- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 37
Tamam sen de çalış hafta sonu Hamile kalınca çok arayacaklar bugünleri hıhBende hafta sonu boş durmim o zaman adamlar ne çekiyor elimizdn yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen de çalış hafta sonu Hamile kalınca çok arayacaklar bugünleri hıhBende hafta sonu boş durmim o zaman adamlar ne çekiyor elimizdn yaa
15 Şubatta adet olmuştum en son. Doktorun dediğine göre eğer adet olmamışsam 15 Martta kan testi için gideceğim. Yani sanırım yeni BAT tarihim 14 Mart oldu.Himm sen kacibda adet oldun cnm ben 12 sinde adet oldum ben tam zamaninda baslamisim demekki
Ben de kuru incir ceviz yedim bugünArkadaşlar yanlış anlamayin ama benim bi arkadas cok bebek istiodu simdi 2 tane var dediki kuru incir ceviz badem esinde sende bol bol ye cok faydaai var biz basladik sizede tavaiye ederim
Benim de 14 mart. ama ben şimdiden kötüye alıştırmak istiyorum kendimi. Yine tek çizgi görecekmisim gibi geliyo15 Şubatta adet olmuştum en son. Doktorun dediğine göre eğer adet olmamışsam 15 Martta kan testi için gideceğim. Yani sanırım yeni BAT tarihim 14 Mart oldu.
Bende bu ay erken yumurtladigim icin takvimde 16 diyo ama 13-14 adet gunlerim benimde olabilir15 Şubatta adet olmuştum en son. Doktorun dediğine göre eğer adet olmamışsam 15 Martta kan testi için gideceğim. Yani sanırım yeni BAT tarihim 14 Mart oldu.
Umutsuzluğa kapılma vorones bende çok ümitli değilim ama benimki hayal kırıklığına uğramamak için Allah çok büyük hayırlı bir zamanda olacaktır insallahB
Benim de 14 mart. ama ben şimdiden kötüye alıştırmak istiyorum kendimi. Yine tek çizgi görecekmisim gibi geliyo
Hahahayyy ayyy komigiz valla yaaaAy hiç sorma bıktı benim eşim iyice görev gibi oldu bu iş seviyorsan gel çocuk için değil kullanma beni diyo
Aynennn :-D bazen öyle deyip ikna ediyrm benimkiniTamam sen de çalış hafta sonu Hamile kalınca çok arayacaklar bugünleri hıh
Ne hallere düştük evlenmeden önce karar veriyosun oluyor zannederdim şimdi bir çift çizgiden medet umar hale geldikHahahayyy ayyy komigiz valla yaaa
Yaaa deme öyle. .. İnşallah hayırlısı ile gebelik testinde göreceğiz çift çizgiyi. Adet bile olsak umutsuzluk yoktu, söz vermiştik unuttun mu fıstık?B
Benim de 14 mart. ama ben şimdiden kötüye alıştırmak istiyorum kendimi. Yine tek çizgi görecekmisim gibi geliyo
Hadi bakalım gebelik testini de beraber yapacağız deseneBende bu ay erken yumurtladigim icin takvimde 16 diyo ama 13-14 adet gunlerim benimde olabilir
Aynen cnm benim bakalim belirtilerimiz nasil olucakHadi bakalım gebelik testini de beraber yapacağız desene
Hele tek göreyim daha da çok unuturum sanırım. Tut beni Napiyim kötüye alıştırim diye öyle dedim. Gerçi hayırlışı biz bilemeyiz iyi mi kötü mü. İnşallah mart in Son haftası hepimiz çift çizgi hcg fotoları atarıZ.Yaaa deme öyle. .. İnşallah hayırlısı ile gebelik testinde göreceğiz çift çizgiyi. Adet bile olsak umutsuzluk yoktu, söz vermiştik unuttun mu fıstık?
Aynen canim yaa :)Ne hallere düştük evlenmeden önce karar veriyosun oluyor zannederdim şimdi bir çift çizgiden medet umar hale geldik
Ay insallahhhhhhHele tek göreyim daha da çok unuturum sanırım. Tut beni Napiyim kötüye alıştırim diye öyle dedim. Gerçi hayırlışı biz bilemeyiz iyi mi kötü mü. İnşallah mart in Son haftası hepimiz çift çizgi hcg fotoları atarıZ.
Evet sil baştan:) inşallah döllenme olur yaa. Bu arada ilişkiye devam ediyor musun bıraktınız mı canım?Aynen cnm benim bakalim belirtilerimiz nasil olucak
Yakınmış günün, ayy inşallah inşallah canımKızlar ovulasyonu yakalayanlar olmuş super beklemeye geçilmiş bende hala Beklemedeyim iğne gibi arada batmalar oluyor okadar baskada belirti yok. Cok merak ediyorum ins bu ay tutmuştur hepimiz teker teker yazarız hamileyim diye bat tarihim 9 Mart cok var off
Aynen canım. Sağlıklı bir bebeğimiz, huzurlu bir yuvamız olsun da varsın biraz daha bekletsin...Tutacağım ve bırakmayacağım Aaah aah hayırlısı ile inşallah kuzum ya.Hele tek göreyim daha da çok unuturum sanırım. Tut beni Napiyim kötüye alıştırim diye öyle dedim. Gerçi hayırlışı biz bilemeyiz iyi mi kötü mü. İnşallah mart in Son haftası hepimiz çift çizgi hcg fotoları atarıZ.