hcg yapcam karalar bagliycam o güne kadarhttp://www.gebelikhesaplamasi.com/hamilelikte-vajinal-akintilar.htm akıntılarla ilgili bu da iyi bir yazı kızlar. ben de akıntı yok, olması şart değilmiş, olup olmaması sorun da değilmiş
Bir sitede de şöyle yazıyor:
"İlk hamilelik belirtileri, beklenen adet 10 kadar geciktikten sonra yaşanmaya başalar. Adet gecikmesi gerçekleşmeden önce hamilelik belirtisi açığa çıkmaz. İlk hamilelik belirtilerini yaşamak için gebeliğin yaklaşık 1 - 1,5 aylık olması gerekir. Çünkü bu dönemlerde gebelik henüz oluşum aşamasındadır. Gebelik tam olarak rahme yerleştikten sonra kanda yapılan gebelik testi ile gebelik hormonlarının artığı gözlenir ve geciken adetin ardından ilk hamilelik belirtileri ortaya çıkar. Hamilelik belirtileri gebelik hormonlarına bağlı olarak oluşum gösterir."
Bunlar hep kişisel işteAdete 2 gün kala falan silik çıkar bence. Aslında mesele yumurtlamadan kaç gün geçtigi. Yolculuk süresi. . 13 Günden sonra çıkar bence . O da zaten adet gunu ve sonrası net çıkıyor varsa. Hani bildiğimden değil bilimsel de değil ama forumu okuya okuya üstat olduk
Ben iki durumu da denedim. . Yok anam yok foss. Neyse kafamı Dağıtmam gerek..Annem haklı deseneOlur da bu ay adet olmaz da gebe olduğumu öğrenirsem gidip annemin elini öpeceğim ve ona özel hediye alacağım benim de bundan önceki aylarda yaşadığım belirtilere inanamazsın bulantılar, ağrılar, göğüs ucu acıları, iştah artması vs. ne ararsan vardı. Bu ay 2 gündür tık yok bir de böyle deneyelim bakalım ama seninkiler geçen aydan farklı gibi kuzum niye umutsuzsun ki?
hadi inşallah adetten değil bebektendirNiyeyse yazıyı okuyunca ümitlendim :) belim çok ağrıyo bir de. Umarım bu da belirtidir. Aman adet oncesi yle aynı yahu benimki de laFf. Haftasonu gelsin hemen ya. Yoksa dayanamayip hcg yapcam karalar bagliycam o güne kadar
O zaman kısmet, hayırlısı deyip kendimizi sakin tutarak haftasonunu bekliyoruzBen iki durumu da denedim. . Yok anam yok foss. Neyse kafamı Dağıtmam gerek..
Evet gecen ay seninki gibi pek birsey yoktu ama ondan onceki ay kokulara bile dayanamiyodum hamileler gibi midem bile bulaniyosu ama bu ay birkac farkli belirti var carpinti falan birde diger aylara gore bu ay kasiklarim cok agriyo hemen hemen her dakika sanci giriyo kasiklarima bazen iki biklum oluyorum ama 5-6 saniye sonra geciyo buanda bile sancilar giriyo coj gicik bir durum yaa elim surekli karnimdaAnnem haklı deseneOlur da bu ay adet olmaz da gebe olduğumu öğrenirsem gidip annemin elini öpeceğim ve ona özel hediye alacağım benim de bundan önceki aylarda yaşadığım belirtilere inanamazsın bulantılar, ağrılar, göğüs ucu acıları, iştah artması vs. ne ararsan vardı. Bu ay 2 gündür tık yok bir de böyle deneyelim bakalım ama seninkiler geçen aydan farklı gibi kuzum niye umutsuzsun ki?
Ooo senin guzel cikmis cnm daha onceki silik dediklerinde boylemisdi yoksa daha mi siliktiKızlar yumurtlamadan sonra silikleşince 5 gündür ov. testini yapmıyordum. Sizden okuyunca ben de merak edip yaptım. bat 17 mart.
yok canım baya silikti bak 15. gün ki halini göndereyim ikisi yanyana bakınOoo senin guzel cikmis cnm daha onceki silik dediklerinde boylemisdi yoksa daha mi silikti
Eee hadi hayirlisi cnm benim hamile olabilirsin cnm yarin yada ertesi gunu tekrar yap bakalim koyulasacakmiyok canım baya silikti bak 15. gün ki halini göndereyim ikisi yanyana bakın
2 gün daha ov. testi yapayım ondan sonra duruma göre kan testi yaparım olmadıEee hadi hayirlisi cnm benim hamile olabilirsin cnm yarin yada ertesi gunu tekrar yap bakalim koyulasacakmi
Ayyy senin yerine ben heycanlandim icim kipir kipir oldu yarin ne cikacak cok merak ediyorum2 gün daha ov. testi yapayım ondan sonra duruma göre kan testi yaparım olmadı
ben de çok merak ediyorum canım, ama kanda 1 hafta sonra çıkmaya başlıyormuş ya hcg ondan beklemem daha mantıklı sanki =) olmasa da şans artık bir sonraki aya inşallahAyyy senin yerine ben heycanlandim icim kipir kipir oldu yarin ne cikacak cok merak ediyorum
Adete iki gün kala kopkoyu olur inşallah bebis vardiryok canım baya silikti bak 15. gün ki halini göndereyim ikisi yanyana bakın
Kızlar yumurtlamadan sonra silikleşince 5 gündür ov. testini yapmıyordum. Sizden okuyunca ben de merak edip yaptım. bat 17 mart.
yok canım baya silikti bak 15. gün ki halini göndereyim ikisi yanyana bakın
İnşallah bebek vardır da bu ağrıları çektiğine değerEvet gecen ay seninki gibi pek birsey yoktu ama ondan onceki ay kokulara bile dayanamiyodum hamileler gibi midem bile bulaniyosu ama bu ay birkac farkli belirti var carpinti falan birde diger aylara gore bu ay kasiklarim cok agriyo hemen hemen her dakika sanci giriyo kasiklarima bazen iki biklum oluyorum ama 5-6 saniye sonra geciyo buanda bile sancilar giriyo coj gicik bir durum yaa elim surekli karnimda
İnşallah canım yaa, inşallah en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimizeAdete iki gün kala kopkoyu olur inşallah bebis vardir
Ondan önce gebelik testi yapsana tatlım :)2 gün daha ov. testi yapayım ondan sonra duruma göre kan testi yaparım olmadı