geçmiş olsun canım. ben de yarın tekrarlıcam testi. adetin geciktiği günde gider kanda baktırırım. çok zor sabır gerektiren bir süreç rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahResimde biraz belli oluyor canım benimde bat dan bir gün önce böyleydi. beş gün sonra yaptığımda daha koyuydu ama benim kimyasal gebelik oldu
benim ki bu kadar koyu değil ikinci tekrar yaptım daha koyuydu ama yine senin ki kadar değil canım :)tusem34 canım benimde bugünkü ovulasyon testim. Bat yarın. Senin koyulugu nasildi?
yarın hem gebelik hem de ovulasyonu tekrarlayıp yazarım burdan sen de bilgilendirmeyi unutma merak ederimtusem34 canım benimde bugünkü ovulasyon testim. Bat yarın. Senin koyulugu nasildi?
Eve gidince gebelik testini yapicam canım. Karnım hafif ağrımaya başladı adet olurum yarınyarın hem gebelik hem de ovulasyonu tekrarlayıp yazarım burdan sen de bilgilendirmeyi unutma merak ederim
Laboquick canım benim aldığım testin adı. İnternette uygun satan siteler var. En güzeli son adet tarihini beklemek ama biz yapamadık malesef. :)Kizlar merhaba bat 28i. Hamilelik durumu 28inden once belli olmaz dmi.cok sabirsizm sabah aksam test yapasim geliyo.eger olmazsa bidahaki ay ovulasyon testlerine baslicam.sizin testlerin isimleri ne
Yumurtlama testin koyu ümitliyim ben. İnşallah adet olmayız.Eve gidince gebelik testini yapicam canım. Karnım hafif ağrımaya başladı adet olurum yarın
Canim ben 3 gun kala yaptim bisey çıkmadı 28 i bekle en iyisi bosuna test yapip duruyoruz cok erken senin icinKizlar merhaba bat 28i. Hamilelik durumu 28inden once belli olmaz dmi.cok sabirsizm sabah aksam test yapasim geliyo.eger olmazsa bidahaki ay ovulasyon testlerine baslicam.sizin testlerin isimleri ne
İnş canım her koyu pozitif çıkıyor mu kesinlik yok değil miYumurtlama testin koyu ümitliyim ben. İnşallah adet olmayız.
Kesin diyemeyiz tabi ama buda bir işaret. Deneyenler var sonuçtaİnş canım her koyu pozitif çıkıyor mu kesinlik yok değil mi
Gebelik testi negatif çıktı canımKesin diyemeyiz tabi ama buda bir işaret. Deneyenler var sonuçta
Ben gece hiç tuvalet ihtiyacı için kalkmam 2 gecedir uyanıyorum ama anlamadigim bir ağrı var karnımın alt tarafında korkuttu beni.
Ben de anlamadım bende yaptım şimdi gebelik dünkünden az daha belirgin pozitif. OvUl. Testi dünkü yaptığım gibiGebelik testi negatif çıktı canım
Bence ovulasyon gebeliği göstermiyo öyle olsa benim de pozitif çıkardı :) kafam karıştı :)Ben de anlamadım bende yaptım şimdi gebelik dünkünden az daha belirgin pozitif. OvUl. Testi dünkü yaptığım gibi
Canım buda bugünkü ovulasyon testi. Dunkune göre daha koyu degil mi?Ben de anlamadım bende yaptım şimdi gebelik dünkünden az daha belirgin pozitif. OvUl. Testi dünkü yaptığım gibi
Evet daha belirgin gibi.inşallah hamile sindir canım bende şimdi kan vermeye gidiyorumCanım buda bugünkü ovulasyon testi. Dunkune göre daha koyu degil mi?
Maalesef adet oluyorum pembe lekelenme başladıEvet daha belirgin gibi.inşallah hamile sindir canım bende şimdi kan vermeye gidiyorum
Haber ver canım inş güzel sonuçlar alırsınEvet daha belirgin gibi.inşallah hamile sindir canım bende şimdi kan vermeye gidiyorum
Bat ne zamndı canımCanım buda bugünkü ovulasyon testi. Dunkune göre daha koyu degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?