• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenler

Resimde biraz belli oluyor canım benimde bat dan bir gün önce böyleydi. beş gün sonra yaptığımda daha koyuydu ama benim kimyasal gebelik oldu
geçmiş olsun canım. ben de yarın tekrarlıcam testi. adetin geciktiği günde gider kanda baktırırım. çok zor sabır gerektiren bir süreç rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

tusem34 tusem34 canım benimde bugünkü ovulasyon testim. Bat yarın. Senin koyulugu nasildi?

Eklentiler

• IMG_20161218_184746~2.jpg
    IMG_20161218_184746~2.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 315
tusem34 tusem34 canım benimde bugünkü ovulasyon testim. Bat yarın. Senin koyulugu nasildi?
benim ki bu kadar koyu değil ikinci tekrar yaptım daha koyuydu ama yine senin ki kadar değil canım :)
belki benim ki de yarın bu koyulukta olur. yarın bata 1 gün kalmış olacak. gebelik testini de yapsaydın çıkabilir senin de

Kizlar merhaba bat 28i. Hamilelik durumu 28inden once belli olmaz dmi.cok sabirsizm sabah aksam test yapasim geliyo.eger olmazsa bidahaki ay ovulasyon testlerine baslicam.sizin testlerin isimleri ne

Kizlar merhaba bat 28i. Hamilelik durumu 28inden once belli olmaz dmi.cok sabirsizm sabah aksam test yapasim geliyo.eger olmazsa bidahaki ay ovulasyon testlerine baslicam.sizin testlerin isimleri ne
Laboquick canım benim aldığım testin adı. İnternette uygun satan siteler var. En güzeli son adet tarihini beklemek ama biz yapamadık malesef. :)

Canim ben 3 gun kala yaptim bisey çıkmadı 28 i bekle en iyisi bosuna test yapip duruyoruz cok erken senin icin

İnş canım her koyu pozitif çıkıyor mu kesinlik yok değil mi
Kesin diyemeyiz tabi ama buda bir işaret. Deneyenler var sonuçta
Ben gece hiç tuvalet ihtiyacı için kalkmam 2 gecedir uyanıyorum ama anlamadigim bir ağrı var karnımın alt tarafında korkuttu beni.

o testler gercekten bos bu ay hep denedim hic cift cizgi cikmadi adetime bi hafta kaldi ustelik

Kesin diyemeyiz tabi ama buda bir işaret. Deneyenler var sonuçta
Ben gece hiç tuvalet ihtiyacı için kalkmam 2 gecedir uyanıyorum ama anlamadigim bir ağrı var karnımın alt tarafında korkuttu beni.
Gebelik testi negatif çıktı canım

Ben de anlamadım bende yaptım şimdi gebelik dünkünden az daha belirgin pozitif. OvUl. Testi dünkü yaptığım gibi
Canım buda bugünkü ovulasyon testi. Dunkune göre daha koyu degil mi?

Eklentiler

• IMG_20161219_143911~2.jpg
    IMG_20161219_143911~2.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 227
Back