Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle söyleyim adet biriminden 8 gün sonra yumurtlamam oldu. Sonra ben yine bi iki gün takip ettim tek çizgiye döndü. Sonra aradan 1 hafta 10 gün sonra adetten 1 gün önce baktım çift çizgi ovülasyon testi. O tarihler düşük ihtimalli günler olduğu İçin hamileyim sanırım dddim. Adet günü de erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Akşamına kan testi. Ama kan testi sonuç verir bence yaptırabilirsiniz

Bşr gebelik testi yapın var gibi

Adet gununde yapacagim test korkuyorum kimseye bisey soylemedim buraya yazmak istedim sadece cunku insanlar artik aciyan gozlerle bakiyor simdi tekrar bir ovulasyon testi yaptim t daha koyu gibi geldi ama bana mi oyle geliyor bilemiyorum kafam cok karisik bosuna umutlanmis olmakta istemiyorum farkli isiklarda cektim ayni testi

Adete kaç gün var ve bu ay yumurtlama dönemi geçti mi :)

Yaa insallah hamilelik haberi paylasmak nasip olur duruma gore yazacagim buraya

Merhaba hayırlı olsun, :) hangi günleri değerlendirdiniz ovülasyon testi ile
Adetimden sonda 7. Güm çift çizgi çıktı o takibin deki 5 gün değerlendirmek lazımmış biz 2 kez değerlendirdik. İlişkiden sonra 15 20 dk uzandım kalkmadık. Allah affetsin hemen yıkanmadım. Hemen yıkanınca da sıkmak su vs kötü etkiliyormuş

Merhaba sizce yumurtlami yarın birdahami test yapim dunkinide ekte ince olan test

Eklentiler

• 20210823_154757.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 151
  • 20210822_151011.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 162
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…