Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum, adetime 5 gün var 8 gün kaldığından beri yaptığım testleri ekliyorum. Hergün koyulaşıyor gibi görüyorum , hamilelik olabilir mi , kist vs yok demişti doktor.. yanıtlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• 04C3C972-04C7-42F1-8847-7E1396945F2E.png
    376,9 KB · Görüntüleme: 177
Erken gebelik testi yapın

Kaç aylık hamilesiniz , ovülasyon testiniz nasıldı

Kaç aylık hamilesiniz , ovülasyon testiniz nasıldı
Merhaba, bu konunun 1. Sayfasında test görüntüm var.T çizgisi C den bariz koyuydu. Adet gününden 1 gün önce ovülasyon yaptım. Hiç bir hamilelik belirtim asla yoktu. 7 8 aydır deniyordum her ay belirtim olurdu test negatifti. Belirtimin hiç olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim. Şuanda 15 haftalık hamileyim. Allah’a bin şükür sorunsuz gidiyor ne bulantı ne kusma ne baş ağrısı. Cinsiyet öğrenmeye kaldı bi iş. O da inşallah haftaya cumartesi

Ne güzel Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Benim kaşık ağrılarımda var adetime 5 gün olduğu halde düşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş . LG hergün koyulaşıyor gibi

Ne güzel Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Benim kaşık ağrılarımda var adetime 5 gün olduğu halde düşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş . LG hergün koyulaşıyor gibi
2 gün ara ile beta testi verip değerinizi ölçün. 2 kat artıyorsa sorun yok. Artmıyorsa dedikleri gibi olabilir. Allah sağlıklı güzel hamilelik ve evlat nasip etsin

Beta hcg kaset test negatif çıkıyor hamilelik olmayadabilir, ovülasyon testi ve kaşık ağrım kafamı karıştırdı , acaba neler oluyor içerde :)

Beta hcg kaset test negatif çıkıyor hamilelik olmayadabilir, ovülasyon testi ve kaşık ağrım kafamı karıştırdı , acaba neler oluyor içerde :)
Kasık ağrısı psikolojik de olabilir sitresten de olabilir. Hiç bir belirtiyi oraya yormayın. Hepimizi çok yıpratıyor. Gözüm yavaş kapansa hamilemiyim acaba diyordum. Hala daha kandili hamile gibi hissetmiyorum bile hiç bir belirti yok 4. Ay bitti neredeyse düşünün. Belirti ile olacak iş değil. Sağlık problemi yoksa akışına bırakmak lazom

Daha öncesinde de ovülasyon yapmış mıydın 4, 5 gün öncesi gibi?

Bulantı da mı olmadı?

Sonuç ne oldu?

Sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…