- 18 Mayıs 2021
- 422
- 187
- 18
- 31
- Konu Sahibi wickerpark
-
İçinizddn geldiği zaman. Ben bu ay 3 hafta kardeşim bizdeydi hangi ara oldu tespit edemediminşallah 2 güne birmi hergünmü değerlendirmemiz lazım
kısmet hayırlısı böyleymiş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahımİçinizddn geldiği zaman. Ben bu ay 3 hafta kardeşim bizdeydi hangi ara oldu tespit edemedimyani bi çift çizgi gününü değerlendirdim fırsat olmadı nasip kısmet o kadar ay uğraştım sürekli en az uğraştığım ay oldu
gebeliğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim siziİçinizddn geldiği zaman. Ben bu ay 3 hafta kardeşim bizdeydi hangi ara oldu tespit edemedimyani bi çift çizgi gününü değerlendirdim fırsat olmadı nasip kısmet o kadar ay uğraştım sürekli en az uğraştığım ay oldu
Ben valla her akşam işten gelince yorgun argın aynı saatte yapıyordumgebeliğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim sizibirşey soracakdım ovuluasyon testiyle gebeliğinizi ilk fark ettiğinizde günün ilk idrarıyla mı yaptınız yoksa gün içinde hiç idrar tutmadan biranda mı yaptınız. hani normalde yumurtala ma takibi için idrar tutarak su içmeden yapıyoruz ya bu görseldekinleride mi o şekilde yaptınız
Gebeliği fark ettiğiniz ovuluasyonudamı akşam yaptınızBen valla her akşam işten gelince yorgun argın aynı saatte yapıyordum
Evet adetten 1 gün önce yaptığım İçin bir de erken döllenme olduğu İçin hangi saatte yaparsam yapayım çıkacaktı sanırım.Gebeliği fark ettiğiniz ovuluasyonudamı akşam yaptınız
Yordum sizide çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinEvet adetten 1 gün önce yaptığım İçin bir de erken döllenme olduğu İçin hangi saatte yaparsam yapayım çıkacaktı sanırım.
Teşekkür ederim. Ama evde ki bütün gebelik testlerini atın. Adet günü bekleyin gecikince ovülasyon yaparsınız. Ondan önce sürekli yapıp kendinizi sitrese sokmayın ben öyle yaptım aylarcaYordum sizide çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Yok bende bu ay sabretdim yapmadım eğer pazartesi adet olmasam o zaman yapıcamTeşekkür ederim. Ama evde ki bütün gebelik testlerini atın. Adet günü bekleyin gecikince ovülasyon yaparsınız. Ondan önce sürekli yapıp kendinizi sitrese sokmayın ben öyle yaptım aylarca
2. Yumurtlama değilse tebrikler hamilesin :)Kızlar ovulasyon testim bu şekilde ayın 15 inde pik gördüm 17sinde çatladı batta 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2907396 Eki Görüntüle 2907397 Eki Görüntüle 2907398
İnşAllah canım ya2. Yumurtlama değilse tebrikler hamilesin :)
T çizgisi c den daha belirtgin olunca yumurtlama günüdür. Adet bittikten 1 gün sonra takip etmeye başlayabilirsin :)Kızlar merhaba benim adetimin beşinci günü bugün ovülasyon testine başladım ikinci çizgi silik çıktı tam kırmızı olunca yumurtam çatlamış mı demektir
Tmm canım teşekkür ederimT çizgisi c den daha belirtgin olunca yumurtlama günüdür. Adet bittikten 1 gün sonra takip etmeye başlayabilirsin :)
T çizgisi biraz daha belirgin olabilir yumurtlama başlamış bi iki gün daha devam et teste bu süreçleri değerlendirKızlar merhaba ben bu ay ovülasyon testi yapıyorum hep ikinci çizgi silik çıkıyordu bugün adetimin 15.günü ikinci çizgi kırmızı çıktı yumurtlamış mı oluyorum Eki Görüntüle 2914382
Tmm canım sağolasınT çizgisi biraz daha belirgin olabilir yumurtlama başlamış bi iki gün daha devam et teste bu süreçleri değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?