ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Annem haklı desene Olur da bu ay adet olmaz da gebe olduğumu öğrenirsem gidip annemin elini öpeceğim ve ona özel hediye alacağım benim de bundan önceki aylarda yaşadığım belirtilere inanamazsın bulantılar, ağrılar, göğüs ucu acıları, iştah artması vs. ne ararsan vardı. Bu ay 2 gündür tık yok bir de böyle deneyelim bakalım ama seninkiler geçen aydan farklı gibi kuzum niye umutsuzsun ki?

Niyeyse yazıyı okuyunca ümitlendim :) belim çok ağrıyo bir de. Umarım bu da belirtidir. Aman adet oncesi yle aynı yahu benimki de laFf. Haftasonu gelsin hemen ya. Yoksa dayanamayip hcg yapcam karalar bagliycam o güne kadar

Bunlar hep kişisel işte bir arkadaşım 2,5 aylıkken öğrendi gebe olduğunu diğeri adete 6 gün kala... Ama çoğunluğun kıstası adet günüymüş benim anladığım. Çünkü bazen kimyasal gebelik olabiliyor ve adetle atılabiliyormuş. Yani aslında gebelik belirtisi diye çoğu sitede rastladığımız şeyler adet günü ve sonrası baz alınarak yaşanan şeylermiş bilimsel olrak... Ama kadınsal olarak hepimiz hamileyiz canım

Ben iki durumu da denedim. . Yok anam yok foss. Neyse kafamı Dağıtmam gerek..

hadi inşallah adetten değil bebektendir adet belirtileri ile aynıymış ki çoğu. forumda bile çok var adet belirtileri yaşadığı için pedlerle gezen ama hamile olduğunu öğrenen hamile olmadan ayırt edemeyeceğiz biz sanırım

Evet gecen ay seninki gibi pek birsey yoktu ama ondan onceki ay kokulara bile dayanamiyodum hamileler gibi midem bile bulaniyosu ama bu ay birkac farkli belirti var carpinti falan birde diger aylara gore bu ay kasiklarim cok agriyo hemen hemen her dakika sanci giriyo kasiklarima bazen iki biklum oluyorum ama 5-6 saniye sonra geciyo buanda bile sancilar giriyo coj gicik bir durum yaa elim surekli karnimda

Kızlar yumurtlamadan sonra silikleşince 5 gündür ov. testini yapmıyordum. Sizden okuyunca ben de merak edip yaptım. bat 17 mart.

Eklentiler

• 11040258_10153124644869719_1104614920_n.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 131
Ooo senin guzel cikmis cnm daha onceki silik dediklerinde boylemisdi yoksa daha mi silikti
yok canım baya silikti bak 15. gün ki halini göndereyim ikisi yanyana bakın

Eklentiler

• 11041416_10153124971219719_363767633_n.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 127
  • 11040258_10153124644869719_1104614920_n.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 110
Ayyy senin yerine ben heycanlandim icim kipir kipir oldu yarin ne cikacak cok merak ediyorum
ben de çok merak ediyorum canım, ama kanda 1 hafta sonra çıkmaya başlıyormuş ya hcg ondan beklemem daha mantıklı sanki =) olmasa da şans artık bir sonraki aya inşallah

İnşallah bebek vardır da bu ağrıları çektiğine değer benim rahime yerleşme günü diye tahmin ettiğim güne kadar hep ağrıdı, battı. Ama ondan sonra iyice azaldı. Şimdi gün içinde nadiren ve hafif rahatsızlık, ağrı hissediyorum. Ya bebeğim tutundu iyice yerleşti ve artık acıtmıyor ya da tutunamadan kaydı gitti ve dışarı çıkmak için adeti bekliyor. Rabbim doğrusunu bana hafta sonu hayırlısı ile gösterecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…