Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim normal bir akintim var ama ben sana baska birsey socucam benim yaklasik bir haftadan beri belki daha fazla kalbim cok fena carbiyo kulaklarimda carpma sesini duyuyom arada bazen nefes alamiyo gibi hissediyom birden bolca nefes aliyom nabzimda hizli ben kalp problemlerini internetten arastirirken bunun hamileliktede oldugunu gorunce cok sasirdim hamileligin ilk haftalarinda hamile oldugunu bilmeden benim gibi sikayetten doktora gidenler var sen anlarsin sence boyle birsey olabilirmi yoksa benmi kendi kendime gelin guvey oluyomAhhh inşallah tatlı dillim senin akıntılar ne alemde?
insallah canim. Bundan sonrasi Dua.. Çok istiyorum olsun Ya. Uğraştık bu ay. ÇOK ugrastirmadaN gelsin bebik lerr
canım bu akşam ilişki oldu çok şükür 1 saate yakın yattım hiç kalkmadan inşşlh olur Yaradanım banada nasip ederbugün ve yarın çok önemli . hasta falan dinleme :)
inşşlhh güzel Allahım nasip ederse olur inşlh dua edelim canım hepimizin olur inşlh bu aybenin yakın bir arkadaşım daha geçen ay çikolata kisti varken, doktor ameliyat olman lazım gebe kalamazsın derken hamile kaldı, bilgin olsun
evet tamda öyle yaptım canımevet canım bugün yapış kocacığına
Sagol cnm benim benim adet oncesi baya tranvatik geciyo butun belirtileri yogun yasiyorum adetimde cok sancili oluyo zaten istahim adete yakin acilmaya basliyo tatli istegim artiyo birde duygusallasiyom ki sorma cnm suan basladi bunlarin hepsi yavas yavas adet belirtilerim cikiyo diger aylarda ayniydi cunki bir farklilik yok bende cnm sizin icin bol bol dua ediyorum ins hepiniz ayin sonunda mutlu haberi alirsiniz. Ee illa bu ay olacak diyyee birsey yok benimde birdahaki aya ins
Kızlaaaaarrr bugün yumurtlamadan beri 7.günüm (6-9.günler rahime yerleşme günü) bugün öğle arası acayip ateş bastı, yanaklarım al al oldu bildiğiniz, çarpıntı gibi bir şey oldu, oturdum hemen yarım saat-45 dakika kadar ateşliliğim geçmedi. Kasığımda da ince bir his oldu ağrı gibi sızı gibi gaz gibi ama çok hafif. Dedim bir de lekenmem olsun da seyret sen :) Eve geldim ki çamaşırımda kahverengi lekelenme var affedersiniz 1-2 damla kadar :) Allah'ımmm yoksa kuzucuğum rahmime mi yerleşiyor ne dersiniz yaaa ayyy inşallah adet olmam yaaa. lekeyi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamammm
Benim normal bir akintim var ama ben sana baska birsey socucam benim yaklasik bir haftadan beri belki daha fazla kalbim cok fena carbiyo kulaklarimda carpma sesini duyuyom arada bazen nefes alamiyo gibi hissediyom birden bolca nefes aliyom nabzimda hizli ben kalp problemlerini internetten arastirirken bunun hamileliktede oldugunu gorunce cok sasirdim hamileligin ilk haftalarinda hamile oldugunu bilmeden benim gibi sikayetten doktora gidenler var sen anlarsin sence boyle birsey olabilirmi yoksa benmi kendi kendime gelin guvey oluyom
aynen canim onemli olan saglikli olmasi iki ay gec olmus onemli degil kimileri senelerce bekliyo rabbim isteyen herkese nasip etsin innsallahh. Benim suan baska bir sorun ortaya cikti ben ilk baslarda saglik problemi oldugunu dusunmustum internette arastirirken sok oldum birbucuk haftadan beri yani dollenmeden iki uc gun sonra yavas yavas kalp atislarim hizlanmaya baslamisti birkac gune gecer dedim ama cogalmaya basladi bende bir baktim hamileligin ilk haftalarinda kan basincinin yukselmesinden dolayi oluyormus boyle nefes almakta bazen sikinti cekiyorum kalbim carpinca ates basiyo hic duynunmu sende boyle birsey cnmAyni ben adet oncesi istah acilir deli gibi tatli yerim :) hayirlisi bakalim dedigin gibi saglikli insanlar olduktan sonra varsin bi iki ay sonra olsun hem vucut kendini hamilelige de hazirliyo ilk uc ay cok normal beklemek :))
aynen canim onemli olan saglikli olmasi iki ay gec olmus onemli degil kimileri senelerce bekliyo rabbim isteyen herkese nasip etsin innsallahh. Benim suan baska bir sorun ortaya cikti ben ilk baslarda saglik problemi oldugunu dusunmustum internette arastirirken sok oldum birbucuk haftadan beri yani dollenmeden iki uc gun sonra yavas yavas kalp atislarim hizlanmaya baslamisti birkac gune gecer dedim ama cogalmaya basladi bende bir baktim hamileligin ilk haftalarinda kan basincinin yukselmesinden dolayi oluyormus boyle nefes almakta bazen sikinti cekiyorum kalbim carpinca ates basiyo hic duynunmu sende boyle birsey cnm
Benim ayin 13 gibi sanirim bu ay hic ihtimal vermesigim icin sitreste yapmadim acikcasi allaha sukur ozel hayatimdada sitres yapacak bir sikintim yok kafam rahatyi yani neden oldu bu carpinti anlam veremedim ama bu carpinti beni umutlandirdi biraz yememe icmeme zaten dikkat edwn biriyim normaldede mumkun oldugunca dogal gidalar tuketmeye calisiyorum gerisi rabbime kalmis artik o ne dilerse o olur hepimiz icin rabbim hayirlisini nasip eder insallahOlabilir tabikii aslinda bu belirtiler kisiden kisiye degismekle birlikte neden olmasin :) senin bat ne zaman ki bak stres yapma olumlu dusun yemene cok dikkat et belki de bebeginin su an genetigi kodlaniyo guzel olsun :)) olur elbet icimizi ferah tutup tevekkul edip dua edip bekleyelim :) o vakit sende de bi kipurdanmalar var sende simdiden dualara baslaa bizlere :)))
Garantilemek için koyu çıktığında doktora gidebilirsin, ultrasonda görünüyor içerdeki her şey aynen ya rahatça konuşuyoruz burada :)
Mesajın şaşırttı beni de ben de de var öyle kalp sıkışıkliği ggbi de ben o stres ten oluyor dur diyorum . Diğer aylardan bu ay cok hissettim. Kızdım da kendime eşime bebek olayını fazla abartırsam kalpten gitcem diye söylen dimBenim normal bir akintim var ama ben sana baska birsey socucam benim yaklasik bir haftadan beri belki daha fazla kalbim cok fena carbiyo kulaklarimda carpma sesini duyuyom arada bazen nefes alamiyo gibi hissediyom birden bolca nefes aliyom nabzimda hizli ben kalp problemlerini internetten arastirirken bunun hamileliktede oldugunu gorunce cok sasirdim hamileligin ilk haftalarinda hamile oldugunu bilmeden benim gibi sikayetten doktora gidenler var sen anlarsin sence boyle birsey olabilirmi yoksa benmi kendi kendime gelin guvey oluyom
En fazla 3 gün sonra kopkoyu cikar ben ce merak etmeKizlar birde bu da bugun yaptigim iki gun sonra yumurtlama gorunuyor
Bak cnm burdada yaziyo bende boyle bir belirti oldugunu hic bilmiyordum acikcasi kac gundur kalp krizi geciricem sandim. Bu ay kafam da cok rahatti halbuki birseye sitreste yapmadim arastirinca bu ciktiMesajın şaşırttı beni de ben de de var öyle kalp sıkışıkliği ggbi de ben o stres ten oluyor dur diyorum . Diğer aylardan bu ay cok hissettim. Kızdım da kendime eşime bebek olayını fazla abartırsam kalpten gitcem diye söylen dim
Benim de kafam rahat şükür de işte. Bence gene de bu ay ekstra stres yaptık biz Ondandır. Tabi gönül ister ki hamilelik belirtisi olsun. Böyle dediğin gibi Atışları kulağımla duyacak gibi oluyorum. Hep değil tabi ara ara oluyor. Bir de adete çok yakın olurdu genelde belim çok ağrıyor Bu sefer. Yormuyorum da kendimi. Belirti aramayalim diyorum ama işte insan çok merak ediyorBak cnm burdada yaziyo bende boyle bir belirti oldugunu hic bilmiyordum acikcasi kac gundur kalp krizi geciricem sandim. Bu ay kafam da cok rahatti halbuki birseye sitreste yapmadim arastirinca bu cikti
Tamam canım 3 damla ile deneyeceğim bugün hiç su içmediğim bi zaman olmadı diye yapmadım zaten 31 gün oldu adet olmayalı gebelik de yok ilk yapışta dediğiniz şekilde yapıcamBen de gitti gidiyor'dan aynı marka aldım. Him sorun yaşamadım hatta bu sayede erekn yumurtladığımı öğrendim. K Kelebek_10 'ın dediği gibi testler oda sıcaklığında tutulmalı. hep aynı damla sayısı ile yapılmalı test. ben 4 damla ile aynı saatlerde yaptım sorun yaşamadım.
Canım iyice panik oldum vallahi ne yapacağımı sasirdim adet aralığım 35 gun gec yumurtluyorum birde dogru diyorsun cok erken yapmisim testi aslında hesaba gore 11 12 Mart'ı buluyor cok sagol canım ya artık hesaplamayı bile erkene almışim meraktan ayy ins bu ay guzel haberler alırızCanım yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur. Bu standarttır. Senin BAT 9 Şubat değil bu söylediğine göre, 26 şubat yumurtlama olsa 12 mart olur senin BAT dikkat et ayrıca 6-9 gün arası rahime yerleşiyor döllenen yumurta ve öncesinde HCG salgılanmıyor. Sen erken yapmışsın testi canım daha rahime ya yeni yerleşti ya da yerleşmek üzere, dua edelim tutunsun bebişin müsait bir yere :)
Ayy superrr canım ins kuzucuk gelmiştir annesine ay bu topik ins uğurlu gelir herkese hepimiz Hamis kalırız insKızlaaaaarrr bugün yumurtlamadan beri 7.günüm (6-9.günler rahime yerleşme günü) bugün öğle arası acayip ateş bastı, yanaklarım al al oldu bildiğiniz, çarpıntı gibi bir şey oldu, oturdum hemen yarım saat-45 dakika kadar ateşliliğim geçmedi. Kasığımda da ince bir his oldu ağrı gibi sızı gibi gaz gibi ama çok hafif. Dedim bir de lekenmem olsun da seyret sen :) Eve geldim ki çamaşırımda kahverengi lekelenme var affedersiniz 1-2 damla kadar :) Allah'ımmm yoksa kuzucuğum rahmime mi yerleşiyor ne dersiniz yaaa ayyy inşallah adet olmam yaaa. lekeyi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamammm