ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

T silik evet. Ama dün gece konuştuğumuz gibi bu kopkoyu da çıksaydı kesin hamileyiz diyemezdik, o yüzden umudunu koru ama her iki duruma da hazırla kendini. Bugün farklı bir belirtin var mı canım?
Yok yahu akıntı ilgimi çekti gene çok koyu pıhtı gibi geldi. bi o var. Uf canım skkin

Bu da biraz sonraki hali. Biraz daha koyu mu ne

Eklentiler

• 2015-03-09 13.50.01.jpg
    2015-03-09 13.50.01.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 160
yaa burda bi paylaşım vardı adete 6 gün kala çamaşır suyundan tut da ovu testi gebelik testi hepsini yapmış gün gün ve çıkmış aslına kızlar paylaşan kişi 8 gün kala hamile olduğunu zaten biliyormuş yaaa :) içinize dert etmeyin lütfenn varones ben sen ve dolunaydan ümitliyim :KK39: inşallah bu topik bizlere de uğurlu gelir şans ve kısmet bakalım :)))
Ben de kendim hariç herkesten ümitliyim valla :KK45:belki belirtisizlik de bir belirtidir ve annem haklıdır, adet gecikmeden adam akıllı belirti olmuyordur:confused:

Bu da biraz sonraki hali. Biraz daha koyu mu ne
Evet az biraz daha koyulaşmış gibi ama 15-20 dakikadan sonrasını dikkate almamak en iyisi :KK66: 2 gündür benim de canım sıkkın kuzum ya. Birkaç gün öncesine kadar oldu galiba bu sefer hamileyim diyordum, şimdi yine olmadı sanırım adet olacağım diyorum... doktor 3 ay daha olmayabilir, normal dedi ama gel bunu yüreğime anlat... Şu an sakinleştirme aşamasındayım ve kendimi kırmızılara hazırlıyorum, hayırlısı bakalım :)

Benimde ovulasyon testlerim artık tamamen silindi.
bat 16 mart ama bakalım kısmet diyoruz.
hiç belirtim de yok yumurtlama zamanı göğüslerim çok hassastı şimdide acı var ama biraz yumuşadılar :KK14:

Benimde ovulasyon testlerim artık tamamen silindi.
bat 16 mart ama bakalım kısmet diyoruz.
hiç belirtim de yok yumurtlama zamanı göğüslerim çok hassastı şimdide acı var ama biraz yumuşadılar :KK14:
Bugünün testi varsa yükler misin . Ne kadar silik bakalım

Evet az biraz daha koyulaşmış gibi ama 15-20 dakikadan sonrasını dikkate almamak en iyisi :KK66: 2 gündür benim de canım sıkkın kuzum ya. Birkaç gün öncesine kadar oldu galiba bu sefer hamileyim diyordum, şimdi yine olmadı sanırım adet olacağım diyorum... doktor 3 ay daha olmayabilir, normal dedi ama gel bunu yüreğime anlat... Şu an sakinleştirme aşamasındayım ve kendimi kırmızılara hazırlıyorum, hayırlısı bakalım :)
Seninle gene aynı hislerdeyim. . Ben de kendime haziranà kadar zaman tanıdım. Allahım sınamasın da hazirandan sonra da hamile kalamazsam psikolojik çökerm gibi çünkü. Yengem doğum yapmış olacak ilk bebekleri ve herkes hemen beni sıkış tiracak. Ve ben çok yipranirim ya. Bu ay diyorum hani olmazsa . Mart olmazsa nisan. .

Ayy sende benim gibi bende kendim haric herkesin hamile olacagini hissediyorum :KK51:
İnternette gezerken karşılaştığım yazı:
Gebelik durumu bayandan bayana kendine has bir özellik taşır.
Buna basit bir örnek vermek gerekirse örneğin çoğu gebe kadında aş erme, mide bulantıları, baş dönmeleri görülürken bir başka gebe kadında bunların hiç biri yaşanmayabilir. Dolayısı ile bütün gebelerde baş gösteren özelliklerin kendinizde olmasını beklemeyin. Hiçbir değişiklik sezemeyip moralinizi de bozmayın. :KK70: bana diyor sanırım. Bu arada akıntı yaşayan arkadaşlar için: http://www.hamilelikbelirtileri.org/hamilelikte-vajinal-akinti.html

Seninle gene aynı hislerdeyim. . Ben de kendime haziranà kadar zaman tanıdım. Allahım sınamasın da hazirandan sonra da hamile kalamazsam psikolojik çökerm gibi çünkü. Yengem doğum yapmış olacak ilk bebekleri ve herkes hemen beni sıkış tiracak. Ve ben çok yipranirim ya. Bu ay diyorum hani olmazsa . Mart olmazsa nisan. .
Çökmemeye çalışalım canım yaa. Dur bi olmazsa tabiki nisan, mayıs... denemelere devam ama bu aya bakalım bi önce. belki hani bi umut vardır rahimde minik bebişler :KK66:

Ayy sende benim gibi bende kendim haric herkesin hamile olacagini hissediyorum :KK51:
:) hayırlısı artık, çoğumuz hamileyizdir inşallah. Bakalım akşamki ovulasyon testi ne diyecek. iyi ki onlar var yoksa hiç çift çizgim olmayacak :KK70:

http://www.gebelikhesaplamasi.com/hamilelikte-vajinal-akintilar.htm akıntılarla ilgili bu da iyi bir yazı kızlar. ben de akıntı yok, olması şart değilmiş, olup olmaması sorun da değilmiş:confused:
Bir sitede de şöyle yazıyor:
"İlk hamilelik belirtileri, beklenen adet 10 kadar geciktikten sonra yaşanmaya başalar. Adet gecikmesi gerçekleşmeden önce hamilelik belirtisi açığa çıkmaz. İlk hamilelik belirtilerini yaşamak için gebeliğin yaklaşık 1 - 1,5 aylık olması gerekir. Çünkü bu dönemlerde gebelik henüz oluşum aşamasındadır. Gebelik tam olarak rahme yerleştikten sonra kanda yapılan gebelik testi ile gebelik hormonlarının artığı gözlenir ve geciken adetin ardından ilk hamilelik belirtileri ortaya çıkar. Hamilelik belirtileri gebelik hormonlarına bağlı olarak oluşum gösterir."

kızlar bişey sorucam size bir arkadaşım var,benim gibi hamile kalmaya çalışan benim bat 14 onun 15 memleketine gitmesi gerekiyormuş 1-2 güne kadar,yola çıkmak belki iyi olmaz test yapayım kafam rahat olsun dedi beraber yaptık ama negatif ikinci çizgi hiç yok, sizce yinede olma ihtimali var mı ne dersiniz? onun negatifi görünce benimde moralim bozuldu 1 gün var aramızda test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

kızlar bişey sorucam size bir arkadaşım var,benim gibi hamile kalmaya çalışan benim bat 14 onun 15 memleketine gitmesi gerekiyormuş 1-2 güne kadar,yola çıkmak belki iyi olmaz test yapayım kafam rahat olsun dedi beraber yaptık ama negatif ikinci çizgi hiç yok, sizce yinede olma ihtimali var mı ne dersiniz? onun negatifi görünce benimde moralim bozuldu 1 gün var aramızda test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Bilimsel cevap yazacağım sana çünkü benim de BAT 14 mart bildiğin gibi :KK70:
"3 haftalık gebelikte, evde hamilelik testi yapmak için erken olabilir. Bazıları gebelik testinin %99’dan daha fazla oranda kesin sonuç verdiğini söylese de, yanlış reklam ile kandırılmayın. Evde yapılan gebelik testleri idrarınızdaki hCG (insan koryonik gonadotropini) oranı ile orantılı çalışmaktadır. Bu hormon, plasentadan gelen hücreler tarafından üretilir. Hamileliğiniz ilerledikçe, kan dolaşımındaki hCG oranı artmaktadır. 3 haftalık gebeliklerde, evde yapılan hamilelik testi, yeterli oranda hCG içermemesi sebebi ile yetersiz kalabilir. Regl döneminizi beklemek en doğrusu olacaktır. Çünkü aslında gerçekten gebeyken, yanlış bir sonuç alabilirsiniz."

http://www.gebelikhesaplamasi.com/hamilelikte-vajinal-akintilar.htm akıntılarla ilgili bu da iyi bir yazı kızlar. ben de akıntı yok, olması şart değilmiş, olup olmaması sorun da değilmiş:confused:
Bir sitede de şöyle yazıyor:
"İlk hamilelik belirtileri, beklenen adet 10 kadar geciktikten sonra yaşanmaya başalar. Adet gecikmesi gerçekleşmeden önce hamilelik belirtisi açığa çıkmaz. İlk hamilelik belirtilerini yaşamak için gebeliğin yaklaşık 1 - 1,5 aylık olması gerekir. Çünkü bu dönemlerde gebelik henüz oluşum aşamasındadır. Gebelik tam olarak rahme yerleştikten sonra kanda yapılan gebelik testi ile gebelik hormonlarının artığı gözlenir ve geciken adetin ardından ilk hamilelik belirtileri ortaya çıkar. Hamilelik belirtileri gebelik hormonlarına bağlı olarak oluşum gösterir."
Aynen cnm bende simdi okudum ilk belirti adet gecikmesi diyo ondan once belirti olmazmis. Hic akintisi olmadan hamile kalanlari duymustum bende belirtiler kisiden kisiye cok degisiyo cnm. Hem benim diger aylar butun belirtiler vardida ne oldu fos cikti hepsi benim bu ayda cok belirti var ama diger aylar gibi yine fos cikacak galiba:KK70:bugun kasiklarima surekli kram giriyo en son aaa yeter ama sende benim kafami karistirmaya calisiyosun ama yemezler dedim :KK8::confused:kendi kendime karnimla firca atar oldum tirlatmaya az kaldi :KK70::rolleyes:

Bilimsel cevap yazacağım sana çünkü benim de BAT 14 mart bildiğin gibi :KK70:
"3 haftalık gebelikte, evde hamilelik testi yapmak için erken olabilir. Bazıları gebelik testinin %99’dan daha fazla oranda kesin sonuç verdiğini söylese de, yanlış reklam ile kandırılmayın. Evde yapılan gebelik testleri idrarınızdaki hCG (insan koryonik gonadotropini) oranı ile orantılı çalışmaktadır. Bu hormon, plasentadan gelen hücreler tarafından üretilir. Hamileliğiniz ilerledikçe, kan dolaşımındaki hCG oranı artmaktadır. 3 haftalık gebeliklerde, evde yapılan hamilelik testi, yeterli oranda hCG içermemesi sebebi ile yetersiz kalabilir. Regl döneminizi beklemek en doğrusu olacaktır. Çünkü aslında gerçekten gebeyken, yanlış bir sonuç alabilirsiniz."
Adete 2 gün kala falan silik çıkar bence. Aslında mesele yumurtlamadan kaç gün geçtigi. Yolculuk süresi. . 13 Günden sonra çıkar bence . O da zaten adet gunu ve sonrası net çıkıyor varsa. Hani bildiğimden değil bilimsel de değil ama forumu okuya okuya üstat olduk

X