Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile Şubat ayında gebelik planlayanlar☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GamzeAlisan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
513
341
18
45
Merhaba kızlar,
Bu ay yeni bir ümit, yeni bir bekleyiş başlıyor. İnşallah bu ay hayırlısıyla o çok istediğimiz bebeklerimize kavuşuruz. Rabbim nasip etsin. Deneyimlerimizi, merak ettiğimiz düşüncelerimizi bu sayfada paylaşmak dileğiyle

Ben 3 aydır deniyorum ovulasyon testi günlerimi degerlendiriyorum. Ne zamanlar yumurrladigimi da öğrenmiş oldum. Bu ay da denedim adetime daha var bekliyorum . Subay ayı benim için son deneme olucak testim bitiyor zaten:) olmazsa artık yapmicam

Beniöde bu aya kaldı testim diğer ay kullandım ama olmadı inşallah bu ay rabbim yüzümü güldürür

3 ay kısa bir süre. Hemen pes etme canım. Aylarca bekleyenler var

Kızlar kaç güne pik olur acaba? Bat 17 Şubat. Geçen ay 8-9 Ocak pikti. Sat 21 Ocak. Biraz dengeler şaştı sanki. Ne zaman ilişki olmalı?

Eklentiler

• 5FAF8FD7-EB68-479C-932D-24E5883E1D88.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar merak ettiğim birşey var. Ovülasyon testinde pik gördüğümüzde ve 1-2 sonra silikleştiğinde, o ay yumurtlama gördüğüm anlamına mı geliyor? Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Yumurtlama olmazsa, pik de olmaz heralde değil mi?

Valla canım benimde kafam senin gibi çok karışıktı, öğrendiğime göre t çizgisi c çizgisi kadar koyu ise ya da t çizdisi cden önce belirip daha cye göre daha koyu oluyorsa (buna pik deniyor) o gün yumurtlamış oluyorsun (tavuk gibi oldu) sonraki gün test yine koyu ise aynı şekilde yumurtlama devam ediyor, sonraki gün t çizgisi silik olmaya başladığında da yumurtan çatlıyor demekmiş, yani dediğin gibi yumurtlama gördüğün anlamına geliyor diye biliyorum,

Kızlar selam. 2 saat önce yaptığım test. Pik olmuş mu sizce ?

Eklentiler

• B8B29589-259E-4596-954D-3C1FCBBBE983.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…