- Konu Sahibi wickerpark
-
Erken gebelik testi yapınMerhaba kızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum, adetime 5 gün var 8 gün kaldığından beri yaptığım testleri ekliyorum. Hergün koyulaşıyor gibi görüyorum, hamilelik olabilir mi , kist vs yok demişti doktor.. yanıtlarsanız çok sevinirim
Şuan erken gebelik testim yok, normal kaset test yaptım negatif çıktı , cevap için teşekkür ederimErken gebelik testi yapın
Kaset testler sonuç vermeyebiliyor ben erken gebelik testiyle beş gün kala öğrenmiştmŞuan erken gebelik testim yok, normal kaset test yaptım negatif çıktı , cevap için teşekkür ederim
Kaset testler sonuç vermeyebiliyor ben erken gebelik testiyle beş gün kala öğrenmiştm
Merhaba, bu konunun 1. Sayfasında test görüntüm var.T çizgisi C den bariz koyuydu. Adet gününden 1 gün önce ovülasyon yaptım. Hiç bir hamilelik belirtim asla yoktu. 7 8 aydır deniyordum her ay belirtim olurdu test negatifti. Belirtimin hiç olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim. Şuanda 15 haftalık hamileyim. Allah’a bin şükür sorunsuz gidiyor ne bulantı ne kusma ne baş ağrısı. Cinsiyet öğrenmeye kaldı bi iş. O da inşallah haftaya cumartesiKaç aylık hamilesiniz , ovülasyon testiniz nasıldı
Ne güzel Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Benim kaşık ağrılarımda var adetime 5 gün olduğu haldeMerhaba, bu konunun 1. Sayfasında test görüntüm var.T çizgisi C den bariz koyuydu. Adet gününden 1 gün önce ovülasyon yaptım. Hiç bir hamilelik belirtim asla yoktu. 7 8 aydır deniyordum her ay belirtim olurdu test negatifti. Belirtimin hiç olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim. Şuanda 15 haftalık hamileyim. Allah’a bin şükür sorunsuz gidiyor ne bulantı ne kusma ne baş ağrısı. Cinsiyet öğrenmeye kaldı bi iş. O da inşallah haftaya cumartesi
2 gün ara ile beta testi verip değerinizi ölçün. 2 kat artıyorsa sorun yok. Artmıyorsa dedikleri gibi olabilir. Allah sağlıklı güzel hamilelik ve evlat nasip etsinNe güzel Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Benim kaşık ağrılarımda var adetime 5 gün olduğu haldedüşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş . LG hergün koyulaşıyor gibi
Kasık ağrısı psikolojik de olabilir sitresten de olabilir. Hiç bir belirtiyi oraya yormayın. Hepimizi çok yıpratıyor. Gözüm yavaş kapansa hamilemiyim acaba diyordum. Hala daha kandili hamile gibi hissetmiyorum bile hiç bir belirti yok 4. Ay bitti neredeyse düşünün. Belirti ile olacak iş değil. Sağlık problemi yoksa akışına bırakmak lazomBeta hcg kaset test negatif çıkıyor hamilelik olmayadabilir, ovülasyon testi ve kaşık ağrım kafamı karıştırdı , acaba neler oluyor içerde :)
Daha öncesinde de ovülasyon yapmış mıydın 4, 5 gün öncesi gibi?Eki Görüntüle 2901571
Kızlar adet günüm yarın normal de. Klasik adet belirtilerim var. Ovülasyon testi yaptım t çizgisi c den belirgin. 2. Yumurtlama düşük ihtimal olduğuna göre hamile diye yorum yapabilir miyiz. Çok şaşırdım şuanda
Kaç gün önce yapmaya başlamıştın?Benimde aynı böyle çıkmıştı ovülasyon testiyletebrikler
Bulantı da mı olmadı?Kasık ağrısı psikolojik de olabilir sitresten de olabilir. Hiç bir belirtiyi oraya yormayın. Hepimizi çok yıpratıyor. Gözüm yavaş kapansa hamilemiyim acaba diyordum. Hala daha kandili hamile gibi hissetmiyorum bile hiç bir belirti yok 4. Ay bitti neredeyse düşünün. Belirti ile olacak iş değil. Sağlık problemi yoksa akışına bırakmak lazom
Sonuç ne oldu?Selam kızlar bana da yardımcı olur musunuz adete 6 gun varken ovulasyon testi ikisi de koyu cikti sonra ben hergun yapmaya devam ettim dune kadar ayni koyuydu dün yaptigimda c cizgisi belirsizdi yani normal olan simdi yine yaptim iki cizgi ayni koyulukta gibi adete 2 gun var bu arada ekledigim gorsende 5 gun kala olan tek gorsel 3lu test olani da az once yaptim acaba yanlis mi cikiyor diye 3 unu ayni anda yaptimEki Görüntüle 2904710
Bu testleri az once yaptimEki Görüntüle 2904711
Bu testi dün yaptimEki Görüntüle 2904712
Bu da onceki gunden
Sonuç ne oldu?Merhaba kızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum, adetime 5 gün var 8 gün kaldığından beri yaptığım testleri ekliyorum. Hergün koyulaşıyor gibi görüyorum, hamilelik olabilir mi , kist vs yok demişti doktor.. yanıtlarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?