Benim de C ve T ilk gün eşitti ertesi gün T azıcık silikti biz bu 2 günde çalıştık. Diğer gün birden silikleşti ki beklenen bir şey bu(LH dalgalaması), o gün yorgunduk çalışma olmadı.4.gün tekrar oldu. Doğru mu, tuttu mu 15 martta göreceğizbu arada ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ilk yaptığım c ve t çizgileri eşit ikinci yaptığım t çizgisi c den daha koyu bugün yaptığım t çizgisi c den silik. Sorum şu bu değişimler bukadar ani olurmu? Dün akşam çalışma oldu buakşamda olmalı yoksa bugünü es geçip yarın mı çalışmalara devam etmeli? ve son sorum biraz saçma ama düşünmeden yapamıyorum daha önce düşük yaptığım için herşeyden şüphelenir oldum mesela yumurtlama zamanı testlere göre belli diyebilirim ama mesela şansa bırakmasak da bat.a kadar yine günaşırı devam etsek ama mesela yumurtlama zamanı başarı yakalanıp o sırada döllenme oluyosa yeni gelen spermlerin bi zararı olurmu böyle bişey duyan bilen varmı yoksa kuruntularım boyut atladı da ben saçma sapan risk unsurlarımı uydurmaya başladım
İnşallah tatlım :) hadi ya dün ben de pek giremedim nasıl çıktı sonuçlar ne dedi doktor???
Sol taraflar c sağ taraflar t canım teste göre herşey doğru gidiyo da sadece bukadar çabuk değişmesine çaşırdım bakalım yumurtalar civciv olcak mı görücez hep bîrlikte 15indeHangi taraf c t anlamadım ama. Ki zaten çok bilen biri değilim :) ilk kez bu ay denedik. De böyle çizgiler birbirine yakınken. Çalışmalara devammm. İnşallah bebis haberlerini alırız senin de
Benim de aynen fotodaki gibi eşit koyu ve silik şekilde ilerledi bakalım bizim de reglim bittiğinden beri gün aşırı çalışmalar devam ediyo. O çok koyu denk geldiği gün de çalışma oldu bakalım neler olacakBenim de C ve T ilk gün eşitti ertesi gün T azıcık silikti biz bu 2 günde çalıştık. Diğer gün birden silikleşti ki beklenen bir şey bu(LH dalgalaması), o gün yorgunduk çalışma olmadı.4.gün tekrar oldu. Doğru mu, tuttu mu 15 martta göreceğizyumurtan döllendiyse bile henüz mikroskobik duzeyde ve rahime gelmedi daha, tüpün birinde geziyor:) evet cinsellik bazen riskli ama bu aşamada bir şeycik olmaz
Benim biraz psikolojim bozuk gibi. Yani çevreden birileri sordukça moralim Bozuluyor .. bi belirti hissetmiyorum ama bazen yerimden kalkınca karnima kramp giriyor gib ı oluyor. Aşırı yorgun hissediyorum ama . Bellrti aramak için çok erken. Bu ay da olmayacak ama. bunu hissediyorum
belli olmaz daha canım adet gününü bekle o gün bile negatif olabilirAy zaman geçmiyor 9 Mart bat tarihim 25 subat yumurtlama tarihimdi iliski sonrasi 8. Gun acaba testte cikarmi ama bekleyim bat tarihimi degilmi hemen 1 haftada belli olmaz galiba
Bu sol kasıkta batma olayı nedir yaaaGec yumurtladigim icin belli olmaz degilmi ayy ins tutmuştur ya valla belirti sayılırsa ara ara midem bulanıyor sol kasığıma batma oluyor ama psikolojikte olabilir oyuzden belde bağlamıyorum pek eğer hayirliysa saglikla gelsin bebislerimiz ins bu ay guzel haberler aliriz
bebeğin yerleşmesi her zaman pembemsi yerleşme kanaması ile olmayabilir kasık ağrısı ve batması sonucuda yerleşme gerçekleşebilir inşşlh sizinkiler bebeişleriniz tutunduğu içindir hayırlı haberlerinizi bekliyorum buradan duyurun inşlhBu sol kasıkta batma olayı nedir yaaaBende de var o
insallah insallahSeninki de aynı gunlerdeymiş, ayy hadi inşallah kendi hamilelik sayfamızı açalım ve gebelik sürecinde hep beraber olalım yine
Bekle canım negatif çıktığında moral bozukluğu oluyor 1 hafta erken test için benceAy zaman geçmiyor 9 Mart bat tarihim 25 subat yumurtlama tarihimdi iliski sonrasi 8. Gun acaba testte cikarmi ama bekleyim bat tarihimi degilmi hemen 1 haftada belli olmaz galiba
Keşke bebiş yerleştiği için olsa o batmalar ama çok istediğiniz için psikolojik olabiliyor kimi zaman ben geçen ay çok kasık ağrısı çektim ama maaleseffBu sol kasıkta batma olayı nedir yaaaBende de var o
Aynen yaa bende baktim hemen hemen cogumuzun gunu ayni ins hepimiz pitir pitir hamile kalirizBiz nasıl denk geldik böyle yaBaşlığın adını 15 Martı Bekleyenler yapsak da olurmuş Gerçi benim BAT 14 mart ama adet olmazsan 15 martta gel demişti doktor. Ayy mart ayı bebiş olsun, 15 mart uğur getirsin bizlere
Çok şükür tatlım o zaman :) Yumurtlama gününe kadar iyileşmeye bak o zamaninsallah yaa :) cok sükur bir sey cikmadi hersey normal hormon yumurtalar :) kan degerim azcik dusuk cikti onuni icinde demiR ilacina basladim bebek olmazsa 5 ay sonra gel dedi :))) ama grip oldum hic gucum yok calisma yapmaya
İnşallah tutturmuşuzdurBenim de aynen fotodaki gibi eşit koyu ve silik şekilde ilerledi bakalım bizim de reglim bittiğinden beri gün aşırı çalışmalar devam ediyo. O çok koyu denk geldiği gün de çalışma oldu bakalım neler olacakArtık bu sistematik çalışmaya da tutmazsa bidahaki ay çok cool olucam hiç düşünmicem kendime şimdiden tembihliyorum
Ayyy inşallah kuzum inşallahhhAynen yaa bende baktim hemen hemen cogumuzun gunu ayni ins hepimiz pitir pitir hamile kaliriz. Bu arada benim akintilarim devam ediyo birde bazen akiskan oluyo bazende normal anlam veremedim acaba ikincidefami yumurtladim falan dedim biliyosun gecen ay ve onceki aylar kuruluktan sikayetciydim bu ay akintim cok kasiklarima surekli batmalar falan oluyo bazende kramplar giriyo istahim acilmaya basladi goguslerim sismeye basladi ama hic agrimiyo sadece buyuduler bilmiyom yaa adet olacagim zamanlarda boyle seyler yasiyodum ne dusunecegimi bilemiyom ama hala adet olacagimi dusunuyorum
test bozuk tatlım yarın sabah tekrar yapsınArkadaslar bu kuzenimin gebelik testi bizim kafamiz karisti bir anlam veremedik birde size sormak istedik bir fikriniz varmi