Koyu çizgi gördüğüm ilk gün ve ertesi gün çalışma oldu. 3.gün dinlendik, dün yani 4.gün yine çalışma oldu. Artık ikinci çizgi hayalet gibi. Bundan sonra 2-3 güne bir ya da canımız isterse çalışacağız. İnşallah yumurtlama olduğunda içeride sperm vardır ve ikisi buluşmuşturCanım okuduklarıma göre pozitif sonucu yakaladıktan sonra 12-48 saate yumurta çatlıyormus yani pozitifi gördükten sonraki 3 gün önemli denemeye devam et canım benim
Kızlar iyiki varsınız hepiniz hem moral veriyor hem destek oluyorsunuz inanın kendime dua ettiğim zamanlarda sizin içinde ediyorum isminizi bilmesem sizi tanımasam bile
Allah razı olsun, dileklerinizi hayırlısı ile tez zamanda kabul etsin inşallahTeşekkürler evet ya aslında dua çemberi olusturalim. Böyle bu sayfada kilerin günü olsun. Dua günü. Herkes yatmadan önce gün içinde aklından geçirsin . İsim bilmese de atıyorum dolunay deyince allah da bilir neyi kimi kastettiğimizi ne dersiniz. .
Kızlar bu da bugünku gene mi koyu yahu. Dünkü daha mı koyuydu. É ben bugun mu yumurtlucam dün muydu. of
Benimki de aynen böyleydi. İlk gün koyu, 2.gün de koyu ama ilk günden silikti. 3.gün doktora gittiğimde yumurtlama olmuş demişti ki o 2 gün uzayan akıntım oldu bir daha olmadı. Senin akıntın var mı?Bu da dünküydu
Bununla ilgili açılmış başlık bile var Hamilelik Belirtileri sayfasındaDünkü daha koyuymus canm ama bugunküde iyi yani. Bence sen calismaya devam et. Ne olur ne olmaz. Ovulasyon testiyle gebelik te belli oluyrms bilgnz var mi bilmiyorm ama oyleyms.
Sağol canım yazdıkların için moral oldu valla her gece yatarken dua ediyorum aklıma geldikçe de meryem süresini okuyorum gerisi rabbime kalmış hepimiz için hayırlısı insallah
Simdiden başladın mi testlere 6 martta başla istersen. Ay geçsin günler valla
Hadi inşallah koyu çizgiyi görürsün
İnşallah tatlım inşallah. Ovulasyon testlerindeki çift çizgileri paylaştığımız gibi gebelik testlerindeki çift çizgileri paylaştığımız günler de gelir inşallah :)Bakalım inşallah yaa hepimiz hep görelim çift çizgiyi hep çogalalım hayırlısiyla
Teşekkürler evet ya aslında dua çemberi olusturalim. Böyle bu sayfada kilerin günü olsun. Dua günü. Herkes yatmadan önce gün içinde aklından geçirsin . İsim bilmese de atıyorum dolunay deyince allah da bilir neyi kimi kastettiğimizi ne dersiniz. .
Evet Son iki gündür çok akıntı . Bir de dün ilişkiden sonra da hani sabah okulda falan da kramp giriyordu karnima böyle ani şiddetli sonra geçiyordu. Anlamadım. Yumurtlama oldu galiba derken eve geldim gené koyu çizgi. Şimdi de baktım test durunca t dağılmış ve daha belirgin gibi dünden . Anlamadığım şu ki bu testler gelecekteki yumurtlamayi gösteriyorsa ben hala çatlamadim mi onca belirti ağrıya. Dünkü koyu teste ragmenBenimki de aynen böyleydi. İlk gün koyu, 2.gün de koyu ama ilk günden silikti. 3.gün doktora gittiğimde yumurtlama olmuş demişti ki o 2 gün uzayan akıntım oldu bir daha olmadı. Senin akıntın var mı?
Haydi o halde bugünun duaları sevgi8788 için olsun. Bu gece buradaki arkadaşlarımin ve benim isteğim şu ki: bu arkadaşımızın (sevgi8788) hayırlısıyla bu önümüzdeki gununde gebelik testinde çift çizgisi çıksın. :) Sağlıklı bir hamileliği olsun. Nurtopu gibi bebişi olsun. Kalbinden gecen bütün duaları dilekleri kabul olsun . Meryem suresi ve ayetel kursi hurmetine duamiz kabul olsun . AminnnnnSevdim ben yapalım bence de yerler gökler dua ile duruyormuş ve bizlerin birbirine ettiği dualar daha makbul ve iyiymiş :)) inşallah dualarınız ve dualarımız kabul eyler yüce Rabbim
Haydi o halde bugünun duaları sevgi8788 için olsun. Bu gece buradaki arkadaşlarımin ve benim isteğim şu ki: bu arkadaşımızın (sevgi8788) hayırlısıyla bu önümüzdeki gununde gebelik testinde çift çizgisi çıksın. :) Sağlıklı bir hamileliği olsun. Nurtopu gibi bebişi olsun. Kalbinden gecen bütün duaları dilekleri kabul olsun . Meryem suresi ve ayetel kursi hurmetine duamiz kabul olsun . AminnnnnSevdim ben yapalım bence de yerler gökler dua ile duruyormuş ve bizlerin birbirine ettiği dualar daha makbul ve iyiymiş :)) inşallah dualarınız ve dualarımız kabul eyler yüce Rabbim
LH hormonu yumurtlamayı sağlayan hormon. Bu belli bir seviyeye yükselince yumurtalıklar yumurtayı serbest bırakıyor. Yani koyu çıktığı gün veya sonraki gün mutlaka yumurtlama oluyor. Çünkü LH yüksekken yumurtlama oluyor dediğim gibi. Koyulukla eş zamanlı ağrı ve akıntın varsa kesin yumurtlamışsındır kuzum. Gerisi spermlerin işi biz üzerimize düşeni yaptık.Evet Son iki gündür çok akıntı . Bir de dün ilişkiden sonra da hani sabah okulda falan da kramp giriyordu karnima böyle ani şiddetli sonra geçiyordu. Anlamadım. Yumurtlama oldu galiba derken eve geldim gené koyu çizgi. Şimdi de baktım test durunca t dağılmış ve daha belirgin gibi dünden . Anlamadığım şu ki bu testler gelecekteki yumurtlamayi gösteriyorsa ben hala çatlamadim mi onca belirti ağrıya. Dünkü koyu teste ragmen
Amiiin amin aminHaydi o halde bugünun duaları sevgi8788 için olsun. Bu gece buradaki arkadaşlarımin ve benim isteğim şu ki: bu arkadaşımızın (sevgi8788) hayırlısıyla bu önümüzdeki gununde gebelik testinde çift çizgisi çıksın. :) Sağlıklı bir hamileliği olsun. Nurtopu gibi bebişi olsun. Kalbinden gecen bütün duaları dilekleri kabul olsun . Meryem suresi ve ayetel kursi hurmetine duamiz kabul olsun . Aminnnnn
Cnm bugune kadar seffaf ve uzayan bir akintim vardi yumurtlama gunlerindekine benziyodu bugun biraz azalmaya basladi galiba benimde kasikarima igne batmasi gibi oluyor ama daha onceki aylardada boyle olmustum o yuzden pek umitlenmiyorum. Bilmiyorum ama benim bu ay hic umudum yok bir tufaim yani uzgunde degilim artik akisina biraktim amaan salla gitsin kafasindayimNasıl bir akıntı canım? Uzayandan mı yoksa katı kıvamlı mı? Benim peçeteye silince geliyor bazen de çamaşırda görüyorum. Katı kıvamlı ve uzamıyor, her ay olur bu bende. Kasıklarıma yine her ay olduğu gibi ağrı giriyor. Ama seninki normalde daha önce olmayan bir akıntı ise şüphe uyandırıyor
Haydi o halde bugünun duaları sevgi8788 için olsun. Bu gece buradaki arkadaşlarımin ve benim isteğim şu ki: bu arkadaşımızın (sevgi8788) hayırlısıyla bu önümüzdeki gununde gebelik testinde çift çizgisi çıksın. :) Sağlıklı bir hamileliği olsun. Nurtopu gibi bebişi olsun. Kalbinden gecen bütün duaları dilekleri kabul olsun . Meryem suresi ve ayetel kursi hurmetine duamiz kabul olsun . Aminnnnn
Amiiin amin amin
Haydi o halde bugünun duaları sevgi8788 için olsun. Bu gece buradaki arkadaşlarımin ve benim isteğim şu ki: bu arkadaşımızın (sevgi8788) hayırlısıyla bu önümüzdeki gununde gebelik testinde çift çizgisi çıksın. :) Sağlıklı bir hamileliği olsun. Nurtopu gibi bebişi olsun. Kalbinden gecen bütün duaları dilekleri kabul olsun . Meryem suresi ve ayetel kursi hurmetine duamiz kabul olsun . Aminnnnn
Akıntı dışında ben de aynı durumdayım. An geliyor ya bu defa oldu galiba diyorum, an geliyor yok ya geçen aylarda da böyle olmuştun başlama gene diyorum. Mesela şu an nötr durumdayım hiç his yok içimde. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum sanırım. Hatta bugün eşime ben kedi istiyorum dedim. Çocuğum olmuyor bari kedim olsun dedim. Kızdı bana, nerden biliyorsun ya şu an içindeyse dedi. Cevap veremedim tabi. Olmasını çok istiyorum ama bu ay da tutmaması ihtimaline hazırım (şimdilik) sanırım... Rabbim sen hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et...(amin)Cnm bugune kadar seffaf ve uzayan bir akintim vardi yumurtlama gunlerindekine benziyodu bugun biraz azalmaya basladi galiba benimde kasikarima igne batmasi gibi oluyor ama daha onceki aylardada boyle olmustum o yuzden pek umitlenmiyorum. Bilmiyorum ama benim bu ay hic umudum yok bir tufaim yani uzgunde degilim artik akisina biraktim amaan salla gitsin kafasindayim
Sanırım bu sayıyı 1 günde okumak beni de aşar. Ben Meryem Suresi okuyorum. İçinde yanlış hatırlamıyorsam bu dua da var. Rabbim içten edilmiş duaların, sevdiği kulların yüzü suyu hürmetine bizim dualarımızı da kabul eder inşallah...Amin...KızLar Zekeriya peygamberimizin Duası nı paylaşayım sizle bende bu duayı burda okudum ve araştırdım çok güzel bi dua
" Kale Rabbi Hebli min ledünke zürriyetten tayyibeten inneke Semiud dua " bu duayı 7000 kere okumuşlar ben denedim ama çalıştığım için okuyamadım hafta içi hafta sonu da gezme oluyor 1000 i zorladım da 1 günde 7000. Okunmalıymış