- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 45
- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
Beniöde bu aya kaldı testim diğer ay kullandım ama olmadı inşallah bu ay rabbim yüzümü güldürürMerhaba kızlar,
Bu ay yeni bir ümit, yeni bir bekleyiş başlıyor. İnşallah bu ay hayırlısıyla o çok istediğimiz bebeklerimize kavuşuruz. Rabbim nasip etsin. Deneyimlerimizi, merak ettiğimiz düşüncelerimizi bu sayfada paylaşmak dileğiyle
İnşallah canımBeniöde bu aya kaldı testim diğer ay kullandım ama olmadı inşallah bu ay rabbim yüzümü güldürür
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım bu ayBen bu ay ilk kez ovül testi denedim, 25 pik 26 çatlama oldu iki günü değerlendirdik, 10-11 şubat bat
3 ay kısa bir süre. Hemen pes etme canım. Aylarca bekleyenler varBen 3 aydır deniyorum ovulasyon testi günlerimi degerlendiriyorum. Ne zamanlar yumurrladigimi da öğrenmiş oldum. Bu ay da denedim adetime daha var bekliyorum . Subay ayı benim için son deneme olucak testim bitiyor zaten:) olmazsa artık yapmicam
Eczane den alıyım varsa yoksa netten getirtiyim teşekkür ederim canımLaboquick kullanıyorum ben
Canım ben netten ucuza aldım toplu olarak. Eczanede pahalıEczane den alıyım varsa yoksa netten getirtiyim teşekkür ederim canım
32 tanesi 60 tl gitti gidiyordaEczane den alıyım varsa yoksa netten getirtiyim teşekkür ederim canım
Bende bu testi aldım 30 ovül+2 gebelik+1 erken gebelik 60 tl, güzel paketlenmiş olarak geldi bende tavsiye ederim32 tanesi 60 tl gitti gidiyorda
Valla canım benimde kafam senin gibi çok karışıktı, öğrendiğime göre t çizgisi c çizgisi kadar koyu ise ya da t çizdisi cden önce belirip daha cye göre daha koyu oluyorsa (buna pik deniyor) o gün yumurtlamış oluyorsunKızlar merak ettiğim birşey var. Ovülasyon testinde pik gördüğümüzde ve 1-2 sonra silikleştiğinde, o ay yumurtlama gördüğüm anlamına mı geliyor? Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Yumurtlama olmazsa, pik de olmaz heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?