ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

26 sındaki koyuluk nasıldı ki. Çalışma olduysa umut var bence. Bi de ben bugünku testi sabah ilk idrardan sonrakiyle yaptim. Sıvı falan almadan. Diğerleri hep 12 deydi bunu 9 da yaptım.
26'sında 2. Çizgi bariz belliydi ama diğeriyle eşit koyulukta değildi aralarında baya fark vardı en koyusu oydu sonra giderek silikleşti 2 gündür de kayboldu gitti

İnşallah canım ya bilmiyorum bu test ayrı bir baskı oluşturdu üzerimde inşallah çabalarımızı boş çıkarmaz rabbim hiçbirimizin
Amin canım. Ben de stres oluşturmadı tam tersi oh ya bu defa ne zaman yumurtladığımı biliyorum dedim. Çift çizgi benive eşimi baya mutlu etti. Silikleşince çalışamadık ona canım sıkılıyor. Gerçi tam saatinde bile ilişki olsa en fazla %50 şans var... Bu arada ovulasyon testi ilk yapmaya başladığım günlerde gibi silik çıkıyor artık. Yapmaya devam edeyim mi ki?

Yahu çok sevindim ne güzel çıkmış çift çizgi :) hadiii darısı hcg ye olsun onda da görürsün inşallah
Inşallah bu ay bende görürüm çift çizgiyi bu kadar koyu

Canım takma kafana bak ben taktım da ne oldu erken adet gördüm bazen akışına bırakmak güzel :) siz eşinle meleğiniz için maddi olması gerekenleri yerine getirdiniz Sırada manevi görevler var bolca Dua et ki inşallah sağlıklı eliayağıdüzgün hayırlı evladın ya da evlatların olur inşallah

Ne kadar kaldıki test adet Gününe bi tane ayır gerisini yap gitsin :) inşallah gerek kalmaz bir daha ki aya :))

Ne kadar kaldıki test adet Gününe bi tane ayır gerisini yap gitsin :) inşallah gerek kalmaz bir daha ki aya :))
Tam bilmiyorum ama sanırım 12-13 tane kadar var. BAT 14 Mart, tam yetecek kadar var yani dediğin gibi inşallah bu ay hamile kalırım gerek kalmaz bu testlere :)

Yahu çok sevindim ne güzel çıkmış çift çizgi :) hadiii darısı hcg ye olsun onda da görürsün inşallah
Inşallah bu ay bende görürüm çift çizgiyi bu kadar koyu
Dimi insanı sevindiriyor:) bekle tahmini hesaplama gununden sonraki gun cikti benim . senin de hcg çift çıksın insallah benim de tabı :) toptan sevinelim

Tam bilmiyorum ama sanırım 12-13 tane kadar var. BAT 14 Mart, tam yetecek kadar var yani dediğin gibi inşallah bu ay hamile kalırım gerek kalmaz bu testlere :)
Ben de 10 tane hcg testi var 15 Martta bi çift görim keyfi yapiveririm kalanları

Bence etme. Zaten doktor da da gördün yumurtlama olacagini.oldu bitti gibi. Bugün çalış ama gene. Eğer tutmasa gelecek ay gene burda oluruz.O zaman kullanırsin İnşallah gerek kalmaz Tabi de :)

26'sında 2. Çizgi bariz belliydi ama diğeriyle eşit koyulukta değildi aralarında baya fark vardı en koyusu oydu sonra giderek silikleşti 2 gündür de kayboldu gitti
O günleri degerlendrdiysen oldu bu is :) insallah tabi

Ben de 10 tane hcg testi var 15 Martta bi çift görim keyfi yapiveririm kalanları
Bende de 5 tane gebelik testi ovulasyonların dışında. Bir süre daha devam edeyim bakayım LH seviyem nasıl seyredecek, alışkanlık yaptı bu gidişle hepimiz tez yazacağız bu testlerle ilgili

Bence etme. Zaten doktor da da gördün yumurtlama olacagini.oldu bitti gibi. Bugün çalış ama gene. Eğer tutmasa gelecek ay gene burda oluruz.O zaman kullanırsin İnşallah gerek kalmaz Tabi de :)
Dün gece de çalışacaktım ama olmadı. Dediğin gibi inşallah bu gece de çalışıp bir planlı ilişki sürecinin daha sonuna geleceğiz. Bu geceden sonra adet gününe kadar keyfi ilişkiler dönemi başlamıştır. Hepimize hayırlı olsun

dimi ya sen de de oluyor mu . hani keyfi kaçıyor sanki ..ben de bugün yarın .. sonra da dedim zaten eşime 15 ine kadar rahat et haydi iigeceler .. ayetel kursi okiyim yatim

dimi ya sen de de oluyor mu . hani keyfi kaçıyor sanki ..ben de bugün yarın .. sonra da dedim zaten eşime 15 ine kadar rahat et haydi iigeceler .. ayetel kursi okiyim yatim
Allah kabul etsin canım. Tabi bir süre sonra istek azalıyor ama olsun.

Cnm bence devam etme hep silik cikacak ben bugun yapmadim biratim yapmayi bundan sonrada gun asiri iliski dusunuyorum birde benim akintim durmadi devam ediyo seninde oylemi

Bende de 5 tane gebelik testi ovulasyonların dışında. Bir süre daha devam edeyim bakayım LH seviyem nasıl seyredecek, alışkanlık yaptı bu gidişle hepimiz tez yazacağız bu testlerle ilgili

Bende de 2 erken gebelik 6gebelik 9 ovulasyon testi var :)) bakalım hayırlısıyla olur inşallah benim tahmini yumurtlamam 9 Mart az kaldı günler su gibi geçiyor kızlarrr

Canım okuduklarıma göre pozitif sonucu yakaladıktan sonra 12-48 saate yumurta çatlıyormus yani pozitifi gördükten sonraki 3 gün önemli denemeye devam et canım benim

Sağol canım yazdıkların için moral oldu valla her gece yatarken dua ediyorum aklıma geldikçe de meryem süresini okuyorum gerisi rabbime kalmış hepimiz için hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…