Bugün canım.Bat ne zamndı canım
Aa ne güzel gebelik testi yapsana hemen canım çok heyecanlıBugün canım.
Bende oldum bugün. Ovulasyon kopkoyuydu hemde. Ovulasyonun gebelik gösterdiği de yalan. Kırmızı olmadığı surece umut hep varKizlar yarin bat gunum bugunde gebelik testi yaptim ne bi cizgi ne bi pembelik ne de golgelik olduolsa simdiye cikmaz miydi? Bir haftadirda adet olcakmisim gibi agrim vardi cikaracagim bir suru belirti var ama testte bisey yok boyle olupta sonradan hamile cikmis olan var mi? Hala umit arayisindayim
Kırmızıyı görmeden umutsuz olma normal test miydi erken gebelikmiydi yaptınKizlar yarin bat gunum bugunde gebelik testi yaptim ne bi cizgi ne bi pembelik ne de golgelik olduolsa simdiye cikmaz miydi? Bir haftadirda adet olcakmisim gibi agrim vardi cikaracagim bir suru belirti var ama testte bisey yok boyle olupta sonradan hamile cikmis olan var mi? Hala umit arayisindayim
demekki onla onun ilgisi yokmus canımBende oldum bugün. Ovulasyon kopkoyuydu hemde. Ovulasyonun gebelik gösterdiği de yalan. Kırmızı olmadığı surece umut hep var
Hizli gebelik testi idiKırmızıyı görmeden umutsuz olma normal test miydi erken gebelikmiydi yaptın
Hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz ne zaman cikar sonuc?kızlar bugün bat günüm. genelde sabah erken olurdum olmadım. son yaptığım iki gebelik testi silik çıkmıştı bugün kan verdim bekliyorum. ovulasyon testini bugün de yaptım koyu çıkıyor artık 2. çizgim
Kesinlikle strese sokuyor artik bat gunu gelmedende test yapmayi dogru bulmuyorum bu ay ki yasadigim gerginligi hiKızlar aslında ovulasyon testine hiç gerek yokmuş ben bunu anladım. Bende çok kullandım o testleri ama hiçbir işe yaramadı. Vücudunu tanırsan ne zaman yumurtladugini vs anliyorsun. Bu testler boşuna insanı strese sokuyor . Vücudunuzu dinleyin anlayacaksınız. Sevgiler
Kesinlikle katiliorm stresten baska bise degil. Hele de kullandigin ilk ay cift cizgi cikacakmi stresi ciktiktan sonrada tuttumu stresi stres ztn etkilio hic bu ay bukadar strese girmemistim kafayi yedim 8 gun onceden test yapmaya basladim bu yasta bu stres ya Allah sonumuzu hayir etsnKızlar aslında ovulasyon testine hiç gerek yokmuş ben bunu anladım. Bende çok kullandım o testleri ama hiçbir işe yaramadı. Vücudunu tanırsan ne zaman yumurtladugini vs anliyorsun. Bu testler boşuna insanı strese sokuyor . Vücudunuzu dinleyin anlayacaksınız. Sevgiler
Güzel haberlerle gel inş canım. Benim ovulasyon kopkoyuydu adet oldum. Hiç alakası yokmuş onlakızlar bugün bat günüm. genelde sabah erken olurdum olmadım. son yaptığım iki gebelik testi silik çıkmıştı bugün kan verdim bekliyorum. ovulasyon testini bugün de yaptım koyu çıkıyor artık 2. çizgim
Hayirlisi olsun canim cok sevindimkanda ölçtürdüm değerim 41 çıktı hamileyim Allahıma şükür. Rabbim en kısa zamanda sizden de güzel haberler almak nasip etsin.
Masallah masallah Allah kavustursun insallahkanda ölçtürdüm değerim 41 çıktı hamileyim Allahıma şükür. Rabbim en kısa zamanda sizden de güzel haberler almak nasip etsin.
Çok sevindim canım rabbim sağlıcakla kucanıda doldursun insallah bizlerede dua etkanda ölçtürdüm değerim 41 çıktı hamileyim Allahıma şükür. Rabbim en kısa zamanda sizden de güzel haberler almak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?