- 21 Nisan 2014
- 1.669
- 1.957
Valla canım o günden sonra hergün denedik en hayırlısı olur inşallah hepimiz içinO günleri degerlendrdiysen oldu bu is :) insallah tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım o günden sonra hergün denedik en hayırlısı olur inşallah hepimiz içinO günleri degerlendrdiysen oldu bu is :) insallah tabi
Simdiden başladın mi testlere 6 martta başla istersen. Ay geçsin günler vallaBende de 2 erken gebelik 6gebelik 9 ovulasyon testi var :)) bakalım hayırlısıyla olur inşallah benim tahmini yumurtlamam 9 Mart az kaldı günler su gibi geçiyor kızlarrr
Teşekkürler evet ya aslında dua çemberi olusturalim. Böyle bu sayfada kilerin günü olsun. Dua günü. Herkes yatmadan önce gün içinde aklından geçirsin . İsim bilmese de atıyorum dolunay deyince allah da bilir neyi kimi kastettiğimizi ne dersiniz. .Kızlar iyiki varsınız hepiniz hem moral veriyor hem destek oluyorsunuz inanın kendime dua ettiğim zamanlarda sizin içinde ediyorum isminizi bilmesem sizi tanımasam bile
Oy Oy 3 gün mü. Yahu benden pes. Koyu çıktığı gün ve sonraki gün de olsun. Yetsin inşallah yahu. O velet bi gelsin sorarım Hesabını o kadar test takibi . Dualar duşa girmeler kocanın psikolojisini düşünmeler. Ne emek ettik vallaCanım okuduklarıma göre pozitif sonucu yakaladıktan sonra 12-48 saate yumurta çatlıyormus yani pozitifi gördükten sonraki 3 gün önemli denemeye devam et canım benim
Ben varım zaten yapıyorum hem kendime hem sizeTeşekkürler evet ya aslında dua çemberi olusturalim. Böyle bu sayfada kilerin günü olsun. Dua günü. Herkes yatmadan önce gün içinde aklından geçirsin . İsim bilmese de atıyorum dolunay deyince allah da bilir neyi kimi kastettiğimizi ne dersiniz. .
Bende öyle diyorum valla ne emek ne emek benim çizgi tamamen kayboldu iyi mi kötü mü bilmem ben bugün bırakıyorum tamamen hem testi hem çalışmayı gerisi Allaha kalmış hayırlısı artıkOy Oy 3 gün mü. Yahu benden pes. Koyu çıktığı gün ve sonraki gün de olsun. Yetsin inşallah yahu. O velet bi gelsin sorarım Hesabını o kadar test takibi . Dualar duşa girmeler kocanın psikolojisini düşünmeler. Ne emek ettik valla
Dünkü daha koyuymus canm ama bugunküde iyi yani. Bence sen calismaya devam et. Ne olur ne olmaz. Ovulasyon testiyle gebelik te belli oluyrms bilgnz var mi bilmiyorm ama oyleyms.Bu da dünküydu
Canim birde bu sonuc kac dakika icinde cikiyr. Ben dün aksam yaptm silikti öyle birakmisim masanin ustunde disari ciktik esimle geldm baktm birazck daha belirgin olms dikkate almim dimi.Kızlar bu da bugünku gene mi koyu yahu. Dünkü daha mı koyuydu. É ben bugun mu yumurtlucam dün muydu. of
Dünkü daha koyu dimi. Ama ne bilim siliklesecek diye beklerken.. Dünkü nu saat 9 da yaptım t hemen çıktı ve koyuydu ilk andan itibaren. Bugünkü daha yavaş sonuçlandı. 10 20 dk arası gecerliymis sonrasi doğru degilmisDünkü daha koyuymus canm ama bugunküde iyi yani. Bence sen calismaya devam et. Ne olur ne olmaz. Ovulasyon testiyle gebelik te belli oluyrms bilgnz var mi bilmiyorm ama oyleyms.
Ovulasyon testini yapan veya getiren firmayı arasana canım, kutunun üstündeki numaradan.prospektüsünde ne yazıyor açıklama olarak?Bu da dünküydu
Arayıp ne derim ki. Aynı şeyler tek negatifti r çift çizgi pozitiftır. Pozitif gördüğünuz gün 24 36 saat arasında yumurtlama olacak diyor. Aman iyice kızdım bu testlere falan bu bebek olayina bile . Tuttum getirdim hayatımın merkezine koydum. Yoruldum şimdidenOvulasyon testini yapan veya getiren firmayı arasana canım, kutunun üstündeki numaradan.prospektüsünde ne yazıyor açıklama olarak?
Kızlar bu da bugünku gene mi koyu yahu. Dünkü daha mı koyuydu. É ben bugun mu yumurtlucam dün muydu. of
Dünkü daha koyuymuş giderek silikleşecek sanırım çok haklısın canım testler beni de gerim gerim gerdi en hayırlısını allah bilir diyorum artık stres hamile kalmayı çok etkiliyormuş ama bu durumda stres yapmamakta mümkün olmuyor sende rahatlatmaya çalış kendiniArayıp ne derim ki. Aynı şeyler tek negatifti r çift çizgi pozitiftır. Pozitif gördüğünuz gün 24 36 saat arasında yumurtlama olacak diyor. Aman iyice kızdım bu testlere falan bu bebek olayina bile . Tuttum getirdim hayatımın merkezine koydum. Yoruldum şimdiden
Haklısın canım ya. Böyle stresle değil bebek hiç bir is doğru yapılmaz. Eşimle olan ilişkim hiç böyle bir hal almamıştı. Spontané gelişen her durumu böyle görev gibi düşünüp bozar oldum . Psikolojik sorun en kötüsü bence .. Bugün de nasıl olacak bilmiyorum. Teste bakarsan yarın da lazım gibi de yok artık yani Pes ettim ben . Bu ay da olmaz gibi zaten. İçimde hiç his yok. Karamsar hissediyorum. Ben kim bebek kim diyorum. Neyse iyi ki siz varsınız. Size içimi döküyorm. Çevremdekiler eşimde dahil kimse içimde ne fırtınalar kopuyor.Bilmiyor. O değil Sol tarafım kalbim tutukluk yapıyor kramp giriyor gibi oluyor . Strese bağlı. .Dünkü daha koyuymuş giderek silikleşecek sanırım çok haklısın canım testler beni de gerim gerim gerdi en hayırlısını allah bilir diyorum artık stres hamile kalmayı çok etkiliyormuş ama bu durumda stres yapmamakta mümkün olmuyor sende rahatlatmaya çalış kendini
Evet canim 15 dkdan sonrası gecerszmisDünkü daha koyu dimi. Ama ne bilim siliklesecek diye beklerken.. Dünkü nu saat 9 da yaptım t hemen çıktı ve koyuydu ilk andan itibaren. Bugünkü daha yavaş sonuçlandı. 10 20 dk arası gecerliymis sonrasi doğru degilmis
çok haklısın,geçen gün tartıştık eşimle en sonunda,bende de tamamen görev halini aldı sanki,mutlaka bugün olmalı moduna giriyorum eşim ben makine değilim saçmalıyosun duygu olmadan sadece bebek için yapılır mı diyor düşündüm doğru söylüyor. eşimi de gerdim iyice,doğru söylüyosun kimse farkında olmuyor neler hissettiğimizin sende çok stres yapmışsın belli bu testler iyice geriyor insanı ya koyulaştı mı silikleşecek mi,ne zaman olsun,günde kaç defa yapayım,hangi saatlere denk gelsin,dur eşim pekmez içsin olmadı kahvede vereyim falan. Bende bu ay umutsuzum ama eğer olmazsa gelecek ay böyle davranmamaya karar verdim,rahat olmaya çalışacağım,akışına bırakmak daha iyi olacak gibi geliyor yarış haline dönüştü iyice,benden çoookk sonra evlenen arkadaşlarımı tanıdıkları gördükçe içime bir taş oturuyor asla kıskanmıyorum ama elimde değil içim buruluyor2,5 senelik evliyim 2 sene hiç istemedik şimdi pişman oluyorum korunduğuma . Belki abartıyoruzdaha kısa bir süredir istiyoruz belki ama insanın içine o özlem gelip yerleştimi önüne geçilmiyor. Senelerce bekleyenlere,bir rahatsızlık sonucu tedavi olup bebek sahibi olmaya çalışanlara yinede umudunu kaybetmeyenlere hayranım. Allah isteyen herkese bekletmeden hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallahHaklısın canım ya. Böyle stresle değil bebek hiç bir is doğru yapılmaz. Eşimle olan ilişkim hiç böyle bir hal almamıştı. Spontané gelişen her durumu böyle görev gibi düşünüp bozar oldum . Psikolojik sorun en kötüsü bence .. Bugün de nasıl olacak bilmiyorum. Teste bakarsan yarın da lazım gibi de yok artık yani Pes ettim ben . Bu ay da olmaz gibi zaten. İçimde hiç his yok. Karamsar hissediyorum. Ben kim bebek kim diyorum. Neyse iyi ki siz varsınız. Size içimi döküyorm. Çevremdekiler eşimde dahil kimse içimde ne fırtınalar kopuyor.Bilmiyor. O değil Sol tarafım kalbim tutukluk yapıyor kramp giriyor gibi oluyor . Strese bağlı. .
Nasıl bir akıntı canım? Uzayandan mı yoksa katı kıvamlı mı? Benim peçeteye silince geliyor bazen de çamaşırda görüyorum. Katı kıvamlı ve uzamıyor, her ay olur bu bende. Kasıklarıma yine her ay olduğu gibi ağrı giriyor. Ama seninki normalde daha önce olmayan bir akıntı ise şüphe uyandırıyorCnm bence devam etme hep silik cikacak ben bugun yapmadim biratim yapmayi bundan sonrada gun asiri iliski dusunuyorum birde benim akintim durmadi devam ediyo seninde oylemi
Hadi inşallah koyu çizgiyi görürsünBende de 2 erken gebelik 6gebelik 9 ovulasyon testi var :)) bakalım hayırlısıyla olur inşallah benim tahmini yumurtlamam 9 Mart az kaldı günler su gibi geçiyor kızlarrr