ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben öyle birşey demedim mesajimda nasıl bu kanıya vardiniz anlamadım bilimsel verilerle pkoslulara yardımcı olmak istedim zira ben de pkosluyum ve aynı mesajimda anlattigim sekilde hormon seviyelerim normal
Bu konu ile ilgilenince hamile olup olmadığını merak etmiştim sadece

Kızlar bugün diş dolgusu yaptım. Doktor hamilelik ihtimalı var mı dedi. Yok dedim. . Napiyim hiç inanmıyorum ve tedavimé engel olsun istemedim. Eşim kızdı pişman oldum şimdi de. Sorun olur mu ya
Kızlar yok mu içime su serpecek

Bu konu ile ilgilenince hamile olup olmadığını merak etmiştim sadece
Anladım ben de bu yöntemi deniyorum hatta bugün ilk kez testi denedim ve sizlerin sayesinde çok şey öğrendim bu konuya ilgim bu sebepten ben de hamile kalmak istiyorum
Teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

Kızlar bugün diş dolgusu yaptım. Doktor hamilelik ihtimalı var mı dedi. Yok dedim. . Napiyim hiç inanmıyorum ve tedavimé engel olsun istemedim. Eşim kızdı pişman oldum şimdi de. Sorun olur mu ya
Dişinin röntgenini çekti mi canım?
Bir de bugün bir yerde okudum. Henüz rahime gömülmemiş serbest haldeki dollenmiş yumurta, henüz anne anne ile doğrudan kan bağını oluşturmadığı için, dış etkilerden pek etkilenmiyormuş. Rahime yerleşme ortalama 6 günde oluyor. Yani sen henüz gerçekten gebe değilsin yumurtlaman yeni oldu inşallah bu bir hafta içinde döllenen yumurtan rahmine yerleşir ve gebeliğin başlar

Ay çok tatlısın. Röntgen çekmedi. Cevabın için teşekkürler. Güzel dileklerin için de aynı dileklerim senin için. İkimizde, ayın 15 ini bekliyoruz.geçsin günler ve hamile olmuş olalım

Ay çok tatlısın. Röntgen çekmedi. Cevabın için teşekkürler. Güzel dileklerin için de aynı dileklerim senin için. İkimizde, ayın 15 ini bekliyoruz.geçsin günler ve hamile olmuş olalım
Röntgen olumsuz etkileyebiliyor ama ilaçtan falan etkilenmez rahime yerleşene kadar, rahat ol duanı eksik etme ama önümüzdeki günlerde dikkatli ol her an birileri bir yerlere tutunmaya çalışabilir 1 martta yumurtlamıştın değil mi doğru 15 Mart büyük gün bizim için inşallah bu başlıktaki herkes hamile olduğunu öğrenir ilk adet gününde

Ay bat benim de 15i İnşallah hepimiz iyi haberler paylaşıcaz burdan

Canım ben oğluma hamileyken kanal tedavisi bile olmuştum, gerçi dra söylemiştim hamile olduğumu. Şükür bir sorun yaşamadık.
Teşekkürler .. Ya doktor sorunca söylemedim ya sucluluk hissettim. bilmek çok güzel bilmemek bir o kadar huzursuz edici. Nasip olur da hamile kalırsam gene başınızi agritcam

innnnşallaahhhhh benmde aynı
Biz nasıl denk geldik böyle ya Başlığın adını 15 Martı Bekleyenler yapsak da olurmuş Gerçi benim BAT 14 mart ama adet olmazsan 15 martta gel demişti doktor. Ayy mart ayı bebiş olsun, 15 mart uğur getirsin bizlere

Ay hadi inşallah olur ya . Benim de bat 17 mart :)

Hadi inşallah hepimiz pıtır pıtır hamile olduğumuzu öğreneceğiz o gün
bu arada ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ilk yaptığım c ve t çizgileri eşit ikinci yaptığım t çizgisi c den daha koyu bugün yaptığım t çizgisi c den silik. Sorum şu bu değişimler bukadar ani olurmu? Dün akşam çalışma oldu buakşamda olmalı yoksa bugünü es geçip yarın mı çalışmalara devam etmeli? ve son sorum biraz saçma ama düşünmeden yapamıyorum daha önce düşük yaptığım için herşeyden şüphelenir oldum mesela yumurtlama zamanı testlere göre belli diyebilirim ama mesela şansa bırakmasak da bat.a kadar yine günaşırı devam etsek ama mesela yumurtlama zamanı başarı yakalanıp o sırada döllenme oluyosa yeni gelen spermlerin bi zararı olurmu böyle bişey duyan bilen varmı yoksa kuruntularım boyut atladı da ben saçma sapan risk unsurlarımı uydurmaya başladım

Bunlar da sırasıyla benim yaptığım testler

Eklentiler

• image.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 140
  • image.jpg
    149 KB · Görüntüleme: 139
Değişimler gün gün oluyor. T nin koyulaşmasi ya da c den koyu olması bir gün içinde fark ediyor. O gün öncesi ve sonrasını değerlendirdim beN. Ama benim ki pek doğru yöntem değil galiba Sperm kalitesi düşük oluyormuş. Tabi bakalım yanlış mı doğru mu 15 Martta öğrencem

Bunlar da sırasıyla benim yaptığım testler
Hangi taraf c t anlamadım ama. Ki zaten çok bilen biri değilim :) ilk kez bu ay denedik. De böyle çizgiler birbirine yakınken. Çalışmalara devammm. İnşallah bebis haberlerini alırız senin de

Ben de araştırmış tim da . Gebelık de iliski etkile miyormuş. Yani rahime yerleşen sperm den sonra başkası giremeyecek şekilde zaten kapanıyor. O yüzden zararı yokmuş. Amà şunu da duydum ki . Hani titreşim vş. Hareketlilikten düşük riski falan olur diye yumurtlama sonrası ilişkiden uzak duran var. Valla yardimci olmaya çalışıyorm. Kelin ilacı olsa. . Hesabı

Yumurtan bugün ya da yarın çatlayacak sanırım canım. Bu yüzden gün aşırı devam. Döllenmeden sonra ilişki gebelik oluştuktan sonra düşük tehlikesi varsa sıkıntılı. Eğer risk yoksa doğuma kadar ilişkide sorun yok diyor drlar. Sadece son ay sperm olursa ilişki de erken doğum riski olabiliyormuş. Bildiklerim bu kadar arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…