Ağustos çok uzun bir zaman dilimi canım o aralıkta kendini çok yıpratırsın istiosanız neden hemen tedavi kısmına geçmiyosunuz%4 ve üzeri normal kabul ediliyor. Sperm hareketliliği, hızı vs normal ise yumurta takibi ile ins doğal yolla olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustos çok uzun bir zaman dilimi canım o aralıkta kendini çok yıpratırsın istiosanız neden hemen tedavi kısmına geçmiyosunuz%4 ve üzeri normal kabul ediliyor. Sperm hareketliliği, hızı vs normal ise yumurta takibi ile ins doğal yolla olur.
Ağustos ya işi bırakacağım canım. Rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum grip olunca bile izin alamıyoruz bu tip süreci devam sık sık doktor a gitmek gerek. Sözleşmem biticek ayrilcam. Hem kafam rahat olur isim çok stresli çünkü. O zmna kadar da doğal deneyin dedi doktor. Çocuk isteyeli 1 sene dolsun dediAğustos çok uzun bir zaman dilimi canım o aralıkta kendini çok yıpratırsın istiosanız neden hemen tedavi kısmına geçmiyosunuz
Aynen kesinlikle stres yapıyor insan hiç gerek yok . Akışına bırak. Ben bu şekilde bekleyerek tam 2 sene bekledim ama çok şükür nasip oldu hiç ummadığım anda. Ve ramazan ayiydi. İlişkiden snra 1 saat yattım kalkıp dus aldım oruç tutmak için. Zamanı var inan. Eğer Allah nasip ederse tek iliskiye bile gelir bebeğin.Tesekkur ederim tavsiyeler icin afedersiniz ama ben hatta sabaha kadar belimin altinda yastik oyle yattim testle gunleri belirleyince kesin saniyo insan Rabbim bana ben istedigimde olur sen istediginde degil diyo O yuzden Allah ne zaman isterse o zaman nasip edecek benim boyle kendimi kasmama gerek yok artik testmis falan hep zaman kaybi moral bozucu seyler takmiyorum bugun bat gunum hasta olmayi bekliyorum
Kesinlikle katiliyorum sana benimde iki gunum var ama ovu testi koyu ama idrar testi negatif inanmiyorum artik su ovulasyon testineBenim bat günü ovulasyon kopkoyuydu ama adet oldum. Bu da adetin ilk günkü ovulasyon. Bence ovulasyon hamilelik göstermiyor
Dogru olsa suan hamile olmam gerekiyordu kopkoyiydu benimki. Direk idrar yap benceKesinlikle katiliyorum sana benimde iki gunum var ama ovu testi koyu ama idrar testi negatif inanmiyorum artik su ovulasyon testine
Cnm alttaki idrar testi ztn usteki ovu testi koyuDogru olsa suan hamile olmam gerekiyordu kopkoyiydu benimki. Direk idrar yap bence
Anladım canım ovulasyon yapma manasında dedimCnm alttaki idrar testi ztn usteki ovu testi koyu
Anladim cnm haklisn cunku yaniltio gercekten ortada yani bide sivi alimina dikkat ettimAnladım canım ovulasyon yapma manasında dedim
Ben herşeyine dikkat ettim bide adetin ilk günü yaptım gene koyuyduAnladim cnm haklisn cunku yaniltio gercekten ortada yani bide sivi alimina dikkat ettim
Ben herşeyine dikkat ettim bide adetin ilk günü yaptım gene koyuydu
Adet günü mu yumurtladim yani? Gerçi adetten bir gün öncesini değerlendirmisttikBelkide 2 defa yumurtladin buda olabilirmiş burda duymuştum
Adet günü mu yumurtladim yani? Gerçi adetten bir gün öncesini değerlendirmisttik
Ama adet oldum ertesi günü tutsa olmazsın herhalde bilemedimOlabilir kuzum hicbisey imkansız değil biz çok istiyoruz ya adetliyken bile yumurtlarsak hiç şaşırma.
Iyi yapmışsın degerlendirmekle bence o ihtimal biraz yüksek gibi geldi
Hamile olma ihtimalin ovulasyon gunlerine denk gelmesinde artiyor ovulasyon gunleri de akintinin cokluguna ya da ovulasyon testleri ile belirleyerek ogrenebilirsiniz tabi stressiz ve rahat olmaniz daha onemli yoksa olmasi zorlasiyormrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Benim de adetim normalde 33 34 gunde bir oluyordu. Bu ay ovu testini 17. Gunden itibaren yapmaya basladim. 24. Gün poztifi gordüm. Cok sasirdim cunku bukadar gec yumurtlamam olmaz normalde. En fazla 19. Veya 20. Gün yumurtlamam olur. 24ü degerlendirdik. 25 test yaptim bidaha koyu pozitif cikti. 26. Günü ovu testi yaptim gene pozitif oldu. 3 gün üst üste ovu testi pozitif cikmasi normal mi? Normalde 31 aralik adet olmam gerek. Ama ovu testine göre 6 ocakta olmam gerektigini gösteriyor kafam cok karisti yaBende adete 8 gün kala ovu testi ile ögrendim ama daha koyuydu 2. Çizgi, yumurtluyorum sandım hamile olabileceğimi hiç düşünmedim :) ertesi gün yine yaptım yine koyuydu içime kurt düştü :) snra gebelik testi yapmıştım cok silik çıkmıştı kanlada dogruladım , Allah isteyen herkese nasip etsin
Adet döngüne göre degerlendirirsek yumurtlamadan dolayı koyu çıkması yuksek ihtimal, çünkü her ay farklı zamanlarda yumurtlayabiliriz, ben hamile kaldıgım ay mesela adetten hemen aonra yumurtlamışım adet döngüm 25-26 gün,senin bata daha cok var bugunleri degerlendirmeni tavsiye ederim, ovulasyon testi yapmaya devam et istersen baktın hala koyu çıkmaya devam ediyor bir de gebelik testi patlat :)) hakkında hayırlısı olsun inş hamişsindirBenim de adetim normalde 33 34 gunde bir oluyordu. Bu ay ovu testini 17. Gunden itibaren yapmaya basladim. 24. Gün poztifi gordüm. Cok sasirdim cunku bukadar gec yumurtlamam olmaz normalde. En fazla 19. Veya 20. Gün yumurtlamam olur. 24ü degerlendirdik. 25 test yaptim bidaha koyu pozitif cikti. 26. Günü ovu testi yaptim gene pozitif oldu. 3 gün üst üste ovu testi pozitif cikmasi normal mi? Normalde 31 aralik adet olmam gerek. Ama ovu testine göre 6 ocakta olmam gerektigini gösteriyor kafam cok karisti ya
Ama normalde benim bat 31 aralık. 33-34 gunde adet olan biriyim. 25 ve 26. Gün yumurtlamam imkansiz ozaman 40 -41 gün sonra mi adet olacagim? Bu iste bi gariplik var ve ovu testi 3 4 gün üst üste koyu yani pozitif cikar mi? Ya test iyi degil ya da bilemiyorum :/Adet döngüne göre degerlendirirsek yumurtlamadan dolayı koyu çıkması yuksek ihtimal, çünkü her ay farklı zamanlarda yumurtlayabiliriz, ben hamile kaldıgım ay mesela adetten hemen aonra yumurtlamışım adet döngüm 25-26 gün,senin bata daha cok var bugunleri degerlendirmeni tavsiye ederim, ovulasyon testi yapmaya devam et istersen baktın hala koyu çıkmaya devam ediyor bir de gebelik testi patlat :)) hakkında hayırlısı olsun inş hamişsindir