• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah 2 güne birmi hergünmü değerlendirmemiz lazım
İçinizddn geldiği zaman. Ben bu ay 3 hafta kardeşim bizdeydi hangi ara oldu tespit edemedim 😂 yani bi çift çizgi gününü değerlendirdim fırsat olmadı nasip kısmet o kadar ay uğraştım sürekli en az uğraştığım ay oldu

İçinizddn geldiği zaman. Ben bu ay 3 hafta kardeşim bizdeydi hangi ara oldu tespit edemedim 😂 yani bi çift çizgi gününü değerlendirdim fırsat olmadı nasip kısmet o kadar ay uğraştım sürekli en az uğraştığım ay oldu
kısmet hayırlısı böyleymiş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım

gebeliğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim sizi:KK200: birşey soracakdım ovuluasyon testiyle gebeliğinizi ilk fark ettiğinizde günün ilk idrarıyla mı yaptınız yoksa gün içinde hiç idrar tutmadan biranda mı yaptınız. hani normalde yumurtala ma takibi için idrar tutarak su içmeden yapıyoruz ya bu görseldekinleride mi o şekilde yaptınız

gebeliğiniz hayırlı olsun çok tebrik ederim sizi:KK200: birşey soracakdım ovuluasyon testiyle gebeliğinizi ilk fark ettiğinizde günün ilk idrarıyla mı yaptınız yoksa gün içinde hiç idrar tutmadan biranda mı yaptınız. hani normalde yumurtala ma takibi için idrar tutarak su içmeden yapıyoruz ya bu görseldekinleride mi o şekilde yaptınız
Ben valla her akşam işten gelince yorgun argın aynı saatte yapıyordum 😂

Teşekkür ederim. Ama evde ki bütün gebelik testlerini atın. Adet günü bekleyin gecikince ovülasyon yaparsınız. Ondan önce sürekli yapıp kendinizi sitrese sokmayın ben öyle yaptım aylarca
Yok bende bu ay sabretdim yapmadım eğer pazartesi adet olmasam o zaman yapıcam 😊😊😊

Kızlar ovulasyon testim bu şekilde ayın 15 inde pik gördüm 17sinde çatladı batta 4-5 gün var
IMG_20210825_154045.jpg
IMG_20210826_220931.jpg
IMG_20210827_180929.jpg

Kızlar merhaba benim adetimin beşinci günü bugün ovülasyon testine başladım ikinci çizgi silik çıktı tam kırmızı olunca yumurtam çatlamış mı demektir

Kızlar merhaba ben bu ay ovülasyon testi yapıyorum hep ikinci çizgi silik çıkıyordu bugün adetimin 15.günü ikinci çizgi kırmızı çıktı yumurtlamış mı oluyorum
18722A19-4F3D-483B-AECF-914E7FB98B1E.jpeg

BD332DFE-382F-4A6A-9B86-1F40EAE7A46B.jpeg
Selam kızlar,
Ben normalde 18-19. Günde yumurtlardım. Bu ay 23. Günde yumurtladım. Daha idrarı damlatır damlatmaz c cizgisi belirginleşmeden T çizgisi çok koyu oldu. C çizgisinden de koyu. Bugün 26. Günüm ama hala silikleşmiyor test. Ve 1 kavtadır biraz yoğun kahverengi akıntım var az gelse şüphe edicem ama az değil günlük pedi dolduruyor. Ve sonuçta adetlerim 35-38 gün arası oluyor. Ayrıca bu ay hayıt ekstraktı da kullanıyorum yumurtlamama çok yardımcı oldu bence çünkü bu kadar net pik hiç görmemiştim. Ama test neden silikleşmiyor hala bilen var mı ? Resim de ekliyorum

Back