ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim testlerde kargoda bende başlıycam çok heyecanlıyım bayanlar Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...
amin canım hayırlısı ile olur inşallah yalnız hazırlıklı ol testlerde kafa karışıklığı yaratabiliyor bu da strese neden oluyor birgün koyu çıkıyor birgün silik sonra yine koyulaşıyor mesela ben hiç tam koyu çizgiyi yakalayamadım herkeste lh hormonu farklı oluyormuş buda iyice gerdi koyulaşmadı acaba yumurtlama oldu mu diye

Neden öyle dediniz? Polikistik overi olanların ovulasyon testlerindeki durumu konusunda negatif bir durum mu var merak ettim birşey biliyorsanız paylaşmanızı rica ederim

Seninle ayni duygulari paylasiyorum cnm icimden bir ses sanki ben anne olamiyacakmisim gibi geliyo belkide rabbimde beni boyle siniyordur deyip sukretmekten baska birsey gelmiyo elimden. Bendede vu ayda hayvan istegi basladi bende kopek istiyorum ama saklayacak yerim yok kediden korkmasaydim alirdim hemen kafayi dagitmak icin birseylere ihtiyacim var sanirim

Benim bir kedim var bebekken gelmişti şimdi 2,5 yaşında insanlar şimdiden söylüyorlar bebek olunca tarçını ne yapacaksın diye asla ondan vazgeçmem bütün aşıları veteriner kontrolü var onu ben büyüttüm biberonla nasıl neden bırakayım bebek olunca evdeki hayvanınızla çok ayrı bir bağ oluşuyor insanın arasında böyle bir isteğin varsa iyi düşün derim insanlar saçma sapan konuşuyor sağlam durabilecek misin? Bebeği olunca evdeki can yoldaşından vazgecenleri görünce öyle üzülüyorum ki bu da benim oğlum nasıl vazgeçilir ondan

Eklentiler

• IMG_1055529094832.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 127
arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı

Böyle bir durum yaşayan var mı bilmiyorum ama hamilelik belirtisi olduğunu düşünüyorsan 1 hafta bu belirtiler için erken bence

Kizlarr napiyorsunuz gorusmeyeli.Kızlar bat tarihim 9 Mart ara ara sol kasığıma batma oluyor akıntım beyazdan sarıya dondu simdi gene beyaz anlamadım ya bir diyorum hamileyim ins bir ümitsizliğe kapılıyorum yumurtlamamin üstünden daha 5 gun gecti

Seni anliyorum bir iki gün geçince bile hemen belirti arıyor insan. İnşallah yanılmıyorsindur da bebis vardır 6 gün sonra da yoklama alınca. burdaaaaa der

bugünun duaları için 0dolunay0 icin olsun. Bu gece buradaki arkadaşlarımin ve benim isteğim şu ki: bu arkadaşımızın (0dolunay0) hayırlısıyla bu önümüzdeki gununde gebelik testinde çift çizgisi çıksın. :) Sağlıklı bir hamileliği olsun. Nurtopu gibi bebişi olsun. Kalbinden gecen bütün duaları dilekleri kabul olsun . Meryem suresi ve ayetel kursi hurmetine duamiz kabul olsun . Aminnnnn

Seni anliyorum bir iki gün geçince bile hemen belirti arıyor insan. İnşallah yanılmıyorsindur da bebis vardır 6 gün sonra da yoklama alınca. burdaaaaa der
Yaa evet canım acayip merak ediyorum daha 5 gun gecti yumurtlamamin üstünden suanda negatif cikar degilmi birde gec yumurtluyorum ben vallahi evde 5 tane gebelik testi var onlar bana ben onlara bakıyorum 9 Mart bat tarihim bir gecseydi ins hepimiz guzel haberleri yazarız Bazende ümitsizliğe kapılıyorum olmadı galiba diyorum

Ben de bir yandan dua ediyorum tabi de bir yandan da olmama ihtimaline hazırlıyorum kendimi. testim tamamen silik cikti. Dunki çalışmadan sonra benim de kafam rahat artık bundan sonrası rabbim ol derse oluverir . Benim hiç olmazdı ilişki sabahı karnima kramp gibi ağrılar girmişti hemen belirti ye yordum da abartmasam ii olacak tabi

Ben de ümitsizliğe kapılıyorum. Aman napalım biz elimizden geleni yaptık. Ovu testlerimi de saydım iki ay yetecek kadar var. Ümidim izi kaybetmeden yolumuZa bakalım. Sen de öyle düşün. iki gün önce test yapsan mi ki

Ay bende ya ümitsizliğe kapılıyorum dediğin gibi ins bu ay olur allahım saglikli bebekler nasip etsin ins Ya yumurtlamadan 10 gun sonra cikar diyorlar benim 25 de koyulasmisti 9 Mart bir gelsede baksak ay herkese süpriz olur inssssss

Hayvan saklamak bebege engel degilki benim cok hosuma gidiyo cocuklar hayvan sevgisiyle buyuyo elimde olsa hic dusunmeden bir kopek alirdim cok seviyorum kopekleri cocugumla oynardi ama malesef alamiyorum ortamim musait degil. Ben kedileri seviyorum cok tatlilar ama birazcik korkuyorum kediden uzaktan sevenlerdenim . Hayvanlari sevemeyen insanlarida sevemez bana gore onlar sadece sevgi istiyor bizden karsiliksiz seviyorlar bizi kopek istiyoomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…