- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 37
Benim de C ve T ilk gün eşitti ertesi gün T azıcık silikti biz bu 2 günde çalıştık. Diğer gün birden silikleşti ki beklenen bir şey bu(LH dalgalaması), o gün yorgunduk çalışma olmadı.4.gün tekrar oldu. Doğru mu, tuttu mu 15 martta göreceğiz yumurtan döllendiyse bile henüz mikroskobik duzeyde ve rahime gelmedi daha, tüpün birinde geziyor:) evet cinsellik bazen riskli ama bu aşamada bir şeycik olmazbu arada ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ilk yaptığım c ve t çizgileri eşit ikinci yaptığım t çizgisi c den daha koyu bugün yaptığım t çizgisi c den silik. Sorum şu bu değişimler bukadar ani olurmu? Dün akşam çalışma oldu buakşamda olmalı yoksa bugünü es geçip yarın mı çalışmalara devam etmeli? ve son sorum biraz saçma ama düşünmeden yapamıyorum daha önce düşük yaptığım için herşeyden şüphelenir oldum mesela yumurtlama zamanı testlere göre belli diyebilirim ama mesela şansa bırakmasak da bat.a kadar yine günaşırı devam etsek ama mesela yumurtlama zamanı başarı yakalanıp o sırada döllenme oluyosa yeni gelen spermlerin bi zararı olurmu böyle bişey duyan bilen varmı yoksa kuruntularım boyut atladı da ben saçma sapan risk unsurlarımı uydurmaya başladım