ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ins bebegim bundan sonraki aylarda bebislerimiz icin konu basligi fikir isverisinde bulunuruz innnaallah
İnşallah kuzum ya. Ama bugün kasık, bel ağrısı falan da hissetmiyorum :KK43: büyük ihtimalle hafta sonu adet olacağım.......

Bu kasık batması dediğin şey. Hani böyle bazen çişe :) sıkışıp wcyé koşarkenki keskin ağrı mi yoksa adet olurken ki kramp gibi mi. Bende o kremsi hatta az önce gördüm sarıya yakın akıntı ilgimi çekti. Öyle hep sürmüyor tabi. Silince gördüm. Yazalım diyorum ben her belirti yi ya da öyle sandığımızı . Hepimiz de o korku var o kadar belirti yazdım da olmadı dermiyiz diye . Olsun ders olur gelecek aya . Bu kez bunları belirtiden saymayız :eek::eek::eek:
Canım valla adet oncesinde ağrılar giriyor karnıma ama bu sefer kasiklarima igne gibi batmalar batıp geciyor ara ara oluyor akinti beyaz kremsi bende ama artık belirtimi degilmi sasirdim bende

Kızlar yaptım LH testi. Uyuz ya utanmasa c cikmayacak:KK11: benim bu ay da olmaz işte biliyorum ben

Bu fotosu :KK43:

Eklentiler

• 2015-03-09 12.14.15.jpg
    2015-03-09 12.14.15.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 174
5 gün var. Öncesinde kahve gelecek mi bekliyorm hep gelirdi adete 2 gün kala. 3 gun de onun için bekliyorm .
Benim 3 gun var bugunu saymazsak bende 5 te yapicam bakalim benimki seninkinden koyu cikicakmi. Gebelik testinde henuz cikmayacagini biliyorum ama gidip onuda yapasim var zor tutuyom kendimi :KK73::confused:

Benim 3 gun var bugunu saymazsak bende 5 te yapicam bakalim benimki seninkinden koyu cikicakmi. Gebelik testinde henuz cikmayacagini biliyorum ama gidip onuda yapasim var zor tutuyom kendimi :KK73::confused:
Aman ya bu bile moral bozuyor. Tut gene de kendini. Günü gelse de negatif ya da pozitif görsek travmayı atlatip yolumuza baksaK. Sizinkileri de merak ettim. Aksama karşılaştırırz

İnşallah kuzum ya. Ama bugün kasık, bel ağrısı falan da hissetmiyorum :KK43: büyük ihtimalle hafta sonu adet olacağım.......

Umudunu kaybetme lütfennn sakin ol ve akışına bırak ben şu an hasta gibiyim dün yada bugün yumurtlama günüm ama sabah afedersin kustum :KK43: öğleye doğru ishal başaldı :KK43: gerçi sabah aç karnına gynoferon içiyom onun etkiside olabilir bilemedim dün çalışma oldu ısım yüksekti bugün ısın yarım derece düştü bakalım ovu test ne dicek bugünü de savaşarak değerlendirmeye çalışcam eşimi zorlayacağım artık :KK42:

Aman ya bu bile moral bozuyor. Tut gene de kendini. Günü gelse de negatif ya da pozitif görsek travmayı atlatip yolumuza baksaK. Sizinkileri de merak ettim. Aksama karşılaştırırz

yaa burda bi paylaşım vardı adete 6 gün kala çamaşır suyundan tut da ovu testi gebelik testi hepsini yapmış gün gün ve çıkmış aslına kızlar paylaşan kişi 8 gün kala hamile olduğunu zaten biliyormuş yaaa :) içinize dert etmeyin lütfenn varones ben sen ve dolunaydan ümitliyim :KK39: inşallah bu topik bizlere de uğurlu gelir şans ve kısmet bakalım :)))

5 gün var. Öncesinde kahve gelecek mi bekliyorm hep gelirdi adete 2 gün kala. 3 gun de onun için bekliyorm .

canımm herkes de olmuyor o yerleşme lakalanmasi annemde olmamış mesela kuzenlerimde de olmamış ya da kendilerinden haberleri yok :)))) sıkıntı yapma no stres no panikkk :confused:

Canım valla adet oncesinde ağrılar giriyor karnıma ama bu sefer kasiklarima igne gibi batmalar batıp geciyor ara ara oluyor akinti beyaz kremsi bende ama artık belirtimi degilmi sasirdim bende

aynısını bende her dönem yaşıyorum canım sanırım o olabiliyor vücut kendini gebeliğe hazırlıyor yaa ondan ısını da ölçsene bak normalden yüksek olması lazımmış hatta hamilelik boyunca bebeğin gelişmesi ve korunması açısından ısımız yarım ila 1 derece hep yüksek seyredermiş.:KK39:

aynısını bende her dönem yaşıyorum canım sanırım o olabiliyor vücut kendini gebeliğe hazırlıyor yaa ondan ısını da ölçsene bak normalden yüksek olması lazımmış hatta hamilelik boyunca bebeğin gelişmesi ve korunması açısından ısımız yarım ila 1 derece hep yüksek seyredermiş.:KK39:
3 gun kala test negatif gene benim artık bu ay bitti benim icin sanırım

Artık ümidi kestim test yaptım dayanamadım negatif aman ya bıktım offf zaten saydiklarimdan belirtide olmaz girişi bu ay
Dur bakalım erken daha, adet gününü bekle. Adet gecikmesinden 1 hafta sonra ancak silik 2.çizgiyi görenler çok :KK66:

Umudunu kaybetme lütfennn sakin ol ve akışına bırak ben şu an hasta gibiyim dün yada bugün yumurtlama günüm ama sabah afedersin kustum :KK43: öğleye doğru ishal başaldı :KK43: gerçi sabah aç karnına gynoferon içiyom onun etkiside olabilir bilemedim dün çalışma oldu ısım yüksekti bugün ısın yarım derece düştü bakalım ovu test ne dicek bugünü de savaşarak değerlendirmeye çalışcam eşimi zorlayacağım artık :KK42:
Geçmiş olsun canım yaa. ısıya çok takılma, çok etken var onu yükselten ya da indiren :KK66: hayırlısı ile tutunur inşallah bebişin.

T silik evet. Ama dün gece konuştuğumuz gibi bu kopkoyu da çıksaydı kesin hamileyiz diyemezdik, o yüzden umudunu koru ama her iki duruma da hazırla kendini. Bugün farklı bir belirtin var mı canım?

canımm herkes de olmuyor o yerleşme lakalanmasi annemde olmamış mesela kuzenlerimde de olmamış ya da kendilerinden haberleri yok :)))) sıkıntı yapma no stres no panikkk :confused:
Yok zaten yerleşme kanamasıdir demiyorum o gelirse bilki adet de gelcek diye. Yani inşallah gelmez .

X