Hayirlisi olsun canim cok sevindim
Masallah masallah Allah kavustursun insallahdarisi bize amiiin
Allahım isteyen herkese en yakın zamanda versin. TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOLUN.Çok sevindim canım rabbim sağlıcakla kucanıda doldursun insallah bizlerede dua et
Sakin yapma hatta dusunme sabirla persembeyi bekle olucaksa cikar nasilsa ama negatif cikinca insanin moral ve enerjisi dusuyoÜzüldüm canım hayırlısı en yakın zamanda olur insallah bende sabah yapmayı düsünüyrm bat persembe beklesemmi yapsammı acaba
Bu ay o dediklerin yok zaten bende en azından erken öğrenim diyorum çokta merak ediyrm ouff allahım gerçekten çok zor ya Rabbim kimseye uzatmadan versin yıllarca bekleyenleri duydukca deli oluyrm nasıl beklicem ben die her ay aynı ovu testleri gebelk testleriSakin yapma hatta dusunme sabirla persembeyi bekle olucaksa cikar nasilsa ama negatif cikinca insanin moral ve enerjisi dusuyo
Iste her ay tekrar basa sariyo aynen yillar boyu bekleyenlerde cok zor gerçekten Allah bizede onlarada nasip etsinBu ay o dediklerin yok zaten bende en azından erken öğrenim diyorum çokta merak ediyrm ouff allahım gerçekten çok zor ya Rabbim kimseye uzatmadan versin yıllarca bekleyenleri duydukca deli oluyrm nasıl beklicem ben die her ay aynı ovu testleri gebelk testleri
Demekki herkeste aynı olmuyorms canım yapıp morelini bozmasaydın keske birde bisey dicem yine burda bi yazıda birinin kaç zamandır çocugu olmuyormus meğer kadın adet günü yumurtluyormus die bi yazı okumustum seninkide öyle birsey değildir insallhKızlar adetin ilk günü bugün ve son ovu testim vardı yapayım bitsin dedim böyle çıktı
Yok canım 4-5 Aralık yumurtladim net çıktı testte. Geçen ay adet gününe yakın yok denecek kadar silikti. Anlamadım. Üstüne goruyo olsam bu kdr kanamam olmazdı herhaldeDemekki herkeste aynı olmuyorms canım yapıp morelini bozmasaydın keske birde bisey dicem yine burda bi yazıda birinin kaç zamandır çocugu olmuyormus meğer kadın adet günü yumurtluyormus die bi yazı okumustum seninkide öyle birsey değildir insallh
kanda ölçtürdüm değerim 41 çıktı hamileyim Allahıma şükür. Rabbim en kısa zamanda sizden de güzel haberler almak nasip etsin.
amin canım sağol. battan 3 gün önce baktım negatifti. ertesi gün battan 2 gün önce silik bir şekilde gördüm. ertesi gün yine yaptım az daha belirmişti.Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Testini ne zamab yaptırdın öğrenebilir miyim? Yani adet gününe kaç gün kala ya da geçince mi?
amin canım sağol. battan 3 gün önce baktım negatifti. ertesi gün battan 2 gün önce silik bir şekilde gördüm. ertesi gün yine yaptım az daha belirmişti.
bende günler öncesinden yapmaya başlamıştım pozitif çıkmayacağını bile bile. gerçekten çok heyecanlı bekleyişler günler hatta saatler geçmek bilmiyor. ama inan bitmiyor şimdi yine düşünüp duruyorum kese ne zaman görünür kalp atışını ne zaman duyarım diye heyecan yapıyorum şimdi de. güzel haberler verirsiniz inşallah.Teşekkür ederim canım.. benim daha ayın 1'inde adetim de ne zaman başlasam diye kendime bi türlü yol çizemedim heyecandanAllah hepimize hayırlısını versin canım
bende günler öncesinden yapmaya başlamıştım pozitif çıkmayacağını bile bile. gerçekten çok heyecanlı bekleyişler günler hatta saatler geçmek bilmiyor. ama inan bitmiyor şimdi yine düşünüp duruyorum kese ne zaman görünür kalp atışını ne zaman duyarım diye heyecan yapıyorum şimdi de. güzel haberler verirsiniz inşallah.
Benimde adetim 25 i testlerim boyle seninde mi boyleydibende günler öncesinden yapmaya başlamıştım pozitif çıkmayacağını bile bile. gerçekten çok heyecanlı bekleyişler günler hatta saatler geçmek bilmiyor. ama inan bitmiyor şimdi yine düşünüp duruyorum kese ne zaman görünür kalp atışını ne zaman duyarım diye heyecan yapıyorum şimdi de. güzel haberler verirsiniz inşallah.
Kesinlikle strese sokuyor artik bat gunu gelmedende test yapmayi dogru bulmuyorum bu ay ki yasadigim gerginligi hi
Canım diğer arkadaşa da söyledim akıntıni kontrol et. Geldiği zaman bil ki yumurta serbest 2 günde bir ilişki yap. Herkesin vücudu farklı. Mesela normal bi insan adetin 14. Veya 16. Günü yumurtlar. Ben 21. Günü yumurtluyordm. Kendimi takip ederk öğrendim bunu ve de tabi doktora giderekKesinlikle katiliorm stresten baska bise degil. Hele de kullandigin ilk ay cift cizgi cikacakmi stresi ciktiktan sonrada tuttumu stresi stres ztn etkilio hic bu ay bukadar strese girmemistim kafayi yedim 8 gun onceden test yapmaya basladim bu yasta bu stres ya Allah sonumuzu hayir etsn
Tesekkur ederim tavsiyeler icin afedersiniz ama ben hatta sabaha kadar belimin altinda yastik oyle yattim testle gunleri belirleyince kesin saniyo insan Rabbim bana ben istedigimde olur sen istediginde degil diyo O yuzden Allah ne zaman isterse o zaman nasip edecek benim boyle kendimi kasmama gerek yok artik testmis falan hep zaman kaybi moral bozucu seyler takmiyorum bugun bat gunum hasta olmayi bekliyorumCanım şöyle yap akıntıni takip et. Gelmeye başladığında akinti yumurtan serbest demektir 2 günde bir ilişki yap yataktan kalkmadan 1 saat yat . Gerisi Allahın takdiri biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış
canım resimde bcg testinde silik çizgi var mı_ fotoda göremedim ben yaklaştıramıyorum resmi de.
Malesef :)ya seninde cikmamis benimde 4 gunum var ovu testi boyle cikti nebiliyim bi umut oldu bugun bana sende basta negatif cikinca sonra pozitif olmus ama.umudum yok bildigin negatif bildigin silik ikisindende umut yok artik bidahaki ayacanım resimde bcg testinde silik çizgi var mı_ fotoda göremedim ben yaklaştıramıyorum resmi de.
ben testi reglden 2 gün öncesi yapmıştım ilk 5 dakikada falan çok silik pozitife dönmüştü ama ovulasyon testim şu anda da yapıyorum elimde kalanları hamile isen 2 çizgi de koyu olur diyorlar benim 2 çizgi de koyu olmuyor. yani ovulasyon testlerine güvenmemek gerek hamilelikte.Malesef :)ya seninde cikmamis benimde 4 gunum var ovu testi boyle cikti nebiliyim bi umut oldu bugun bana sende basta negatif cikinca sonra pozitif olmus ama.umudum yok bildigin negatif bildigin silik ikisindende umut yok artik bidahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?