ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim de C ve T ilk gün eşitti ertesi gün T azıcık silikti biz bu 2 günde çalıştık. Diğer gün birden silikleşti ki beklenen bir şey bu(LH dalgalaması), o gün yorgunduk çalışma olmadı.4.gün tekrar oldu. Doğru mu, tuttu mu 15 martta göreceğiz yumurtan döllendiyse bile henüz mikroskobik duzeyde ve rahime gelmedi daha, tüpün birinde geziyor:) evet cinsellik bazen riskli ama bu aşamada bir şeycik olmaz

İnşallah tatlım :) hadi ya dün ben de pek giremedim nasıl çıktı sonuçlar ne dedi doktor???

insallah yaa :) cok sükur bir sey cikmadi hersey normal hormon yumurtalar :) kan degerim azcik dusuk cikti onuni icinde demiR ilacina basladim bebek olmazsa 5 ay sonra gel dedi :))) ama grip oldum hic gucum yok calisma yapmaya

Hangi taraf c t anlamadım ama. Ki zaten çok bilen biri değilim :) ilk kez bu ay denedik. De böyle çizgiler birbirine yakınken. Çalışmalara devammm. İnşallah bebis haberlerini alırız senin de
Sol taraflar c sağ taraflar t canım teste göre herşey doğru gidiyo da sadece bukadar çabuk değişmesine çaşırdım bakalım yumurtalar civciv olcak mı görücez hep bîrlikte 15inde Saol cevapların için tatlım artık tez yazıcaz bu konuda araştıra araştıra zaten

Benim de aynen fotodaki gibi eşit koyu ve silik şekilde ilerledi bakalım bizim de reglim bittiğinden beri gün aşırı çalışmalar devam ediyo. O çok koyu denk geldiği gün de çalışma oldu bakalım neler olacakArtık bu sistematik çalışmaya da tutmazsa bidahaki ay çok cool olucam hiç düşünmicem kendime şimdiden tembihliyorum

Canim kotu hissetme akisina birak stres cok etkiliyor maalesef ki doktora sordum ovu testim tam koyulasmadi diye bana o testlerde yanilma olabilecegini adetin bitiminden itibaren gunasiri iliski olmali dedi. Allah a sukur her sey yolunda biz kendimizi kasip stres yapiyoruz ve uzuluyoruz aslinda hic gerek yok bu topigi 0dolunay0 sizi sevdim burdayim yoksa hic girmicektim cunku stres yapiyorsun sorun ariyorsun neyseki sali cok rahatladim akisina biraktim. Sana vedolunaya dadua ediyorum insallahbu ay icinde guzel haberler veririz birbirimize

kızlar benimde dündü ovulasyon tarihim testtede ikinci çizgi belliydi burayada yükledim fotoyu ancak akşam ilişki olmadı eşim rahatsızdı biraz üzüldüm ama yapacak birşey yok ona çok fazla belli etmemeye çalıştım çok takmamaya çalışıyorum ancak başaramıyorum sanırım benimde bat 18 mart ancak bu ayda umutsuzum inşşlh sizin güzel haberlerinizi alırız

Ay zaman geçmiyor 9 Mart bat tarihim 25 subat yumurtlama tarihimdi iliski sonrasi 8. Gun acaba testte cikarmi ama bekleyim bat tarihimi degilmi hemen 1 haftada belli olmaz galiba

Gec yumurtladigim icin belli olmaz degilmi ayy ins tutmuştur ya valla belirti sayılırsa ara ara midem bulanıyor sol kasığıma batma oluyor ama psikolojikte olabilir oyuzden belde bağlamıyorum pek eğer hayirliysa saglikla gelsin bebislerimiz ins bu ay guzel haberler aliriz

Bu sol kasıkta batma olayı nedir yaaa Bende de var o

bebeğin yerleşmesi her zaman pembemsi yerleşme kanaması ile olmayabilir kasık ağrısı ve batması sonucuda yerleşme gerçekleşebilir inşşlh sizinkiler bebeişleriniz tutunduğu içindir hayırlı haberlerinizi bekliyorum buradan duyurun inşlh

Ay zaman geçmiyor 9 Mart bat tarihim 25 subat yumurtlama tarihimdi iliski sonrasi 8. Gun acaba testte cikarmi ama bekleyim bat tarihimi degilmi hemen 1 haftada belli olmaz galiba
Bekle canım negatif çıktığında moral bozukluğu oluyor 1 hafta erken test için bence

Keşke bebiş yerleştiği için olsa o batmalar ama çok istediğiniz için psikolojik olabiliyor kimi zaman ben geçen ay çok kasık ağrısı çektim ama maaleseff Bu yüzden bu ay kendimi dinlememeye çalışıyorum hayal kırıklığı zor oluyor

Aynen yaa bende baktim hemen hemen cogumuzun gunu ayni ins hepimiz pitir pitir hamile kaliriz . Bu arada benim akintilarim devam ediyo birde bazen akiskan oluyo bazende normal anlam veremedim acaba ikincidefami yumurtladim falan dedim biliyosun gecen ay ve onceki aylar kuruluktan sikayetciydim bu ay akintim cok kasiklarima surekli batmalar falan oluyo bazende kramplar giriyo istahim acilmaya basladi goguslerim sismeye basladi ama hic agrimiyo sadece buyuduler bilmiyom yaa adet olacagim zamanlarda boyle seyler yasiyodum ne dusunecegimi bilemiyom ama hala adet olacagimi dusunuyorum

insallah yaa :) cok sükur bir sey cikmadi hersey normal hormon yumurtalar :) kan degerim azcik dusuk cikti onuni icinde demiR ilacina basladim bebek olmazsa 5 ay sonra gel dedi :))) ama grip oldum hic gucum yok calisma yapmaya
Çok şükür tatlım o zaman :) Yumurtlama gününe kadar iyileşmeye bak o zaman

İnşallah tutturmuşuzdur ama tutmadıysa bile ben yine testle devam ederim. Çünkü ben tüm hesaplayıcıların söylediği tarihten önce yumurtladım. Eğer testle takip etmeseydim o gün hayatta ilişki olmazdı nasıl olsa daha var diye ki ilk koyu çıktığında gün içinde öyle aman aman bi ilişki isteğim yoktu, hadi çalışma yapalım diyene kadar

Ayyy inşallah kuzum inşallahhh
Benim geçen aya göre akıntılarım normale döndü ama o tahmini yumurtla günü ve akıntısından sonra şıp diye kesildi. Bugüne kadar kasıklarıma ağrı giriyordu bugün o da olmadı. Öyle göğüslerimde falan da değişiklik yok. Gerçi benim rahmime yerleşmedi bile kuzucuğum ama pek belirtim yok yani. Belki de yine adet olurum Bu arada ovulasyon testi yapıyor musun? Oradan da bi takip etsen iyi olur aslında. Dediğin gibi bazen 2.kez yumurtlama da olabiliyormuş

Arkadaslar bu kuzenimin gebelik testi bizim kafamiz karisti bir anlam veremedik birde size sormak istedik bir fikriniz varmi

Eklentiler

• IMG-20150304-WA0000.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 170
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…