• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yapmadım korkuyorum gün gecsin diye bekliyorum erken menopoz problemim vardi cok sukur yumurtam olusuyor artik acaba duzensiz oldugu icin tekrar mi yumurtluyorum diye dusundum ama adetten sonra 15 16 gun ovulasyon testi pozitif oldu simdi tekrar oldu anlayamadim 🤔
Şöyle söyleyim adet biriminden 8 gün sonra yumurtlamam oldu. Sonra ben yine bi iki gün takip ettim tek çizgiye döndü. Sonra aradan 1 hafta 10 gün sonra adetten 1 gün önce baktım çift çizgi ovülasyon testi. O tarihler düşük ihtimalli günler olduğu İçin hamileyim sanırım dddim. Adet günü de erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Akşamına kan testi. Ama kan testi sonuç verir bence yaptırabilirsiniz

Selam kızlar bana da yardımcı olur musunuz adete 6 gun varken ovulasyon testi ikisi de koyu cikti sonra ben hergun yapmaya devam ettim dune kadar ayni koyuydu dün yaptigimda c cizgisi belirsizdi yani normal olan simdi yine yaptim iki cizgi ayni koyulukta gibi adete 2 gun var bu arada ekledigim gorsende 5 gun kala olan tek gorsel 3lu test olani da az once yaptim acaba yanlis mi cikiyor diye 3 unu ayni anda yaptimEki Görüntüle 2904710
Bu testleri az once yaptimEki Görüntüle 2904711
Bu testi dün yaptimEki Görüntüle 2904712

Bu da onceki gunden
Bşr gebelik testi yapın var gibi

Adet gununde yapacagim test korkuyorum kimseye bisey soylemedim buraya yazmak istedim sadece cunku insanlar artik aciyan gozlerle bakiyor simdi tekrar bir ovulasyon testi yaptim t daha koyu gibi geldi ama bana mi oyle geliyor bilemiyorum kafam cok karisik bosuna umutlanmis olmakta istemiyorum farkli isiklarda cektim ayni testi
IMG_20210822_162350.jpg
IMG_20210822_162331.jpg
IMG_20210822_161940.jpg

Adet gununde yapacagim test korkuyorum kimseye bisey soylemedim buraya yazmak istedim sadece cunku insanlar artik aciyan gozlerle bakiyor simdi tekrar bir ovulasyon testi yaptim t daha koyu gibi geldi ama bana mi oyle geliyor bilemiyorum kafam cok karisik bosuna umutlanmis olmakta istemiyorum farkli isiklarda cektim ayni testiEki Görüntüle 2904774 Eki Görüntüle 2904775 Eki Görüntüle 2904776
Adete kaç gün var ve bu ay yumurtlama dönemi geçti mi :)

Yani umutlandırmak gibi olmasın ama bu son paylaştığınız görüntünün 2 anlamı bar. Ya 2. Kez yumurtlama oluyor ( çok düşük ihtimal ) ya da hamilesin. Ben de adete 1 gün kala aynı bu seviyede öğrendim. Hemen kan testine ♥️🤲🏻 Muhakkak paylaşın burda
Yaa insallah hamilelik haberi paylasmak nasip olur 😭 duruma gore yazacagim buraya

Merhaba hayırlı olsun, :) hangi günleri değerlendirdiniz ovülasyon testi ile
Adetimden sonda 7. Güm çift çizgi çıktı o takibin deki 5 gün değerlendirmek lazımmış biz 2 kez değerlendirdik. İlişkiden sonra 15 20 dk uzandım kalkmadık. Allah affetsin hemen yıkanmadım. Hemen yıkanınca da sıkmak su vs kötü etkiliyormuş

Merhaba sizce yumurtlami yarın birdahami test yapim dunkinide ekte ince olan test

Eklentiler

• 20210823_154757.jpg
    20210823_154757.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 151
  • 20210822_151011.jpg
    20210822_151011.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 162
Back